Προς το περιεχόμενο

Viber σε mac

kamounias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γνωρίζει Καποιος πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε το viber σε mac ? το κάνω εγκατάσταση κ όταν πάω να το ανοίξω μου το τερματίζει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγκατάσταση με τον ίδιο τρόπο που κάνεις (σχεδόν) σε όλα τα προγράμματα: "τραβάς" το εικονίδιο της εφαρμογής μέσα στο φάκελο Applications. 

Ξανακατέβασέ το, μάλλον είναι προβληματικό το αρχείο. 

Ελπίζω να το κατέβασες από το site του, όχι από πουθενά αλλού.

Εγκατάσταση με τον ίδιο τρόπο που κάνεις (σχεδόν) σε όλα τα προγράμματα: "τραβάς" το εικονίδιο της εφαρμογής μέσα στο φάκελο Applications. 

Ξανακατέβασέ το, μάλλον είναι προβληματικό το αρχείο. 

Ελπίζω να το κατέβασες από το site του, όχι από πουθενά αλλού.

φιλε το κατεβάζω από το site... ακόμη κ στης πρόσβαση στις ρυθμίσεις πήγα κ το ενεργοποίησα, το θέμα είναι ότι τα κάνω όλα σωστά αλλα όταν πάω να το ανοίξω δεν ανοίγει καν!! δεν ξέρω....

βασικά το κάνω τώρα εγκατάσταση κ όταν πάω στις εφαρμογές μου λέει ότι εγκαταστάθηκε 13 Σεπτεμβρίου...

Viber σε mac mini και macbook air σε sierra μου τρέχει απροβλημάτιστα. 

οποτε κάτι κάνω λάθος...η το έχω εγκαταστήσει αρκετές φορές!!

Την επιλογή Allow Apps downloaded from: Anywhere την βλέπεις στο System Preferences>Security&Privacy>Genera

εννοείς να μπορώ να κατεβάζω από App store κ αναγνωρισμένοι προγραμματιστές ?? Αυτό έχω τσεκαρισμένο!βασικά αυτό που με προβλιματιζει είναι πως όταν το κάνω εγκατάσταση στην εφαρμογή μου λέει ότι εγκαταστάθηκε 13 Σεπτεμβρίου κ όχι σήμερα πχ....οπως κ πριν ένα μην που το είχα μου είχε ΟΛΑ τα μηνύματα αλλα αυτά που ειχαστειλει εγώ κ όχι συνομιλίες !!

εννοείς να μπορώ να κατεβάζω από App store κ αναγνωρισμένοι προγραμματιστές ?? Αυτό έχω τσεκαρισμένο!βασικά αυτό που με προβλιματιζει είναι πως όταν το κάνω εγκατάσταση στην εφαρμογή μου λέει ότι εγκαταστάθηκε 13 Σεπτεμβρίου κ όχι σήμερα πχ....οπως κ πριν ένα μην που το είχα μου είχε ΟΛΑ τα μηνύματα αλλα αυτά που ειχαστειλει εγώ κ όχι συνομιλίες !!

Οκ.

Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση το viber με κάποιον uninstaller ή απλά τράβηξες το app στον κάδο και το διέγραψες;

Οκ.

Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση το viber με κάποιον uninstaller ή απλά τράβηξες το app στον κάδο και το διέγραψες;

Φίλε σ' ευχαριστώ... Με ένα προγραμματάκι uninstaller λύθηκαν όλα!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...