NeuroN Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Φάνηκε άλλωστε όταν αναπροσαρμόστηκε η χρονολογία στα ατομικά πιστεύω. Άντε πάλι. Δεν είναι λάθος ο τίτλος μωρέ μπούφε! 1940 εννοώ "την περίοδο του 40". Αλήθεια γιατί σε πείραξε τόσο? Σόρυ για το μπούφε, με την καλή έννοια το λέω. Αν σε ερέθισαν κάτι πολιτικά μηνύματα που έχει στην αρχή το βίντεο, δεν φταίω εγώ ρε φίλε, αυτό το βίντεο βρήκα... Επισήμανση: Δεν τραυματίστηκαν ζωάκια κατά την ανάρτηση του βίντεο και η αναπαραγωγή του είναι gluten-free. Τι άλλο θες πες μου, θα ομολογήσω.
trayban Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ρε φίλε βάλε τώρα ένα δείγμα, ποιό βιβλίο προτείνεις; ...αν και έχω μια ιδέα αλλά θέλω και να δω Edit: Πρόσθεσα την παράθεση ώστε να ειδοποιηθείς γιατί μάλλον δεν το είδες... μπες σε ενα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο,βρες ενα όποιο θες κι πες μου. Η Ελλάδα δεν είχε καν την επιλογή να μείνει ουδέτερη όπως άλλες χώρες, πχ Ισπανία, Τουρκία, κτλ το ελληνικό κράτος χρωστουσε τα μαλλιοκεφαλα του στην τράπεζα της Αγγλίας και η βρετανική Βασιλική οικογένεια είχε πολύ δυνατούς δεσμούς με την τότε ελληνική, ο πρίγκιπας Γεώργιος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ είναι από την ελληνική β. οικογένεια, γεννημένος στην Κέρκυρα. Στην τελική μάλλον καλά γιατί κάποια δάνεια χαριστηκαν, και προσαρτηθηκαν νέα εδάφη στην Ελλάδα, πχ Δωδεκάνησα. Αλλά σκοτώθηκαν τόσοι άνθρωποι χωρίς λόγο, όπως το βλέπει κανείς. η Ελλαδα ειναι στους νικητες-χαμενους κ αυτο λογω του ΚΚΕ και διαφόρων γεγονότων που προκάλεσε,στην μεση ανατολή κ το 44 αργότερα. αν δεν ειχαν συμβει ολα αυτα,θα ειχε παρει και με τη βουλα τη β. ηπειρο.
sargio01 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 μπες σε ενα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο,βρες ενα όποιο θες κι πες μου.Εντάξει, την κολοκυθιά θα παίξουμε τώρα; Τέλος πάντων, θα σου κάνω εγώ μια πρόταση για να ερευνήσεις που θα επιβεβαιώσει πολλά απ' όσα γράφω(αν και κάτι μου λέει οτι θα τσιτώσεις ): Εθνικό ιστορικό αρχείο και θα το βρείς-μάντεψε-στα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό.
trayban Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει, την κολοκυθιά θα παίξουμε τώρα; Τέλος πάντων, θα σου κάνω εγώ μια πρόταση για να ερευνήσεις που θα επιβεβαιώσει πολλά απ' όσα γράφω(αν και κάτι μου λέει οτι θα τσιτώσεις ): Εθνικό ιστορικό αρχείο και θα το βρείς-μάντεψε-στα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό. εννοείς το κόμμα που συνεργάστηκε με τους Βούλγαρους,τους ναζι,τους τσαμηδες και δημιούργησε το μακεδονικό ζήτημα,υποσχόμενο την Μακεδονία στον Τίτο; 1
sargio01 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δεν πιστεύω τίποτα αν δεν με καθοδηγήσεις στις πηγές σου. 1
trayban Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δεν πιστεύω τίποτα αν δεν με καθοδηγήσεις στις πηγές σου. τραβα στον περισσό,εχει αρχείο...ουυυυυυ
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 η Ελλαδα ειναι στους νικητες-χαμενους κ αυτο λογω του ΚΚΕ και διαφόρων γεγονότων που προκάλεσε,στην μεση ανατολή κ το 44 αργότερα. αν δεν ειχαν συμβει ολα αυτα,θα ειχε παρει και με τη βουλα τη β. ηπειρο. Μπα, άμα δεν ήταν και το ΚΚΕ δεν θα υπήρχε ούτε καν αυτή η λίγη αντίσταση που υπήρχε στους ναζι. Το μόνο κακό ήταν που δεν καθάρισαν όλη την χώρα από τους συνεργάτες των ναζι και όλους όσους έγιναν πλούσιοι μέσα στην κατοχή... 3
sargio01 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 τραβα στον περισσό,εχει αρχείο...ουυυυυυΗ φάση είναι οτι και δικοί σου συνεισέφεραν γραπτά στον εμπλουτισμό του αρχείου που απλά φυλάσσεται στον Περισσό αλλά τόσα ξέρεις, τόσα λες και κλασσικά: "τον γιό της πλύστρας να φοβάσαι"... (μάντεψε ποιός το είπε )
xstreamgamer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Όπα μάγκες αυτήν τη υποβάθμιση του έπους του 40 σας παρακαλώ όλους να μην την κάνουμε.Χάσαμε λέει ο άλλος.Ε ναι από ένα σημείο και μετά χτυπούσαν Γερμανοί Ιταλοί Βούλγαροι και Αλβανοί μαζί.Μας δίνουν τελεσίγραφο στις 03.45 αν θυμάμαι καλά τι έπρεπε να κάνουμε δηλαδή να πούμε παρακαλώ περάστε;Κάναμε ότι θα έκανε το οποιοδήποτε Έθνος με υπερηφάνεια ευτυχώς δεν αντιδράσαμε σαν τους Δανούς,που παραδόθηκαν σε έναν μοτοσικλετιστή που έστειλε ο Χίτλερ μέχρι τα σύνορα της εν λόγο χώρας.Σποραδική αντίσταση; Σοβαρά τώρα;Καθυστέρησε καίρια η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα στην Σοβιετική Ένωση λόγο της Κρήτης και όχι δεν με επηρεάζει το Facebook.Δήλωση Στάλιν μετά τον πόλεμο.Δυστυχώς είμαι μεγάλος και καταλαβαίνω ότι δεν θα έχω χρόνο να ευχαριστήσω αρκετά τους Έλληνες για την καθυστέρησή των Γερμανών στην Κρήτη.Ανάλογες δηλώσεις από Ντε γκολ από στρατηγό του Στάλιν επίσης όπου είπε αυτολεξεί ότι οι Έλληνες μας έδωσαν την ευκαιρία να υπερασπιστούμε το Στάλινγκραντ,ανάλογες δηλώσεις από Τσώρτσιλ, και όχι δεν αναφέρομαι στην γνωστή του ρήση οι Ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.Υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για κάποιον που δεν είναι εμπαθής.Εκείνες οι μέρες ήταν μέρες δόξας,άσε που μετά μας έπιασε η αιώνια κατάρα μας(διχόνοια) και τα κάναμε όλα πάλι σκατά(εμφύλιος).Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. 5
KNSM Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μπα, άμα δεν ήταν και το ΚΚΕ δεν θα υπήρχε ούτε καν αυτή η λίγη αντίσταση που υπήρχε στους ναζι. Το μόνο κακό ήταν που δεν καθάρισαν όλη την χώρα από τους συνεργάτες των ναζι και όλους όσους έγιναν πλούσιοι μέσα στην κατοχή... 1
sargio01 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Όπα μάγκες αυτήν τη υποβάθμιση του έπους του 40 σας παρακαλώ όλους να μην την κάνουμε.Χάσαμε λέει ο άλλος.Ε ναι από ένα σημείο και μετά χτυπούσαν Γερμανοί Ιταλοί Βούλγαροι και Αλβανοί μαζί.Μας δίνουν τελεσίγραφο στις 03.45 αν θυμάμαι καλά τι έπρεπε να κάνουμε δηλαδή να πούμε παρακαλώ περάστε;Κάναμε ότι θα έκανε το οποιοδήποτε Έθνος με υπερηφάνεια ευτυχώς δεν αντιδράσαμε σαν τους Δανούς,που παραδόθηκαν σε έναν μοτοσικλετιστή που έστειλε ο Χίτλερ μέχρι τα σύνορα της εν λόγο χώρας.Σποραδική αντίσταση; Σοβαρά τώρα;Καθυστέρησε καίρια η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα στην Σοβιετική Ένωση λόγο της Κρήτης και όχι δεν με επηρεάζει το Facebook.Δήλωση Στάλιν μετά τον πόλεμο.Δυστυχώς είμαι μεγάλος και καταλαβαίνω ότι δεν θα έχω χρόνο να ευχαριστήσω αρκετά τους Έλληνες για την καθυστέρησή των Γερμανών στην Κρήτη.Ανάλογες δηλώσεις από Ντε γκολ από στρατηγό του Στάλιν επίσης όπου είπε αυτολεξεί ότι οι Έλληνες μας έδωσαν την ευκαιρία να υπερασπιστούμε το Στάλινγκραντ,ανάλογες δηλώσεις από Τσώρτσιλ, και όχι δεν αναφέρομαι στην γνωστή του ρήση οι Ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.Υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για κάποιον που δεν είναι εμπαθής.Εκείνες οι μέρες ήταν μέρες δόξας,άσε που μετά μας έπιασε η αιώνια κατάρα μας(διχόνοια) και τα κάναμε όλα πάλι σκατά(εμφύλιος).Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο.Συμφωνώ τόσο που αν διάβαζες όλα τα μηνύματα που έγραψα στο νήμα, θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις το μήνυμά σου ένα ποτ-πουρί των δικών μου https://www.youtube.com/watch?v=R1lnwaQiAFg Βγήκε ο trayban στην ελληνοφρένεια και είναι και γυναίκα;;; (χωρίς παρεξήγηση trayban, black humor κάνω )
trayban Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μπα, άμα δεν ήταν και το ΚΚΕ δεν θα υπήρχε ούτε καν αυτή η λίγη αντίσταση που υπήρχε στους ναζι. Το μόνο κακό ήταν που δεν καθάρισαν όλη την χώρα από τους συνεργάτες των ναζι και όλους όσους έγιναν πλούσιοι μέσα στην κατοχή... πως να καθαρίσουν τους συνεργάτες των ναζι,οταν οι ιδιοι ηταν συνεργάτες των; Το μεγαλύτερο πραγματικό εργο,το εκανε ο ΕΔΕΣ,ο ΕΛΑΣ απλα κατά την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ των γερμανων φρόντιζε για το μετα. Γιαυτο άλλωστε και συνεργάστηκε με ΟΛΟΥΣ τους εως πρότινος εχθρούς. Η φάση είναι οτι και δικοί σου συνεισέφεραν γραπτά στον εμπλουτισμό του αρχείου που απλά φυλάσσεται στον Περισσό αλλά τόσα ξέρεις, τόσα λες και κλασσικά: "τον γιό της πλύστρας να φοβάσαι"... (μάντεψε ποιός το είπε ) ποιοι ειναι οι δικοί μου; 1
sargio01 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω, εσύ θα μου πείς. (υποθέτω η Χρυσή αυγή...)
crom251 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Διαβαστε καποιοι λιγο ιστορια ελεος! Εν ετη 2016 ακομα μασατε την προπαγανδα των προδοτων-κομμουνιστων...
trayban Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω, εσύ θα μου πείς. (υποθέτω η Χρυσή αυγή...) ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τράβα καμαράκι μου να ανοίξεις κανα βιβλίο κι ασε τα υπόλοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις