Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου, αφού έτσι κι αλλιώς θα πάρεις νέα κάρτα, θα έπαιρνα το πιστωτικό στα 420, θα αγόραζα από το κατάστημα τους αυτήν 

http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-geforce-gtx1060-windforce-oc-gv-n1060wf2oc-6gd-6gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.516835 ή την αντίστοιχη G1 gaming στα 355€,
που έτσι κι αλλιώς είναι καλύτερη από την 780, και θα έπαιρνα και κάτι άλλο με 70€, έναν SSD που μου χρειάζεται πχ. και θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι. 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω το βλεπω διαφορετικα. Δεν με πειραζει να ειναι η πιστωση στα χρηματα που μου ειπαν, αρκει οντως να υπεγραψα τον ορο που αναφερουν περι μειωσης τιμης. Εαν ομως μου ειπαν ψεμματα και δεν υπαρχει τετοιος ορος, αυτο με ενοχλει πολυ.. δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος να μη μου τον στειλουν με email αφου το ζητησα, λογικα δεν ισχυει για να μην το κανουν.

Δημοσ.

Γιατι να δεχθει πιστωτικο στα 420Ε η μια 1060,οταν δικαιουται 516Ε με τα οποια να παρει μια 1070 και να του μεινουν και ρεστα?

• Like 4
Δημοσ.

Εγω το βλεπω διαφορετικα. Δεν με πειραζει να ειναι η πιστωση στα χρηματα που μου ειπαν, αρκει οντως να υπεγραψα τον ορο που αναφερουν περι μειωσης τιμης. Εαν ομως μου ειπαν ψεμματα και δεν υπαρχει τετοιος ορος, αυτο με ενοχλει πολυ.. δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος να μη μου τον στειλουν με email αφου το ζητησα, λογικα δεν ισχυει για να μην το κανουν.

Σε αυτό μαζί σου.

Δημοσ.

Γιαυτο σου ειπα να πας αν μπορεις απο το καταστημα αγορας γιατι εξαποστασεως δουλεια δεν γινεται.

Οπως και να εχει η 1060 ανεξαρτητως μοντελου ή μνημης καλα εκανες και δεν την δεχτηκες.

Δημοσ.

Πηγα απο το καταστημα παιδια, μου ειπε οτι θα τους προωθησει στο email μου να τους διαβασω(τους ορους). Επισης, για επιστροφη χρηματων ειπε, οτι λογικα μπορω να τα παρω πισω.

Δημοσ.

Γιαυτο σου ειπα να πας αν μπορεις απο το καταστημα αγορας γιατι εξαποστασεως δουλεια δεν γινεται.

Οπως και να εχει η 1060 ανεξαρτητως μοντελου ή μνημης καλα εκανες και δεν την δεχτηκες.

Δυστυχώς με τα 420 ευρώ που πιστώνουν δεν φτάνουν για μια GTX1070, αλλά προσωπικά δεν θα πήγαινα για κάτι λιγότερο έστω και αν πλήρωνα μια διαφορά των 50-60 ευρώ επιπλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις υπογράψει την μείωση του 15% , τότε πάρε πιστωτικό ή ρώτησε τους στο παζαρεμα πόσα θέλουν για να σου δώσουν μία 1070.

Από το να τους πάρεις το πιστωτικό και να τους αφήσεις με άδεια χέρια, ίσως να θελήσουν να σου δώσουν μία 1070 σε προνομιακή τιμή .

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο προσπαθω να μαθω. Εαν ειχα αποδεχτει τον ορο περι μειωσης(λογικα αν ισχυει ο ορος, θα πρεπει να αναφερεται σε καθε αγορα που κανουμε απο την σελιδα τους). Περιμενω απαντηση τους με τον ορο γραπτος και για το ποτε τεθηκε σε ισχυ.

Δημοσ.

Αν έχεις υπογράψει την μείωση του 15% , τότε πάρε πιστωτικό ή ρώτησε τους στο παζαρεμα πόσα θέλουν για να σου δώσουν μία 1070.

Από το να τους πάρεις το πιστωτικό και να τους αφήσεις με άδεια χέρια, ίσως να θελήσουν να σου δώσουν μία 1070 σε προνομιακή τιμή .

Μόνο με άδεια χέρια δεν τους αφήνει με το πιστωτικό
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτη ηταν η απαντηση τους:

Σε επόμενο άρθρο του Νόμου 3043 και αναγράφεται ότι: Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν έχουμε υποχρέωση να επιστρέψουμε το αρχικό ποσό αγοράς του προϊόντος, καθώς άλλωστε κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο. Η αξία του κωδικού που είχατε αγοράσει, είχε πέσει πολύ προτού σταματήσει η παραγωγή του. Εάν είναι απαραίτητο να γίνει πίστωση, το ποσό θα πρέπει να είναι στην τωρινή του αξία,  με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Με εκτίμηση.

Δεν βλεπω να ξεκαθαριζουν οτι πεφτει Χ% η τιμη. Τι να πω.. Τοσα χρηματα εχω δωσει στην εταιρια τους, απ οτι φαινεται δεν εκτιμουν τους πελατες τους. 

Δημοσ.

Αυτη ηταν η απαντηση του:

Σε επόμενο άρθρο του Νόμου 3043 και αναγράφεται ότι: Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν έχουμε υποχρέωση να επιστρέψουμε το αρχικό ποσό αγοράς του προϊόντος, καθώς άλλωστε κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο. Η αξία του κωδικού που είχατε αγοράσει, είχε πέσει πολύ προτού σταματήσει η παραγωγή του. Εάν είναι απαραίτητο να γίνει πίστωση, το ποσό θα πρέπει να είναι στην τωρινή του αξία,  με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Με εκτίμηση.

Δεν βλεπω να ξεκαθαριζουν οτι πεφτει Χ% η τιμη. Τι να πω.. Τοσα χρηματα εχω δωσει στην εταιρια τους, απ οτι φαινεται δεν εκτιμουν τους πελατες τους. 

Η απάντηση στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, είναι ό,τι να ναι. Αφού είναι έτσι πρέπει να τους πεις και ευχαριστώ δηλαδή που δέχονται να σου επιστρέψουν και 420, και όχι 0€ γιατί από το νόμο είναι καλυμμένοι ε?

Μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο στο 1520 (γραμμή υποστήριξης του καταναλωτή), να σε διαφωτίσουν σχετικά με το πώς μπορείς να κινηθείς. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη ηταν η απαντηση τους:

Με εκτίμηση.

Τι λενε τα παλικαρια ρε.Και τι τον ενδιαφερει τον πωλητη ποσο επεσε η αξια της καρτας πριν σταματησει η παραγωγη της? 

Επισης για ολοκληρο το πιστωτικο κατι τετοιο δεν ειναι απαραιτητο?Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε στο τελος.

Αγαπητε μιλα με ΓΓΚ ή συνηγορο γιατι κλασσικα το eshop οτι να ναι λεει και ανεφερε τους και για το 15% κατω να δεις εκει τι γελια εχουν να πεσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Τι λενε τα παλικαρια ρε.Και τι τον ενδιαφερει τον πωλητη ποσο επεσε η αξια της καρτας πριν σταματησει η παραγωγη της? 

Επισης για ολοκληρο το πιστωτικο κατι τετοιο δεν ειναι απαραιτητο?Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε στο τελος.

Αγαπητε μιλα με ΓΓΚ ή συνηγορο γιατι κλασσικα το eshop οτι να ναι λεει και ανεφερε τους και για το 15% κατω να δεις εκει τι γελια εχουν να πεσουν.

Κάποτε είχα αγοράσει 246€ μια P5W DH DELUXE από το πλαίσιο, σε ένα σύστημα που είχε κοστίσει 2750€.

Μετά από περίπου 1,5 χρόνια λόγω προβλήματος μου την άλλαξαν με μια rampage και μου την κοστολόγησαν στα  70€  μόλις.... λόγω του ότι αυτή ήταν λέει η τελευταία τιμή της στο κατάστημά τους .....

Και από τα 70€ χρέωσαν και άλλα 30€ για επισκευή του turbo X ..... pc που μου πούλησαν .... το οποίο ήταν στην εγγύηση κιόλας ..... συνολικά.

Απλά για να δείτε πως υπάρχουν και χειρότερα ....  Τουλάχιστον εδώ η 1060 είναι μια τίμια αντικατάσταση, αφού έχει ίση και μεγαλύτερη ισχύ από την 780 ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...