TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ενταξει, εχουν κι αυτες τα (ανα)θεματα τους...μα πραγματικα +13 χρονια μετα, καλοι μας κατασκευαστες,βαλτε ολοι σε ολα τα μοντελα -δηλαδη οχι μονο, ως premium, στα ακριβοτερα..!- 2 bios, σωζουνε λεμεε!
life is music Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Κιόμως είδες μητρική που εγώ δεν είδα, μάλλον εθελοτυφλώ στις gigabyte δεν εξηγείται . δηλαδη σε αυτα τα λεφτα ειναι μακραν η καλυτερη ε ?να μην την ακουμπισω την msi ε? 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 δηλαδη σε αυτα τα λεφτα ειναι μακραν η καλυτερη ε ?να μην την ακουμπισω την msi ε? Σωστά .
life is music Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Σωστά . κανει οβερκλοκ με τον cpu π θελω να βαλω ε ?.....και κατι αλλο να σας στηλω σε αυτα π εχω καταληξει να μ πειτε την γνωμη σας πριν πατησω το κουμπακι?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αυτά τα έχουμε ξανασυζητήσει στο παρελθόν, για να μην τα επαναλαμβάνουμε google is your friend .
life is music Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αυτά τα έχουμε ξανασυζητήσει στο παρελθόν, για να μην τα επαναλαμβάνουμε google is your friend . οκ φιλε μου σε ευχαριστω γ ολα !!!!!! μια παραθεση ομως επειδη δν θα βαλουμε καρτα ακομη μπορουμε να τρεξουμε δυο παιχνιδια για αρχη με την ενσωματομενη καρτα τα παιχνιδια ειναι το pro kai to football manager μεχρι ν μαζεψει λεφτα το παιδι και να παρει καρτα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα