aleilo03 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Πηγα πριν λιγο λοιπον για την 2η επιστροφη και αυτη τη φορα δεν την πειρανε τοσο ευκολα οσο την πρωτη αλλα την βαλανε να την δουνε αν οντως εχει πιξελ καμενο και οτι πρεπει να μιλησουν με ASUS κτλ κτλ αλλα τους παρεπεμψα στην εγγυηση που λεει ξεκαθαρα οτι καλυπτει zero bright dot με αποτελεμα να εγκρινουν την αντικατασταση... Πλεον αναμενω την 3η(και τυχερη) παραλαβη και αυτη τη φορα θα την δοκιμασω εκει επιτοπου...
aleilo03 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα λοιπόν επιτέλους παρέλαβα την 3η και στη συνέχεια την... 4η!!! Η 3η είχε ένα τρομερό bleeding κάτω αριστερά το χειρότερο που είχα δει μέχρι τώρα με αποτέλεσμα επιτόπου να την πάω πάλι πίσω. Όταν ζήτησα στην αρχή έλεγχο με τα χίλια ζόρια ο τεχνικός την έβαλε πάνω ίσα ίσα να δούμε αν έχει καμένο πιξελ με φόντο την επιφάνεια εργασίας των Windows!! Ούτε λόγος για μαύρο φόντο! Φυσικά μόλις την επέστρεψα την έβαλε για έλεγχο σε μαύρο φόντο και μου έλεγε ότι δεν υπάρχει bleeding άσχετα αν εγώ το έβλεπα ακόμα με φουλ φωτισμό του καταστήματος.. Να μην τα πολυλογώ δεν τη δέχτηκα πίσω και μου δώσανε την επόμενη αλλά μου είπαν ότι δεν πρόκειται να την ξανά δεχτούν πίσω για bleeding!! Με τα πολλά έκανα τον σταυρό μου και την πήρα μαζί με μια επέκταση εγγύησης +125€ (την οποία μετάνιωσα) Η 4η λοιπόν οθόνη είναι η καλύτερη από όλες τις προηγούμενες αν και έχει κι αυτή bleed σε σχετικά μικρότερο βαθμό απλά κουράστηκα πλέον με το πήγενε έλα.. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο στους υπολογιστές και ένα πωλητή που ήταν οι μόνοι που κατανοησαν την όλη κατάσταση και με εξυπηρέτησαν χωρίς γκρίνια και ύφος..
aleilo03 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Αστα να πανε...Αποτι καταλαβα πιο ευκολα πιανεις το λοττο απο το να πετυχεις τετοια οθονη χωρις bleeding επομενως συμβιβαζομαι με αυτην και τελειωνει η ιστορια.. 1
akoinonitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ε εντάξει κοίτα να την ευχαρηστηθεις τώρα από την που στιγμή δεν είναι ενοχλητικό το bleeding. Καλοδούλευτη. 1
firepc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 γτ δεν επαιρνες τα λεφτα σου πισω να τελειωνεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα