Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 100-200€, ανάλογα την περίπτωση.

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Instagram, Twitter, browsing και browser games.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: ~5-5,5".

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, πολύ.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αν είναι να πάμε σε κάτι υποδεέστερο σε χαρακτηριστικά, επιδόσεις, όχι.

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Ναι.

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android.

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ιδιαίτερα.

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα.

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι.

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μεταχειρισμένο αν είναι σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται και με κάποιους μήνες εγγύηση, ή καινούργιο αν δεν ανεβαίνουμε πολύ στο budget.

14) Επίσης, να προσθέσω ότι δε με ενδιαφέρουν συσκευές που παρουσίασαν είτε προβλήματα, όπως reboots, η μπαταρία να καταναλώνεται με ταχείς ρυθμούς είτε λόγω μικρής χωρητικότητας, είτε λόγω ιδιαίτερα απαιτητικής οθόνης.

15) Και κάτι άλλο, σε περίπτωση που μιλάμε για μεταχειρισμένο με αρκετή εγγύηση ακόμα, είτε για καινούργιο, με ενδιαφέρει και το support.

16) To χρώμα αν γίνεται να μην είναι λευκό ή μαύρο, αλλά χρυσό και άλλα παρεμφερή.

Δημοσ.

Σε χρυσο δεν υπαρχουν πολλα μονο τα Samsung J3 J5 A3 βγαινουνε του 2016 μετα δες Honor 5X βγαινει σε GOLD SIM: Dual, Οθόνη: 5.5"1920 x 1080 pixels, CPU: 1500 MHz, Πυρήνες CPU: 4+4, RAM: 2 GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 16 GB, Δίκτυο: 4G, Κάμερα: 13 MP, Λειτουργικό: Android, Μπαταρία: 3000 mAh τιμη 201 απο Skroutz πιστευω καλητερο δεν θα βρεις ααα και δες Xiaomi Redmi 3 4 αλλα απο καμερες φιλε δεν ξερω αν την νοιαζει το design λεω να πας προς Α3 2016 η να ανεβεις 20$ και να πας Huawei P9 lite GOLD αφου θελει χρυσο... :)

Δημοσ.

Ας πούμε ότι αφήνουμε τελευταίο το χρώμα, ώστε να δούμε ποιες είναι οι συσκευές που αξίζουν περισσότερο.

Επίσης, κοιτάω πρώτα για μεταχειρισμένο αν υπάρχει κάτι, και μετά για καινούργιο.

Για να σας δώσω να καταλάβετε, κάτι σαν το G2.

Το πρόβλημα είναι ότι τα G3 και G4 φαίνεται ότι δεν τα πήγαν τόσο καλά.

Δημοσ.

Αν δεν σας ενδιεφεραν οι καμερες σε αυτα τα λευτα μονοδρομοσς Xiaomi  τωρα μεταχειρισμενο στην θεση σου δεν θα επερνα εκτος και αν ηταν οκ.Δες το Moto G4 LG Flex 2 

Αν και 5Χ P9 lite ειναι οκ+ 

Δημοσ.

Έχει το e-shop το Redmi 3S στα 160 ευρώ. Στο Skroutz ξεκινάει από 145 ευρώ, αλλά δεν το βρίσκω από κάποιο γνωστό κατάστημα, όσα βλέπω δε τα 'χω ξαναδεί.

Νομίζω σε καλύπτει απόλυτα.

Δημοσ.

To moto g3 1gb ram το έχω 1 χρόνο χρόνο .το κινητό ακόμα "πετάει" hint:οι εφαρμογές που θέλεις να τρέχουν γρήγορα αστες στην εσωτερική μνήμη όσο γρήγορη sd και να βάλεις πάλι θα κολάνε λίγο. Επομένων moto g3 και moto g4 2gb (1η επιλογή απο εμένα εφόσον είναι νεότερο θα πάρει Ν και έχει 2giga ram). Για χρώμα...έτσι και αλλιώς οπωσδήποτε θήκη (θα υπάρχει και χρυσή ).

Δημοσ.

Αν μπορείτε να δώσετε λίγα παραπάνω ευρώ τότε Link.png Site: Nexus5X (32GB) δαγκωτό. Εκτός και αν θέλεις να πάρεις οτιδήποτε άλλο και να βογκήξετε στα λάγκ και να αναζητάς εναλλακτικές ρομ που την μια δεν θα δουλεύει το gps την άλλη το wif κλπ κλπ.

Δημοσ.

To moto g3 1gb ram το έχω 1 χρόνο χρόνο .το κινητό ακόμα "πετάει" hint:οι εφαρμογές που θέλεις να τρέχουν γρήγορα αστες στην εσωτερική μνήμη όσο γρήγορη sd και να βάλεις πάλι θα κολάνε λίγο. Επομένων moto g3 και moto g4 2gb (1η επιλογή απο εμένα εφόσον είναι νεότερο θα πάρει Ν και έχει 2giga ram). Για χρώμα...έτσι και αλλιώς οπωσδήποτε θήκη (θα υπάρχει και χρυσή ).

Έχει πάρει ήδη Ν το 4.

Δημοσ.

Καλημέρα, κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις/προτάσεις.

1. Τα Xiaomi τι λένε από άποψη αξιοπιστίας/support;

2. Moto G4 ποιο ακριβώς;

3. Προσωπικά είμαι κάτοχος Nexus 5 και Nexus 4 πριν από αυτό, οπότε γνωρίζω τα πλεονεκτήματα των Nexus.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι ρόλο βαράει η σειρά Nexus από το 6 και μετά, και αν αξίζουν, ειδικά τώρα που θα καταργηθεί η σειρά.

Έπρεπε να το αναφέρω κι αυτό πάντως, ότι δε θα ήθελα μια συσκευή τίγκα στο bloatware, μιας και δε θα κάτσει να ασχοληθεί κάποιος με root και customιές.

4. Από τα μεταχειρισμένα τι να αποφύγω; Π.χ. το G3 έχει καλά χαρακτηριστικά και παίζει στα 130-140€, αλλά νομίζω έχει και προβλήματα.

Δημοσ.

Eπειδη κανω ακριβως ιδια χρηση μ αυτο που ζητας . Ειχα p8 lite το οποιο κ ηταν αψογο αλλα με οικτρη μπαταρια . Πηγα σε j5 2016 το οποιο με καλυπτει σε οτι ζηταω με μπαταρια 2 μερες με ξεζουμισμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...