Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσω link ανανέωσης ή αν πας να το φτιάξεις από την αρχή με τις ίδιες παροχές; Σε δικό μου συμβόλαιο που ανανέωσα χθες (προφανώς πριν λήξει), η ανανέωση ήταν στα 180 από 170 πέρσι, αλλά αν πήγαινα να το σετάρω από την αρχή έβγαινε 200+.

Γενικά δεν είχε καμία λογική γιατί το link της ανανέωσης μου έβγαζε εντελώς άλλες τιμές σε όλες τις παροχές σε σχέση με τη δεύτερη περίπτωση. Κάποιες τιμές ήταν υψηλότερες, κάποιες χαμηλότερες αλλά στη σούμα έβγαινε πιο φτηνή η ανανέωση. Νομίζω παλιότερες χρονιές συνέβαινε το αντίθετο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

372 € πέρυσι και τώρα για το ίδιο συμβόλαιο μου ζητάνε 472 € για τον επόμενο χρόνο ☹️

Ξεκινάει τον νέο χρόνο;Μηπως είναι λόγο υποχρεωτικής ασφάλισης για καιρικά φαινόμενα κλπ;

Σε άλλη κοίταξες;Πχ anytime? 

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια πάντως βλέπω ότι αν κάνω ανανέωση, μου δίνει (αρκετά) μεγαλύτερη τιμή απ' ότι για νέα ασφάλεια στο ίδιο όχημα. Τέλειο customer retention policy, ε; Οπότε πλέον κάνω... rotation. Κάνα 6-μηνο στην HD, μετά σε κάποια άλλη (συνήθως MyZEN), και μετά πάλι πίσω.

:D

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/11/2024 στις 4:35 ΜΜ, balarinio είπε

Γενικά ο αλγόριθμος τους είναι λίγο ότι ναναι...έφυγα από αυτούς πριν 2 χρόνια και από τότε πάντα πριν την κάθε ανανέωση που ελέγχω το site τους μου βγάζει υψηλότερη τιμή από αυτό που πληρώνω τώρα, οπότε εύκολη η επιλογή :-)

Και σε σένα το ίδιο όπως με μένα. Ειχα φύγει και γω πριν 3-4 χρόνια και τωρα αν ζητήσω ασφάλιστρα στο Θεό.😁

Βρήκα ένα ασφαλιστικό γραφείο πολύ συνεργασιμο τιμές απίστευτες δεν τον αλλάζω με τίποτε. Α και κάτι που μάλλον δεν ξέρετε.Οι οδικές έχουν σχεδόν διπλασιάσει την τιμή τους πριν 4-5 μήνες και έτσι παρασύρετε και η τιμή της ασφάλειας προς τα πάνω. Αν σας χρεώνουν  πάνω από 20 ευρώ το εξάμηνο  συμφέρει να κάνετε απευθείας οδική. Εγώ έτσι κάνω χωριστά.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nzeppos είπε

Μέσω link ανανέωσης ή αν πας να το φτιάξεις από την αρχή με τις ίδιες παροχές; Σε δικό μου συμβόλαιο που ανανέωσα χθες (προφανώς πριν λήξει), η ανανέωση ήταν στα 180 από 170 πέρσι, αλλά αν πήγαινα να το σετάρω από την αρχή έβγαινε 200+.

Γενικά δεν είχε καμία λογική γιατί το link της ανανέωσης μου έβγαζε εντελώς άλλες τιμές σε όλες τις παροχές σε σχέση με τη δεύτερη περίπτωση. Κάποιες τιμές ήταν υψηλότερες, κάποιες χαμηλότερες αλλά στη σούμα έβγαινε πιο φτηνή η ανανέωση. Νομίζω παλιότερες χρονιές συνέβαινε το αντίθετο.

Μετα απο 6 χρόνια  έφυγα  γιατι εκτος απο την αυξηση που έβγαζε .... οταν πηγα να μειώσω το κεφάλαιο δεν μου αλλαζε τιμή ... και σε ερωτημα που εκανα με μαιλ μου ειπαν οτι η τιμη προσφορας ειναι κλειδωμένη (τοσα μας λείπουν) ανεξαρτητα απο τι αλλαγες θα κάνω.... και αν θέλω πρέπει να παρω νεα προσφορα  αρχική  με έμμεση απειλή  οτι μπορεί να είναι αυξημένη ...

"Προχωρώντας στην αλλαγή του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου, το σύστημα αντλεί την τιμολόγηση από την νέα προσφορά η οποία ενδέχεται να είναι αυξημένη σε σχέση με αυτήν της ανανέωσης. "

και η περσυνη μου  εμπειρία  δείχνει οτι βγαίνει αυξημένη  .... και μετα κλειδωνει αυτή και χανεται η αρχικη προσφορα.

Επίσης αν βάλεις εναν αλλο εικονικο αριθμο (που δεν τον γνωρίζει η HD) και ακριβώς τα ίδια στοιχεια ασφαλισης. καλυψης, οδηγου κλπ ... (και τονιζω ακριβως ιδια) βγάζει χαμηλότερη προσφορα   που παρα τα επανελειμένα email δεν πηρα ποτε σαφή απάντηση  γιατι υπάρχει αυτη η διαφορά...... 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ξεκινάει τον νέο χρόνο;Μηπως είναι λόγο υποχρεωτικής ασφάλισης για καιρικά φαινόμενα κλπ;

Σε άλλη κοίταξες;Πχ anytime? 

606 για τα ίδια !

• Confused 1
Δημοσ.

Είμαι χρονια στη. HD και έχουμε όλα τα αυτοκίνητα εκεί. Αυτά που θυμάμαι και πληρώνω για την οικογένεια 

VW Golf 9€ λιγότερο η ετήσια από πέρυσι ( 213->204).

Toyota Yaris '20 μικτή ετήσια 4€ παραπάνω (321->325)

Mini one `19 additional ΟΧΙ μικτή 110€ πάνω (540->650]

Tesla m3 new μικτή με τη μικρότερη δυνατή απαλλαγή και όλα τα κουτάκια 608€

Φαίνεται τα τελευταία 2 χρονια ότι έχουν αλλάξει αλγόριθμο και είναι εντελώς ότι νανε. Είναι όμως καλοί όταν τους χρειαστείς και γρήγοροι στις πληρωμές.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, aionnou είπε

Είμαι χρονια στη. HD και έχουμε όλα τα αυτοκίνητα εκεί. Αυτά που θυμάμαι και πληρώνω για την οικογένεια 

Απλή ετήσια με οδική και θραυση204;; Καλούτσικα είναι . Για πλάκα έβαλα ετήσιο απλό με τα ίδια και μου έβγαλε 332.

Vectra 1,6   oυτε νταλίκα να ασφάλιζα.🤣

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Απλή ετήσια με οδική και θραυση204;; Καλούτσικα είναι . Για πλάκα έβαλα ετήσιο απλό με τα ίδια και μου έβγαλε 332.

Όχι τη δεύτερη επιλογή που εχει additionals με πρόσθετα οδική,  θραύση και νομική.

• Like 1
Δημοσ.

Το παραξενο ειναι οτι εκανα καινουργια ασφαλεια μικτη και δεν ειδαν το αυτοκινητο ουτε με εμπειρογνωμονα ουτε με φωτογραφιες...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, aionnou είπε

Toyota Yaris '20 μικτή ετήσια 4€ παραπάνω (321->325)

Mini one `19 additional ΟΧΙ μικτή 110€ πάνω (540->650]

Tesla m3 new μικτή με τη μικρότερη δυνατή απαλλαγή και όλα τα κουτάκια 608€

Φαίνεται τα τελευταία 2 χρονια ότι έχουν αλλάξει αλγόριθμο και είναι εντελώς ότι νανε. Είναι όμως καλοί όταν τους χρειαστείς και γρήγοροι στις πληρωμές.

2 ώρες πριν, gbras είπε

Το παραξενο ειναι οτι εκανα καινουργια ασφαλεια μικτη και δεν ειδαν το αυτοκινητο ουτε με εμπειρογνωμονα ουτε με φωτογραφιες...

Σου λέει αν του ζητήσουμε φωτογραφίες μπορεί να τον χάσουμε.😁Αν ήσουν και πριν σε αυτούς θα ήξεραν αν είχες ατύχημα αλλά αυτά τα βλέπουν και μεσα από το σύστημα.

Μικτή δεν έχω κάνει ποτέ μου ,(με το vectra του 2005 δεν την έχω ανάγκη), αλλά βλέπω ότι εκεί γινεται το μεγάλο πανηγύρι από τις ασφάλειες. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν γιατί και πόσα πληρώνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! Επειδή είναι να κάνω ανανέωση, παίζει μήπως κανένας κωδικός;

Αυξήθηκαν και πάλι τα ασφάλιστρα και στα 2 αυτοκίνητα, όμως το έψαξα και είδα ότι πάλι ήταν η φθηνότερη επιλογή οπότε λέω να παραμείνω για ένα 6μηνο ακόμα.

Επεξ/σία από Waterlo
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους ! Συγγνώμη για την ερώτηση που πρόκειται να κάνω..αλλά είναι πολλές οι σελίδες για να ψάξω..αξίζει η συγκεκριμένη ; Διότι είμαι σε άλλη γνωστή ασφάλεια για το αυτοκίνητο μου και δίνω 280€ / εξάμηνο .. και στην Hellas Direct που έκανα μια γρήγορη ματιά με τα ίδια προνόμια και ίσως κάτι παραπάνω μου βγαίνει στα 108€..μεγάλη διαφορά !! Είναι αξιόπιστη ; Να προχωρήσω σε συμβόλαιο ; Σας ευχαριστώ πολύ !! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...