Προς το περιεχόμενο

Asus PG278Q vs Asus PG279Q

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια σημερα παρελαβα απο ΜΜ

Η οθονη ειναι απλα απιστευτη δεν εχω λογια...Τετοια χρωματα δεν εχω ξαναδει παροτι η προηγουμενη οθονη ηταν IPS κι εκεινη..Ποιοτητα κατασκευης απιστευτη..

Ακομα δεν εχω κανει κανενα calibration απλα τσεκαρω για ελατωματα..

Απο πιξελς ειμαστε κομπλε αλλα παρατηρω κάποιο bleeding

20170130_235741.jpg

Αυτό είναι με 100% φωτεινότητα;

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην πραξη δεν πολυφαινεται αλλα σε σκουρα φοντα φαινεται και ποσο μαλλον αν ξερεις οτι υπαρχει εκεί..

Εχω στειλει την πρωτη φωτο στην asus με 50% φωτεινοτητα και περιμενω απαντηση..

Δημοσ.

ποσο μαλλον αν ξερεις οτι υπαρχει εκεί..

Για την ακριβεια δεν ειναι οτι ξερεις οτι υπαρχει,αλλα οτι εχεις δωσει πανω απο 800ευρω σε monitor και υπαρχει. Και εμενα το δικο μου εχει bleeding σαν κλασσικο ips panel,αλλα εδωσα 230ευρω για αυτο αρα κλειν.

Αν ειχα δωσει 900 ομως εννοειται οτι θα ημουν ψειρας μεχρι αηδιας.

Βεβαια η asus δεν φημιζεται για το καλο της service στα monitor δυστηχως.

Δημοσ.

Ετσι ακριβως ειναι οτι αν εχεις δωσει τοσα λεφτα κοιτας και το παραμικρο απλα δεν ξερω ακομα και σε περιπτωση αλλαγης αν θα υπαρχει μονιτορ με λιγοτερο bleeding ή ολα πανω κατω εκει παιζουν... 

Δημοσ.

Απλα περιμνω να δω τι θα μου πει πρωτα η ASUS και αν δεν βγαλω ακρη τοτε MM..

Οπως ειχα πει σε προηγουμενο ποστ οταν ειχα μιλησει με την asus ειπαν οτι αν εχω καποιο θεμα δεν θα μεινω χωρις οθονη αλλα θα μου φερουν αλλη επιτοπου..Αν παω ΜΜ θα περιμενω παλι να κανουν παραγγελια και θα παρει παλι κανεναν μηνα... 

Δημοσ.

Προσπάθησε να φέρεις τις ρυθμίσεις εκεί που εσύ θέλεις και δες αν σε ενοχλεί. Δε πρόκειται να την έχεις 100% ούτως ή άλλως όταν θα τη λειτουργείς. Εμένα η δικιά μου δεν έχει εκτός από το κλασσικό IPS glow το οποίο το έχουν όλες και με το χαμήλωμα της φωτεινότητας δεν πέφτει το μάτι σου καν. Απλά προσπάθησε να δεις αν σε ενοχλεί πραγματικά και όχι αν πάει το μάτι σου. Δεν είναι πίξελ όπως είχα εγώ.

• Like 2
Δημοσ.

Προσπάθησε να φέρεις τις ρυθμίσεις εκεί που εσύ θέλεις και δες αν σε ενοχλεί. Δε πρόκειται να την έχεις 100% ούτως ή άλλως όταν θα τη λειτουργείς. Εμένα η δικιά μου δεν έχει εκτός από το κλασσικό IPS glow το οποίο το έχουν όλες και με το χαμήλωμα της φωτεινότητας δεν πέφτει το μάτι σου καν. Απλά προσπάθησε να δεις αν σε ενοχλεί πραγματικά και όχι αν πάει το μάτι σου. Δεν είναι πίξελ όπως είχα εγώ.

Κατεβασα το Brightness στο 30 και πλεον δεν χτυπαει στο ματι σχεδον καθολου απλα ειναι αυτο που ειπε και ο φιλος απο πανω οτι οταν δινεις τοσα λεφτα θες κατι να ειναι αψεγαδιαστο...

Σκεφτομαι οτι γενικα δεν εχει αλλο θεμα πχ με πιξελ, σκουπιδακια κτλ και φοβαμαι οτι αν παω σε αντικατασταση μπορει να πεσω σε κατι απο αυτα και μπω σε αλλη διαδικασια..

Τελοσπαντων για να δουμε τι θα απαντησει η asus και αποφασιζουμε...   :-D

Δημοσ.

Το ένα ενδεχόμενο είναι αυτό που λες να την αλλάξεις και να τρέχεις. Αν παλεύεται και δεν ενοχλεί τότε για μένα κράτα την αν όμως δε παλεύεται δε το συζητάμε στείλτην και πάρε άλλη. Η ASUS θα σε καλύψει αλλά λογικά θα σου πει να μιλήσεις με το κατάστημα που τη πήρες, κανονικά έτσι έχει η διαδικασία. Εσύ γιατί μιλάς με την ASUS απευθείας σου είπε κανείς; Μίλα με το MM να προλάβεις και το DOA.

• Like 1
Δημοσ.

Το ένα ενδεχόμενο είναι αυτό που λες να την αλλάξεις και να τρέχεις. Αν παλεύεται και δεν ενοχλεί τότε για μένα κράτα την αν όμως δε παλεύεται δε το συζητάμε στείλτην και πάρε άλλη. Η ASUS θα σε καλύψει αλλά λογικά θα σου πει να μιλήσεις με το κατάστημα που τη πήρες, κανονικά έτσι έχει η διαδικασία. Εσύ γιατί μιλάς με την ASUS απευθείας σου είπε κανείς; Μίλα με το MM να προλάβεις και το DOA.

Εσυ απο τις φωτο που ανεβασα με το bleeding πως το βλεπεις; Θεωρεις οτι ειναι σε νορμαλ πλαισια ή υπερβολικο;

Περα απο το οτι μπορει να μην με ενοχλει με χαμηλη φωτεινοτητα

Και καποιες φωτο απο RE7 με 30% brightness 50% contrast...

IMG_20170131_183610.jpg

IMG_20170131_183640.jpg

IMG_20170131_183755.jpg

IMG_20170131_184419.jpg
Δημοσ.

Όχι είναι αρκετό από ότι φαίνεται...Χαλάει και την εικόνα και σε κανονική φωτογραφία χωρίς να είναι τελειώς μάυρο το φόντο. Και εγώ θα προχωρούσα σε αλλαγή

Δημοσ.

Μολις μιλησα με ΜΜ και μου ειπαν να παω για επιστροφη και μου ειπαν αφου θα γινει ελεγχος κτλ θα αποφασισει το αρμοδιο τμημα για τα υπολοιπα..Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχουν διαθεσιμα τεμαχια ωστε να παμε για αντικατασταση αμεση... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...