adi32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Στο Αndorid 6 υπαρχει η επιλογη για ενοποιηση χωρου Εχω ηδη μια sd 32 αρα αλλα απλα για φωτο mp3 κλπ Εχω παραγγειλει μια 64αρα Αν τη βαλω και κανω ενοποιηση θα φαινεται η μνημη σαν ενιαια ?Οι εφαρμογες που ηδη εχω θα πρεπει να μετακινηθουν ?Αν μετα το μετανιωσω και θελω να την εχω σαν χωριστη καρτα οι εφαρμογες που ειχα βαλει θα χαθουν ?
slk200gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Στο Αndorid 6 υπαρχει η επιλογη για ενοποιηση χωρου Εχω ηδη μια sd 32 αρα αλλα απλα για φωτο mp3 κλπ Εχω παραγγειλει μια 64αρα Αν τη βαλω και κανω ενοποιηση θα φαινεται η μνημη σαν ενιαια ? Οι εφαρμογες που ηδη εχω θα πρεπει να μετακινηθουν ? Αν μετα το μετανιωσω και θελω να την εχω σαν χωριστη καρτα οι εφαρμογες που ειχα βαλει θα χαθουν ? Nai υπαρχει ενοποιηση του χωρου ομως αν εχεις samsung δεν το υποστηριζει αν μετα κανεις διαχωρισμο θα χασεςι τα αρχεια σου
adi32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 οχι lenovo P1 εχω πες ομως πωςτο τηλ εχει 16gb μνημη και βαζζω 40gb εφαρμογες αν μετα καταργησω την ενοποιηση τι θα μεινει ?
adi32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αν κανω ενοποιηση θα φαινεται σαν ενας χωρος μαζι πχ 16gb του τηλεφωνου +64Gb η sd = 80gb ? Μετα να βαλω μεσα πχ 30gb apps και αποφασισω να βγαλω την sd τι θα χαθει απο τις εφαρμογες ?
slk200gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ναι. Γίνεται 80 ,αμα την βγάλεις το πιθανότερο ειναι να γινει μπάχαλο ,θα πρεπει να κανεις backup και μετά ξανά εγκατάσταση ,για την ιστορία αν μπορούσα να το κάνω στο σαμμυ μου θα το είχα κανει και δεν θα την έβγαζα την κάρτα 2
adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μολις μου ηρθε η καρτα η 64αρα Λεω να βγαλω την παλια και να βαλω τη νεα να κανω ενοποιηση και μετα να μεταφερω αυτα της παλιας
adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Την εβαλα και εκανα ενοποιησημετεφερα καποιες εφαρμογες οι οποιες παιζουν κανονικα και τωρα θελω να βαλω mp3 και αλλα αρχεια που ειχα στην παλια μου sdΣυνδεω το κινητο στο pc αλλα τωρα βλεπει μονο την εσωτερικη μνημη και οχι την καρτα Επισης στο κινητο ενω στις ρυθμισεις λεει οτι εχω 16gb στο τηλ και 64 στην καρτα αμα παω να μπω με καποιο file manager δε βλεπω την καρτα
adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Reboot;; Ναι εκανα Ισως δεν εχω καταλαβει πως ειναι το νορμαλ να λειτουργει στο android 6 Αν κανεις ενοποιηση βλεπεις την καρτα μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες αλλα δεν μπορεις να την βαλεις σε card reader σε pc ? Αν συνδεσεις με καλωδιο usb το τηλ με το pc μπορεις να δεις και να μεταφερεις τα αρχεια της ?
saruman123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ναι. Γίνεται 80 ,αμα την βγάλεις το πιθανότερο ειναι να γινει μπάχαλο ,θα πρεπει να κανεις backup και μετά ξανά εγκατάσταση ,για την ιστορία αν μπορούσα να το κάνω στο σαμμυ μου θα το είχα κανει και δεν θα την έβγαζα την κάρτα http://www.insomnia.gr/topic/597887-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-samsung-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B1/ 1
adi32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 τελικα βρηκα ακρη Αφου επιλεξουμε να χρησιμοποιησει την καρτα σαν εσωτερικη μνημη πρεπει μετα να επιλεξουμε το Μετακινηση δεδομενων οποτε αν συνδεσουμε το τηλεφωνο στο pc με usb βλεπουμε την καρτα πια και μπορουμε να μεταφερουμε οτι αρχειο θελουμε(Αν δεν κανουμε μετακινηση βλεπουμε μονο την εσωτερικη μνημη) https://www.youtube.com/watch?v=8h94v8G9nxA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα