La_MoRt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Λοιπον παιδια σημερα παρελαβα απο ΜΜ Η οθονη ειναι απλα απιστευτη δεν εχω λογια...Τετοια χρωματα δεν εχω ξαναδει παροτι η προηγουμενη οθονη ηταν IPS κι εκεινη..Ποιοτητα κατασκευης απιστευτη.. Ακομα δεν εχω κανει κανενα calibration απλα τσεκαρω για ελατωματα.. Απο πιξελς ειμαστε κομπλε αλλα παρατηρω κάποιο bleeding Αυτό είναι με 100% φωτεινότητα;
aleilo03 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Οχι είναι με 50% Με 100% ειναι αυτό Kαι με 0% αυτό
paularas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 σαν αρκετό δεν είναι? ή στην πράξη δεν φαίνεται καν
aleilo03 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Στην πραξη δεν πολυφαινεται αλλα σε σκουρα φοντα φαινεται και ποσο μαλλον αν ξερεις οτι υπαρχει εκεί.. Εχω στειλει την πρωτη φωτο στην asus με 50% φωτεινοτητα και περιμενω απαντηση..
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ποσο μαλλον αν ξερεις οτι υπαρχει εκεί.. Για την ακριβεια δεν ειναι οτι ξερεις οτι υπαρχει,αλλα οτι εχεις δωσει πανω απο 800ευρω σε monitor και υπαρχει. Και εμενα το δικο μου εχει bleeding σαν κλασσικο ips panel,αλλα εδωσα 230ευρω για αυτο αρα κλειν. Αν ειχα δωσει 900 ομως εννοειται οτι θα ημουν ψειρας μεχρι αηδιας. Βεβαια η asus δεν φημιζεται για το καλο της service στα monitor δυστηχως.
aleilo03 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ετσι ακριβως ειναι οτι αν εχεις δωσει τοσα λεφτα κοιτας και το παραμικρο απλα δεν ξερω ακομα και σε περιπτωση αλλαγης αν θα υπαρχει μονιτορ με λιγοτερο bleeding ή ολα πανω κατω εκει παιζουν...
paularas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 με τα mm και να σε κάνουν doa αλλαγή με κάτι άλλο να φανταστώ δεν παίζει και πήγες με την μια στην asus ε?
aleilo03 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Απλα περιμνω να δω τι θα μου πει πρωτα η ASUS και αν δεν βγαλω ακρη τοτε MM.. Οπως ειχα πει σε προηγουμενο ποστ οταν ειχα μιλησει με την asus ειπαν οτι αν εχω καποιο θεμα δεν θα μεινω χωρις οθονη αλλα θα μου φερουν αλλη επιτοπου..Αν παω ΜΜ θα περιμενω παλι να κανουν παραγγελια και θα παρει παλι κανεναν μηνα...
La_MoRt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Προσπάθησε να φέρεις τις ρυθμίσεις εκεί που εσύ θέλεις και δες αν σε ενοχλεί. Δε πρόκειται να την έχεις 100% ούτως ή άλλως όταν θα τη λειτουργείς. Εμένα η δικιά μου δεν έχει εκτός από το κλασσικό IPS glow το οποίο το έχουν όλες και με το χαμήλωμα της φωτεινότητας δεν πέφτει το μάτι σου καν. Απλά προσπάθησε να δεις αν σε ενοχλεί πραγματικά και όχι αν πάει το μάτι σου. Δεν είναι πίξελ όπως είχα εγώ. 2
aleilo03 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Προσπάθησε να φέρεις τις ρυθμίσεις εκεί που εσύ θέλεις και δες αν σε ενοχλεί. Δε πρόκειται να την έχεις 100% ούτως ή άλλως όταν θα τη λειτουργείς. Εμένα η δικιά μου δεν έχει εκτός από το κλασσικό IPS glow το οποίο το έχουν όλες και με το χαμήλωμα της φωτεινότητας δεν πέφτει το μάτι σου καν. Απλά προσπάθησε να δεις αν σε ενοχλεί πραγματικά και όχι αν πάει το μάτι σου. Δεν είναι πίξελ όπως είχα εγώ. Κατεβασα το Brightness στο 30 και πλεον δεν χτυπαει στο ματι σχεδον καθολου απλα ειναι αυτο που ειπε και ο φιλος απο πανω οτι οταν δινεις τοσα λεφτα θες κατι να ειναι αψεγαδιαστο... Σκεφτομαι οτι γενικα δεν εχει αλλο θεμα πχ με πιξελ, σκουπιδακια κτλ και φοβαμαι οτι αν παω σε αντικατασταση μπορει να πεσω σε κατι απο αυτα και μπω σε αλλη διαδικασια.. Τελοσπαντων για να δουμε τι θα απαντησει η asus και αποφασιζουμε...
La_MoRt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το ένα ενδεχόμενο είναι αυτό που λες να την αλλάξεις και να τρέχεις. Αν παλεύεται και δεν ενοχλεί τότε για μένα κράτα την αν όμως δε παλεύεται δε το συζητάμε στείλτην και πάρε άλλη. Η ASUS θα σε καλύψει αλλά λογικά θα σου πει να μιλήσεις με το κατάστημα που τη πήρες, κανονικά έτσι έχει η διαδικασία. Εσύ γιατί μιλάς με την ASUS απευθείας σου είπε κανείς; Μίλα με το MM να προλάβεις και το DOA. 1
aleilo03 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το ένα ενδεχόμενο είναι αυτό που λες να την αλλάξεις και να τρέχεις. Αν παλεύεται και δεν ενοχλεί τότε για μένα κράτα την αν όμως δε παλεύεται δε το συζητάμε στείλτην και πάρε άλλη. Η ASUS θα σε καλύψει αλλά λογικά θα σου πει να μιλήσεις με το κατάστημα που τη πήρες, κανονικά έτσι έχει η διαδικασία. Εσύ γιατί μιλάς με την ASUS απευθείας σου είπε κανείς; Μίλα με το MM να προλάβεις και το DOA. Εσυ απο τις φωτο που ανεβασα με το bleeding πως το βλεπεις; Θεωρεις οτι ειναι σε νορμαλ πλαισια ή υπερβολικο; Περα απο το οτι μπορει να μην με ενοχλει με χαμηλη φωτεινοτητα Και καποιες φωτο απο RE7 με 30% brightness 50% contrast...
La_MoRt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Όχι είναι αρκετό από ότι φαίνεται...Χαλάει και την εικόνα και σε κανονική φωτογραφία χωρίς να είναι τελειώς μάυρο το φόντο. Και εγώ θα προχωρούσα σε αλλαγή
aleilo03 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μολις μιλησα με ΜΜ και μου ειπαν να παω για επιστροφη και μου ειπαν αφου θα γινει ελεγχος κτλ θα αποφασισει το αρμοδιο τμημα για τα υπολοιπα..Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχουν διαθεσιμα τεμαχια ωστε να παμε για αντικατασταση αμεση...
paularas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 (και εσύ πήγες και μου έβαλες το νέο re που θέλει πιο πίσσα σκοτάδι και από μαύρη τρύπα για να παίξει )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα