aleilo03 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ναι ακριβως γιαυτό ρωτάω γιατί έχω κάποιες επιφυλάξεις με τον συγκεκριμένο κατάστημα
La_MoRt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δε μπορεί να στο διασφαλίσει κανείς αν δε ρωτήσεις. Πες αυτό που είναι πραγματικά "έχω ακούσει πως αυτό το μονιορ έχει προβλήματα γενικότερα και γίνοτνατι πολλές επιστροφές μέχρι να βρεθεί σωστή οθόνη, τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση;" λογικά θα σου απαντήσουν. Ζήτα να μιλήσεις με κάποιον υπέυθηνο και κράτα όνομα. 1
aleilo03 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Εγινε αυτό θα κάνω και επιστρέφω μόλις θα έχω νεότερα!
Oakenfold_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγινε αυτό θα κάνω και επιστρέφω μόλις θα έχω νεότερα! Τελικά τι απάντηση πήρες;
aleilo03 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Τελικά τι απάντηση πήρες; Την εχω κανει παραγγελια απο Media Markt και η παραλαβή θα είναι Φεβρουαριο... Και εκει αλλα και στον Κωτσοβολο που ρωτησα δεν ειχαν ιδεα τι παιζει και πηρα τηλεφωνο στην ASUS που μου ειπε αυτο που ισχυει για το Zero Bright Dot, για το υπερβολικο backlight bleeding αλλα και για σκουπιδακι μεσα στο πανελ οτι στην αλλαζουν αμεσα..Αν εισαι στο DOA την πας σε καταστημα αλλιως μιλας με ASUS και ερχονται και την παιρνουν απο το σπιτι σου και σου αφηνουν αλλη επιτοπου.. Αυτα προς το παρον...Ενημερωνω με οτι νεοτερο
paularas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 no offence αλλά με τόσα "θέματα" ακόμα και με την 279q δεν φοβάσαι? (μιας και εγώ την κοιτούσα να την έπαιρνα αλλά είδα τα θέματα που βγάζει) ps1: 849€ την έχουν τα mm εδώ. σαν πολύ καλή τιμή δεν είναι για να είναι σωστή? στα πόσα την "κλείδωσες" εσύ?
aleilo03 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Εννοείται ότι το φοβάμαι και όντως είναι τραγικό ένα μόνιτορ τέτοιας αξίας να παρουσιάζει τέτοια προβλήματα αλλά από την άλλη είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε gaming monitor και θέλω να ελπίζω ότι θα σταθώ τυχερός.. Την απόφαση την πηρα λόγο των 849 και των ατοκων δόσεων..
grouspen Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Την εχω κανει παραγγελια απο Media Markt και η παραλαβή θα είναι Φεβρουαριο... Και εκει αλλα και στον Κωτσοβολο που ρωτησα δεν ειχαν ιδεα τι παιζει και πηρα τηλεφωνο στην ASUS που μου ειπε αυτο που ισχυει για το Zero Bright Dot, για το υπερβολικο backlight bleeding αλλα και για σκουπιδακι μεσα στο πανελ οτι στην αλλαζουν αμεσα..Αν εισαι στο DOA την πας σε καταστημα αλλιως μιλας με ASUS και ερχονται και την παιρνουν απο το σπιτι σου και σου αφηνουν αλλη επιτοπου.. Αυτα προς το παρον...Ενημερωνω με οτι νεοτερο Σου είπαν περίπου πότε μέσα στο φεβρουάριο ? Θα φέρουν στοκ άραγε ή θα φέρνουν ανάλογα με τις παραγγελίες ? Σκέφτομαι να την τσιμπίσω και εγώ ....
XMorsX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Αυτη τη στιγμη η καλυτερη 144hz ahva με g-sync ειναι η viewsonic xg2703-gs και εφοσον δεν ειναι ακριβοτερη απο την asus καλο ειναι να την προτιματε. https://www.skroutz.gr/s/10264137/Viewsonic-XG2703-GS.html?keyphrase=xg2703-gs
aleilo03 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σου είπαν περίπου πότε μέσα στο φεβρουάριο ? Θα φέρουν στοκ άραγε ή θα φέρνουν ανάλογα με τις παραγγελίες ? Σκέφτομαι να την τσιμπίσω και εγώ .... Μίλησα χτες μαζί τους και μου ειπαν θα την εχουν στις αποθηκες τους 3-6 Φεβρουαριου.. Σημερα μου ηρθε μηνυμα σε κινητο και σε email οτι εχει ηδη αποσταλει με κουριερ αρα λογικα Δευτερα θα την έχω και κανωβ ηδη προσευχες να ερθει υγιεστατη!!!!!!! Αυτη τη στιγμη η καλυτερη 144hz ahva με g-sync ειναι η viewsonic xg2703-gs και εφοσον δεν ειναι ακριβοτερη απο την asus καλο ειναι να την προτιματε. https://www.skroutz.gr/s/10264137/Viewsonic-XG2703-GS.html?keyphrase=xg2703-gs Νομιζω οταν το ειχαμε συζητησει παλαιοτερα δεν επαιζε η οθόνη Ελλαδα αλλα μονο εξωτερικο και μετα ξεκινησε με υψηλη τιμη.. Τωρα βλεπω οτι εχει πεσει αισθητα στο σκρουτζ και την εχουν και αρκετα μαγαζια..
XMorsX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μίλησα χτες μαζί τους και μου ειπαν θα την εχουν στις αποθηκες τους 3-6 Φεβρουαριου.. Σημερα μου ηρθε μηνυμα σε κινητο και σε email οτι εχει ηδη αποσταλει με κουριερ αρα λογικα Δευτερα θα την έχω και κανωβ ηδη προσευχες να ερθει υγιεστατη!!!!!!! Νομιζω οταν το ειχαμε συζητησει παλαιοτερα δεν επαιζε η οθόνη Ελλαδα αλλα μονο εξωτερικο και μετα ξεκινησε με υψηλη τιμη.. Τωρα βλεπω οτι εχει πεσει αισθητα στο σκρουτζ και την εχουν και αρκετα μαγαζια.. Ναι παλιοτερα η κατασταση ηταν διαφορετικη. Για οσους βλεπουν τωρα το θεμα τα γραφω. Καλοριζικη η δικια σου.
aleilo03 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ναι παλιοτερα η κατασταση ηταν διαφορετικη. Για οσους βλεπουν τωρα το θεμα τα γραφω. Καλοριζικη η δικια σου. Να 'σαι καλά σ'ευχαριστώ.. Από Δευτέρα τα νεότερα!
grouspen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αυτη τη στιγμη η καλυτερη 144hz ahva με g-sync ειναι η viewsonic xg2703-gs και εφοσον δεν ειναι ακριβοτερη απο την asus καλο ειναι να την προτιματε. https://www.skroutz.gr/s/10264137/Viewsonic-XG2703-GS.html?keyphrase=xg2703-gs Καλή περίπτωση αν και μου αρέσει η Asus περισσότερο . Ξέρουμε τι παίζει από άποψη εγγύησης με αυτή όμως?
aleilo03 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Λοιπον παιδια σημερα παρελαβα απο ΜΜ Η οθονη ειναι απλα απιστευτη δεν εχω λογια...Τετοια χρωματα δεν εχω ξαναδει παροτι η προηγουμενη οθονη ηταν IPS κι εκεινη..Ποιοτητα κατασκευης απιστευτη.. Ακομα δεν εχω κανει κανενα calibration απλα τσεκαρω για ελατωματα.. Απο πιξελς ειμαστε κομπλε αλλα παρατηρω κάποιο bleeding
paularas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 εάν δεν τα βλέπεις κανονικά μην το δίνεις καν σημασία. το ότι θα έχει bleed είναι το μόνο σίγουρο. το πόσο σε ενοχλεί είναι το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα