Onelove Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα εχω το παραπάνω κινητό και το εχω αφήσει με την προστατευτική ζελατίνα που έχει από το εργοστάσιο και εχει αποκτήσει κάποιες γρατζουνιές τώρα πια.Οπότε ήρθε η ώρα να πάρω ενα γυαλάκι. Το θέμα είναι αν έχει δοκιμάσει και μπορεί να μου προτείνει κάποιο που αν γίνετε να καλύπτει καλά και την πάνω καμπύλη χωρίς να ξεκολλάει συνέχεια. Επίσης ποιές μάρκες θεωρούντε καλές σε tempered glass γενικά;
soik85 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 εχει ανθεκτικη οθονη το G5. εκτός αν το φοβασαι τοσο https://www.amazon.co.uk/Casebase-Premium-Tempered-Screen-Protector/dp/B01MEEHAN8/ref=sr_1_17?ie=UTF8&qid=1477513576&sr=8-17&keywords=g5+tempered+glass 16€ με μεταφορικα. Το εχει ο αδερφος μου στο g5 του. Νομιζω εχει δυο μεσα
georgesalo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Nilkin θεωρείται μάρκα νομίζω αλλά παιζει η ποιότητα. Έχει και glass με 50 ευρω 1
Onelove Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 εχει ανθεκτικη οθονη το G5. εκτός αν το φοβασαι τοσο https://www.amazon.co.uk/Casebase-Premium-Tempered-Screen-Protector/dp/B01MEEHAN8/ref=sr_1_17?ie=UTF8&qid=1477513576&sr=8-17&keywords=g5+tempered+glass 16€ με μεταφορικα. Το εχει ο αδερφος μου στο g5 του. Νομιζω εχει δυο μεσα Και δεν εχει κανενα θεμα με ξεκολλημα ετσι; Γιατι στα περισσοτερα ακουω οτι ξεκολλανε οι γωνιες. Nilkin θεωρείται μάρκα νομίζω αλλά παιζει η ποιότητα. Έχει και glass με 50 ευρω Εχεις δικιο την ειχα ξεχασει τελειως σαν μαρκα ευχαριστω!!
Zaytsev Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Nillkin 9H+ Δοκίμασα κι άλλες, αλλά ήταν η καλύτερη με διαφορά. Πρόσφατα πήρα δεύτερη, αφού η πρώτη έγινε κομμάτια. Το κινητό, άθικτο.
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Για το G5 βασικα να φοβασαι μην σου παρουσιασει αλλα προβληματα η οθονη με καθετες γραμμες ή με bleeding ή κολλημενα pixel. Γιατι απο γειτονικο forum που διαβαζω για αυτο,κλασσικα υπαρχει προβλημα με τις περισσοτερες οθονες των G5 λογω bleeding(σε καποιους και καμμενα pixel)και στο service επικρατει πανικος.
Onelove Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Nillkin 9H+ Δοκίμασα κι άλλες, αλλά ήταν η καλύτερη με διαφορά. Πρόσφατα πήρα δεύτερη, αφού η πρώτη έγινε κομμάτια. Το κινητό, άθικτο. Θα την κοιταξω γιατι μαλλον αυτα με την καμπυλη πανω δεν βλεπω να κολλαει και να μενει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα