gabsat Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχει τρόπος να βάλω σε ένα lumia φωτογραφια αντι για την κλασική οθόνη με τα εικονίδια που έχει ή έστω στην οθόνη κλειδώματος? Δε βρισκω πως γινεται! Ευχαριστω
Belisarius Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Settings--->Start+Theme και εκεί έχει επιλογή για start backround.
panos- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Και για την οθόνη κλειδώματος πας ρυθμίσεις-Οθονη Κλειδώματος - Ταπετσαρία
gabsat Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ! Τα εχω κανει κ τα 2 αυτα αλλα δε μου εμφανιζει τις φωτογραφιες! Ισως κατι μου διαφευγει
tasos-e Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Είσαι σε 8.1 η 10; Σε 10 πας ρυθμίσεις εξατομίκευση και εκεί βρίσκεις και για τις δυο επιλογές,έναρξη και οθόνη κλειδώματος. Τώρα αν θες να φαίνεται η φωτογραφία που θα βάλεις στην έναρξη μπορείς να βάλεις εντελώς διάφανα εικονίδια μικρά και να βάλεις μια στήλη κάθετα αριστερά η δεξιά και να φαίνεται η φωτογραφία σου μια χαρά,έτσι το έχω. Για 8.1 έχω ξεχάσει πως αλλά μόνο στην οθόνη κλειδώματος νομίζω μπορείς να βάλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα