Προς το περιεχόμενο

Hellas direct Ασφαλειες αυτοκινητου

micha24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Μάλλον έχουν κάνει κάποιο λάθος για το συγκεκριμένο μοντέλο, γιατί και σε αναζήτηση στο insurance market βγαίνουν τελευταίοι με διαφορά 300€ για τις ίδιες καλύψεις απο τους άλλους.

Πιστεύω να με θεωρείς αρκετά έξυπνο για να σου λέω ότι και στα 2 διάλεξα το δεύτερο πακέτο και προσέθεσα τα 3 πακέτα κάτω κάτω και να μην χρειάζεται να ξανακανω τη διαδικασία για να τραβήξω screenshots...

Και λάθος να έχουν κάνει στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν λέει κάτι μια και η αξία του οχήματος βγαίνει σωστή (~20k). Το insurancemarket δεν το σχολιάζω καν, είναι ανούσιο να ασφαλίζεσαι σε ιντερνετική ασφαλιστική μέσω μεσάζοντα.

Όσο για το άλλο που ρωτάς, το να πατήσεις κατά λάθος κάποιο κουμπί δεν σε κάνει λιγότερο έξυπνο.

Εγώ πάντως μόλις ξαναέκανα τη διαδικασία με τα στοιχεία που σου είπα παραπάνω, 286 μου ξαναβγήκε η ετήσια χωρίς μικτή με τον προεπιλεγμένο κωδικό menoumespiti, με τον LOYALTY DISCOUNT βγαίνει ακόμα πιο κάτω στα 265.

Σίγουρα 100% κάτι λάθος έχεις κάνει και σου βγαίνει 530. Ακόμα και νέο οδηγό να έχεις δηλώσει, ακόμα και ΤΚ Αττικής να έχεις βάλει αντί επαρχίας που βάζω εγώ, δεν δικαιολογείται να σου βγάζει τα διπλά ασφάλιστρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, Joshua21 said:

Και λάθος να έχουν κάνει στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν λέει κάτι μια και η αξία του οχήματος βγαίνει σωστή (~20k). Το insurancemarket δεν το σχολιάζω καν, είναι ανούσιο να ασφαλίζεσαι σε ιντερνετική ασφαλιστική μέσω μεσάζοντα.

Όσο για το άλλο που ρωτάς, το να πατήσεις κατά λάθος κάποιο κουμπί δεν σε κάνει λιγότερο έξυπνο.

Εγώ πάντως μόλις ξαναέκανα τη διαδικασία με τα στοιχεία που σου είπα παραπάνω, 286 μου ξαναβγήκε η ετήσια χωρίς μικτή με τον προεπιλεγμένο κωδικό menoumespiti, με τον LOYALTY DISCOUNT βγαίνει ακόμα πιο κάτω στα 265.

Σίγουρα 100% κάτι λάθος έχεις κάνει και σου βγαίνει 530. Ακόμα και νέο οδηγό να έχεις δηλώσει, ακόμα και ΤΚ Αττικής να έχεις βάλει αντί επαρχίας που βάζω εγώ, δεν δικαιολογείται να σου βγάζει τα διπλά ασφάλιστρα.

Capture.png

515€ 1 έτος, όχι μικτή. Αξία 20000€. Είναι όλα στο screenshot. Αυτοκίνητο Peugeot 208 1200 κυκλοφορία 3/2020 (ούτε καν τη GT έκδοση), κάνε κι εσύ δοκιμή. Μετά πες μου ποιος είχε λάθος και αν είναι τρελή τιμή ή όχι. (Το 530 πρέπει να το έβγαζε χτες με 20500€ αξία - είναι λες και ο συντελεστής για το συγκεκριμένο το επηρεάζει πάρα πολύ)

Κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερη.

Επεξ/σία από GeorgeMan

6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

515€ 1 έτος, όχι μικτή. Αξία 20000€. Είναι όλα στο screenshot. Αυτοκίνητο Peugeot 208 1200 κυκλοφορία 3/2020 (ούτε καν τη GT έκδοση), κάνε κι εσύ δοκιμή. Μετά πες μου ποιος είχε λάθος και αν είναι τρελή τιμή ή όχι.

Μόλις δοκίμασα όλα αυτά που μόλις περιέγραψες βάζοντας ΤΚ 105 51(Αθήνα κέντρο), 299,36€ μου έβγαλε.

Εσύ, αν επιτρέπεται, τι ΤΚ έβαλες?

• Moderators
Just now, Joshua21 said:

Μόλις δοκίμασα όλα αυτά που μόλις περιέγραψες βάζοντας ΤΚ 105 51(Αθήνα κέντρο), 299,36€ μου έβγαλε.

Εσύ, αν επιτρέπεται, τι ΤΚ έβαλες?

15235, Αττική. Ό,τι βάζω και για το τωρινό μου αυτοκίνητο που έβγαλε λίγο χαμηλότερο ποσό από το περσινό...
Δεν έχω βάλει νέο οδηγό ή κάτι άλλο, έκδοση 1199 βενζίνη Hatchback. Όπως βλέπεις τα additional covers το διαλύουν και συγκεκριμένα αν ρίξω την τιμή στο ελάχιστο (13500€) πέφτει αρκετά, ενώ υπό άλλες συνθήκες δεν επηρεάζεται και τόσο η τελική τιμή από από ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Το βασικό πακέτο φαίνεται ΟΚ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

15235, Αττική. Ό,τι βάζω και για το τωρινό μου αυτοκίνητο που έβγαλε λίγο χαμηλότερο ποσό από το περσινό...
Δεν έχω βάλει νέο οδηγό ή κάτι άλλο, έκδοση 1199 βενζίνη Hatchback. Όπως βλέπεις τα additional covers το διαλύουν και συγκεκριμένα αν ρίξω την τιμή στο ελάχιστο (13500€) πέφτει αρκετά, ενώ υπό άλλες συνθήκες δεν επηρεάζεται και τόσο η τελική τιμή από από ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Το βασικό πακέτο φαίνεται ΟΚ.

Λοιπόν, με ΤΚ 15235 και χωρίς να αλλάξω κανένα άλλο στοιχείο μου βγαίνει 21€ παραπάνω, δλδ στα 320.

Αυτό όμως που μόλις παρατήρησα ότι κάνει τεράστια διαφορά είναι η ηλικία του κύριου οδηγού!!!

Για παράδειγμα με ΤΚ 152 35 και έτος γεννήσεως 1960 βγαίνει 280,12€, με έτος γεννήσεως 1990 βγαίνει 537,13€!

edit

Εντόπισα κάτι ακόμα πιο κουλό, ενώ με έτος γεννήσεως 1990(30 ετών) βγαίνει 537,13€, με έτος γεννήσεως 1995(25 ετών) βγαίνει 436,56€!!!!

Επεξ/σία από Joshua21

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Joshua21 said:

Λοιπόν, με ΤΚ 15235 και χωρίς να αλλάξω κανένα άλλο στοιχείο μου βγαίνει 21€ παραπάνω, δλδ στα 320.

Αυτό όμως που μόλις παρατήρησα ότι κάνει τεράστια διαφορά είναι η ηλικία του κύριου οδηγού!!!

Για παράδειγμα με ΤΚ 152 35 και έτος γεννήσεως 1960 βγαίνει 280,12€, με έτος γεννήσεως 1990 βγαίνει 537,13€!

edit

Εντόπισα κάτι ακόμα πιο κουλό, ενώ με έτος γεννήσεως 1990(30 ετών) βγαίνει 537,13€, με έτος γεννήσεως 1995(25 ετών) βγαίνει 436,56€!!!!

Σίγουρα έχουν περάσει κάποιους συντελεστές εντελώς λάθος λοιπόν... Ελπίζω να το έχουν φτιάξει μέχρι να μου έρθει το αυτοκίνητο γιατί τους προτιμάω για το τωρινό εδώ και 3 χρόνια και έχω μείνει ευχαριστημένος (και από νομική προστασία και από οδική βοήθεια 2 φορές). Αλλά τόσο κορόιδο δεν θα γίνω και θα πάω αλλού...

Άρα τουλάχιστον συμφωνούμε ότι 100% δεν έκανα κάποια λάθος εισαγωγή στοιχείου εγώ όπως μου είπες εχθές...

Επεξ/σία από GeorgeMan

7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Wtf? Κάποτε βάζαμε τους γονείς μας συνιδιοκτήτες στα αμαξια για να μπαίνουν πρώτο όνομα στην ασφάλεια να έχουμε χαμηλότερα ασφάλιστρα, τώρα θα βάζουμε τα ανίψια μας;

• Like 1

9 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Σίγουρα έχουν περάσει κάποιους συντελεστές εντελώς λάθος λοιπόν... Ελπίζω να το έχουν φτιάξει μέχρι να μου έρθει το αυτοκίνητο γιατί τους προτιμάω για το τωρινό εδώ και 3 χρόνια και έχω μείνει ευχαριστημένος (και από νομική προστασία και από οδική βοήθεια 2 φορές). Αλλά τόσο κορόιδο δεν θα γίνω και θα πάω αλλού...

Μην περιμένεις να το φτιάξουν από μόνοι τους, αφού είσαι και πελάτης πάρε τους τηλέφωνο.

1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Ο βασικότερος λόγος που την προτιμήσαμε είναι επειδή ήταν φτηνότερη, αν αυτό σταματήσει να ισχύει φυσικά και δεν πρόκειται να μείνουμε.

Στο δικό μου πάντως που έχω την απλή κάλυψη (essential + οδική + θραύση κρυστάλλων + νομική προστασία) τώρα βγαίνει ελαφρώς πιο κάτω από ότι κόστιζε ένα χρόνο πριν.

Στο άλλο αυτοκίνητο της οικογένειας η μικτή για εξάμηνο είχε βγει κάπου 182, τώρα βγαίνει 250, έχω ήδη αρχίσει να ψάχνομαι για αλλού.

• Like 2

• Moderators
Just now, Doubt said:

Μην περιμένεις να το φτιάξουν από μόνοι τους, αφού είσαι και πελάτης πάρε τους τηλέφωνο.

Τους είχα ήδη ενημερώσει και έχω κάνει αρκετές επικοινωνίες και με email και τηλεφωνικά ότι έχει κυκλοφορήσει νέο μοντέλο 208 γιατί δεν το είχαν καν πάρει χαμπάρι, ήδη από τον Φεβρουάριο. Αν θέλουν να χάσουν όλες τις ασφάλειες από το δεύτερο πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο πόλης στην Ελλάδα (μέχρι πριν λίγο καιρό που δεν το είχαν), ή τουλάχιστον πολλές από 20-35ρηδες τώρα, ας τις χάσουν... Γιατί και τα 400+ ευρώ δεν είναι καθόλου καλά σε σχέση με τα 300 των άλλων. Δε μπορώ να τους κυνηγάω κάθε 1 μήνα να κάνουν το αυτονόητο.

Δεν πάνε καλά, πριν έγραψα ότι το άλλο αυτοκίνητο της οικογένειας είχε πληρώσει 182€ για μικτή εξάμηνο, ενώ τώρα έχει ανέβει στα 250€

Τα 250€ όμως βγαίνουν με απαλλαγή 1.200€ στις ίδιες ζημιές, με απαλλαγή 500€ - όπως είχα κάνει την τελευταία φορά - τώρα ζητάνε 368€!!!!

100% αύξηση με λίγα λόγια.

• Like 1
  • Thanks 1

12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν πάνε καλά, πριν έγραψα ότι το άλλο αυτοκίνητο της οικογένειας είχε πληρώσει 182€ για μικτή εξάμηνο, ενώ τώρα έχει ανέβει στα 250€

Τα 250€ όμως βγαίνουν με απαλλαγή 1.200€ στις ίδιες ζημιές, με απαλλαγή 500€ - όπως είχα κάνει την τελευταία φορά - τώρα ζητάνε 368€!!!!

100% αύξηση με λίγα λόγια.

ετσι ακριβως, πειραζουν απο μόνοι τους αξια και απαλλαγη, το επεσήμανε και ο Γιαννης Platano μερικες σελιδες νωρίτερα και το παρατηρησα και εγω! Πρακτικα εν τέλει και εμενα βγαινει διαφορα που τη καθιστα μη συμφέρουσα (χονδρικα το ετήσιο αντιστοιχο της interlife Βγαινει όσο το 7μηνο της hellasdirect, με την Interlife να εχει 400€ απαλλαγη και αξια μόλις 100-200€ λιγότερα από ότι επελεξα στην hellasdirect)

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Μόλις τώρα, paylidis είπε

ετσι ακριβως, πειραζουν απο μόνοι τους αξια και απαλλαγη, το επεσήμανε και ο Γιαννης Platano μερικες σελιδες νωρίτερα και το παρατηρησα και εγω! Πρακτικα εν τέλει και εμενα βγαινει διαφορα που τη καθιστα μη συμφέρουσα (χονδρικα το ετήσιο αντιστοιχο της interlife Βγαινει όσο το 7μηνο της hellasdirect, με την Interlife να εχει 400€ απαλλαγη και αξια μόλις 100-200€ λιγότερα από ότι επελεξα στην hellasdirect)

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Στη δική μου περίπτωση ούτε αξία ούτε απαλλαγή πείραξαν, απλά εγώ έβαλα μια άσχετη πινακίδα και συμπλήρωσα μόνος μου τα στοιχεία για να δω τι γίνεται, και φυσικά αξία και απαλλαγή πήγαν μόνα τους στα default.

Όταν έβαλα την δική μου πινακίδα και συμπληρώθηκαν αυτόματα τα στοιχεία, όλα ήταν όπως και στο προηγούμενο ασφαλιστήριο (όλα εκτός από την τιμή φυσικά).

• Like 1

11 λεπτά πριν, paylidis είπε

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Μολις μου το ξαναεκαναν  που εκανα του γιου μεχρ 5/9 .

Ευτυχως το πηρα ειδηση και το αλλαξα .

Μικτη για audi TT του 2001 αξιας 4000 170 ευρω για 147 ημερες 

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Στη δική μου περίπτωση ούτε αξία ούτε απαλλαγή πείραξαν, απλά εγώ έβαλα μια άσχετη πινακίδα και συμπλήρωσα μόνος μου τα στοιχεία για να δω τι γίνεται, και φυσικά αξία και απαλλαγή πήγαν μόνα τους στα default.

Όταν έβαλα την δική μου πινακίδα και συμπληρώθηκαν αυτόματα τα στοιχεία, όλα ήταν όπως και στο προηγούμενο ασφαλιστήριο (όλα εκτός από την τιμή φυσικά).

Όπως λαχει... σε εμένα την είχαν πειράξει..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...