Dahanaka Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα, χαλασε η καρτα γραφικων μου. Την ειχα αγορασει 10-20/11/13 και ειναι εντος εγγυησης. Την επεστρεψα σε ενα απο τα καταστηματα e shop και μετα απο 10 μερες περιπου μου απαντησαν οτι το προιον ειναι ελλατωματικο και μου εκαναν μια προταση για ενα αλλο προιον το οποιο δεν με καλυπτει. Τοτε τους πηρα τηλεφωνο και με ρωτησαν εαν δεχομαι, αρνηθηκα και μου ειπαν οτι θα μου πιστωσουν το ποσο. Εδω ειναι το περιεργο της υποθεσης ομως.. αρχικα μου κανουν μειωση στην πιστωση διοτι εχουν περασει πανω απο 2 χρονια απο την αγορα του προιοντος. Τους λεει αναφερεται καπου αυτος ο ορος; μου απαντησανε οτι ειναι στο site τους. Εψαξα, δεν το βρηκα και τους πηρα τηλεφωνο να ρωτησω εαν μπορουν να μου προωθησουν τον ορο στο email μου για να τον διαβασω και ποτε μπηκε σε εφαρμογη ο ορος(μπορει οταν εκανα την αγορα να μην ηταν σε ισχυ). Η απαντηση τους ηταν οτι ειναι ολα στο site και δεν ηθελαν να μου στειλουν σε email αυτα που ζητησα. Ισως και να ειναι, εγω δεν μπορεσα να το βρω. Γνωριζει καποιος κατι επι του θεματος ; Εαν ισχυει, τοτε φυσικα εχουν δικιο, αλλα δεν ηθελα να δεχτω την πιστωση πριν βεβαιωθω οτι ισχυει. Τωρα που χαλασε η καρτα, σκεφτομαι για αναβαθμιση. Χρησιμοποιω 24αρα οθονη 1080ρ και 144hz. Με ποια καρτα θα εχω τα αναλογα fps? Ευχαριστω
Ailuros Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Yπάρχει ενότητα για ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ. Οτιδήποτε σχετικό χρειαστείς για αυτό εκεί. Η ενότητα παραμένει ανοιχτεί για το πρώτο κομμάτι της συμμετοχής σου. 1
La_MoRt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Σε τι κατάσταση επέστρεψες το προϊόν γιατί αναγράφει μέσα πως αν είναι ελλειπής η συσκευασία τότε θα πραγματοποιηθεί μείωση από το πόσο αγοράς του με συμφωνία με το πελάτη. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.
Dahanaka Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Σε αριστη κατασταση, μεσα στο κουτι με ολα τα παρελκομενα.
La_MoRt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ε τότε μη το δεχτείς δεν αναγράφει κάτι άλλο για μείωση της τιμής στο πιστωτικό εκτός από αυτό που σου είπα. Ζήτα να μιλήσεις με κάποιον υπεύθηνο να σε κατατοπίσει.
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Απο οσο θυμαμαι το παραπανω που αναφερεται ισχυει για επιστροφες προιοντων σε συντομο χρονικο διαστημα αγορας(πχ οτι αγορασε μια καρτα και στην εβδομαδα την επεστρεψε για δικου του λογους καποιος). Τωρα στα της καρτας επειδη ειναι συχνο το θεμα του Eshop.Η διαδικασια ειναι συγκεκριμενη οσον αφορα την καρτα γραφικων. 1)Σου γινεται αλλαγη με ιδια καρτα(που επειδη ειναι παλιο μοντελο δεν υπαρχει στην αγορα ουτως ή αλλως)ή καλυτερη. Αν πχ σου προτεινανε gtx 980 για παραδειγμα τοτε προφανως και δεν ειναι παραλογη η προταση τους(δεν αναφερεις καν τι καρτα σου προτεινανε ουτε το πιστωτικο) 2)Η δευτερη επιλογη ειναι επιστροφη χρηματων στο αναγραφομενο ποσο αγορας της αποδειξεως. Δεν εχει καμια απολυτως αρμοδιοτητα το eshop και το καθε eshop να κανει εκτιμηση της αξιας της καρτας λες και ειμαστε σε πλειστηριασμος. Παρολα αυτα αξιζει να αναφερθει πολυ σωστα για το παραπανω οτι ηταν πολυ συχνο φαινομενο σε προηγουμενα χρονια αρκετος κοσμος να ''χαλαγε'' την καρτα γραφικων του επιτηδες πριν ληξει η εγγυηση για να παρει αλλη καινουργια,οποτε τα καταστηματα εν μερη εχουν επιφυλαξεις πανω σε αυτο το θεμα. Αν θελεις βοηθεια θα πρεπει να μας αναφερεις τι καρτα σου προτεινανε να σου δωσουν και τι χρηματα πισω για να μπορουμε να συνεχισουμε την κουβεντα.
Dahanaka Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μου ειπαν για την gtx 1060. Στα χρηματα για την πιστωση η μειωση ειναι 15%. Για το τι γινοταν τα προηγουμενα χρονια δεν νομιζω να ειναι δικο μου θεμα. Φανταζομαι πως αν ο αλλος ειναι ειδικος πανω στο θεμα μπορει να καταλαβει ποιος χαλασε μονος του την καρτα και ποια καρτα ειναι ελλατωματικη. Επισης, η 1060 που μου ειπαν να παρω, ηταν απο αλλη εταιρια/υλοποιηση
Ailuros Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δώσε στα παιδιά αναλυτικά στοιχεία ποιά κάρτα γραφικών ακριβώς (κατασκευαστής & μοντέλο) και σε τι τιμή πάει προς αντικατάσταση και ποιά ακριβώς 1060 (έχει μια αισθητή διαφορά η έκδοση με 3 με αυτήν με τα 6 γίγα μνήμης) και από ποιόν κατασκευαστή. ΄Οσο περισσότερα στοιχεία παρέχεις, τόσο ευκολότερο είναι να προσπαθήσει να σε συμβουλέψει ο κάθε ένας, από το να μαντεύει περί τίνος πρόκειται.
adtakhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Το αρχικό ποσό αγοράς ποιο είναι? Με ποια 1060 θα σου την αλλάξουν ? Με την μικρή (3gb) ή την μεγάλη? Δεν φαίνεται παράξενη αλλαγή πάντως 1
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Καταρχας να ξεκαθαρισουμε 1πραγμα. Δικαιουσαι επιστροφη χρηματων αν το επιθυμεις και οχι πιστωτικο.Το πιστωτικο εν μερη ειναι παρανομο υπο την μορφη οτι σε εξαναγκαζει παλι να αγορασεις απο το εν λογω καταστημα. οσο για την gtx 1060 6gb ειναι απο οσο γνωριζω μεταξυ 970 και 980 και αρα δυνατοτερη/καλυτερη απο την 780που εχεις. Οσον αφορα τα χρηματα που αναφερεις,για τι ακριβως ποσο μιλαμε?Η 780 το 2013 αν θυμαμαι καλα κοστιζε πανω απο 450ευρω αρα προφανως και σε συμφερει καλυτερα η επιστροφη χρηματων αν μιλαμε δηλαδη για χρηματα 400+ευρω(450+κοστιζει η gtx 1070). 2
La_MoRt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Σαν πρόταση η κάρτα είναι οκ σε σχέση με την 780 που είχες. Όσο αναφορά τη μείωση στη πίστωση της τιμής τη θεωρώ παρόλογη και προσωπικά αν μου ζητούσαν κάτι τέτοιο θα ζητούσα νομική συμβουλή για το πως μπορώ να κινηθώ.
Dahanaka Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ειχα αγορασει την asus gtx 780 στα 516ε. Μου δινουν την msi 1060 x 6gb που εχει 420, ενω στο σκρουντζ 325. Η πιστωση ειναι στα 430 περιπου. Εγω δεν θελω να παρω καρτα απο το καταστημα τους, ειναι 10-20% πιο ακριβες απο αλλα μαγαζια. Δεν γνωριζα οτι μπορω νανπαρω τα χρηματα μου πισω. Επισης, αν ξερετε, πειτε μου για τον ορο που μου ειπαν οτι μετα τα 2 χρονια αλλαζει η πιστωση και μειωνεται. Δεν μπορω να το βρω πουθενα στην σελιδα τους και οταν ζητησα να μου στειλουν τον ορο σε email αρνηθηκαν. Δεν θελω ουτε να τους κοροιδεψω ουτε να με κοροιδεψουν. Πληρωσα και αγορασα μια καρτα, μαζι με την αγορα πληρωσα και την εγγυηση οτι θα εχει ομαλη λειτουργεια για τα επομενα 3 χρονια, δεν νομιζω να ζηταω πολλα. Ευχαριστω
La_MoRt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπάρχει κάπου τέτοιος όρος από όσο διάβασα τουλάχιστον. Για μένα σου είπα μίλα με ένα νομικό σύμβουλο να σε διαφωτίσει μήπως υπάρχει κάτι που δε γνωρίζουμε και στη συνέχεια προχωράς όπως σου πει.
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ειχα αγορασει την asus gtx 780 στα 516ε. Μου δινουν την msi 1060 x 6gb που εχει 420, ενω στο σκρουντζ 325. Η πιστωση ειναι στα 430 περιπου. Εγω δεν θελω να παρω καρτα απο το καταστημα τους, ειναι 10-20% πιο ακριβες απο αλλα μαγαζια. Δεν γνωριζα οτι μπορω νανπαρω τα χρηματα μου πισω. Επισης, αν ξερετε, πειτε μου για τον ορο που μου ειπαν οτι μετα τα 2 χρονια αλλαζει η πιστωση και μειωνεται. Δεν μπορω να το βρω πουθενα στην σελιδα τους και οταν ζητησα να μου στειλουν τον ορο σε email αρνηθηκαν. Δεν θελω ουτε να τους κοροιδεψω ουτε να με κοροιδεψουν. Πληρωσα και αγορασα μια καρτα, μαζι με την αγορα πληρωσα και την εγγυηση οτι θα εχει ομαλη λειτουργεια για τα επομενα 3 χρονια, δεν νομιζω να ζηταω πολλα. Ευχαριστω Πας λοιπον απο το μαγαζι αγορας(αν ειναι κοντα)και απαιτεις επιστροφη χρηματων με βαση το ποσο που αγορασες την καρτα και αναγραφεται στην αποδειξη. Για τα περι μειωσης τιμης(που οντως δεν γνωριζω αν εχει βγει κατι τα τελευταια χρονια)ζητας ακριβως να σου δειξουν ακριβως που αναγραφεται αυτο επισημα. Φυσικα αν δεν θες να μπλεξεις πας απλα και παιρνεις τα χρηματα πισω και αγοραζεις απο αλλου(ειναι αρκετα μεγαλο ποσο και δεν θα χρειαστει να βαλεις πολλα χρηματα για να παρεις μια 1070 πχ απο αλλου αν σε ενδιαφερει). Αν καταφερεις και παρεις παντως 430ευρω πισω ειναι μια χαρα παντως.Ουτως ή αλλως απο αλλου σε βλεπω να αγοραζεις καρτα.
mcrae13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως θα έπαιρνα την 1060 ,αν στην δίνουν κιόλας με κανονικη εγγύηση που θα ξεκινήσει με την αλλαγή, δεν είναι και άσχημα. Και να θες καλύτερη μπορείς να την πουλήσεις κουτατη και με 100 +- ευρώ να πάρεις πχ μια 1070.Σκεψου αν πουλούσες την 780 θα έπιανε περίπου τα μισά. Τώρα αν μπορέσεις να πάρεις πίσω τα χρήματα, σίγουρα είναι καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα