Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 hours ago, elgol said:

Για το ιδιο αυτοκινητο μου ζηταει +50€ σε αυτοματη ανανεωση απο οσο αν εκανα νεο συμβολαιο

Γενικά ο αλγόριθμος τους είναι λίγο ότι ναναι...έφυγα από αυτούς πριν 2 χρόνια και από τότε πάντα πριν την κάθε ανανέωση που ελέγχω το site τους μου βγάζει υψηλότερη τιμή από αυτό που πληρώνω τώρα, οπότε εύκολη η επιλογή :-)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, balarinio είπε

Γενικά ο αλγόριθμος τους είναι λίγο ότι ναναι...έφυγα από αυτούς πριν 2 χρόνια και από τότε πάντα πριν την κάθε ανανέωση που ελέγχω το site τους μου βγάζει υψηλότερη τιμή από αυτό που πληρώνω τώρα, οπότε εύκολη η επιλογή :-)

Σε ποια πήγες και είναι πιο φθηνή;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H έκπτωση 15% μέσω του Πράκτικερ ισχύει για τη πρώτη φορά που κάνεις ασφάλεια HD. Μετά είναι 5% με τον κωδικό που αναφέρθηκε πιο πίσω (PRAKTIKER).

https://www.hellasdirect.gr/prosfores-synergasies

Έψαχνα κι εγώ γιατί λήγει σε ένα μήνα και δεν βρήκα κάτι καλύτερο από HD. Καλά πέρσι ως καινούριος και με το -15% πλήρωσα 146 ευρώ ετήσια για ένα Smart 451 απλή ασφάλεια με οδική και νομική κάλυψη.

Φέτος μου ήρθε η ανανέωση στα 180€. Πήγα να επεξεργαστώ το συμβόλαιο μου και μου έστειλαν -προφανώς αυτόματα- στο email μου προσφορά στα 175€. Αν αφαιρέσουμε και το -5% με τον κωδικό «PRAKTIKER» πηγαίνει στα 166 ευρώ, πιστεύω ότι δεν θα μπορέσω να βρω κάτι καλύτερο από αυτό.

Επεξ/σία από Basilhs1982
Δημοσ.
6 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

ελπιζω να παιχτει καμμια προσφορα τυπου black friday /cyber friday...

Πέρσι δεν έκαναν τίποτα και το δήλωσαν κιόλας, αν ψάξεις θα το βρεις.

Δημοσ.
On 22/11/2024 at 17:42, Doubt said:

Σε ποια πήγες και είναι πιο φθηνή;

Για το δικό μου αυτοκίνητο είχε βγει φθηνότερη η anytime, οπότε δεν έχω αλλάξει από τότε. Φέτος η anytime ήταν ελάχιστα (~10 ευρώ) φθηνότερη από hd οπότε παρέμεινα εκεί.

Δημοσ.

Εγω παντως εκανα χτες μικτη για ενα χρονο για 24500 καλυψη και 500 απαλλαγη με 450 ευρω με χρηση του κωδικου πρακτικερ. Δεν υπαρχει πιο φθηνη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν κάνεις νέο συμβόλαιο, μπορείς να βάλεις άλλο Τ.Κ απο αυτό της μόνιμης κατοικίας του ιδιοκτήτη, πχ επαρχία που δουλεύει το αμάξι, που θα έχει και ελαφρώς χαμηλότερα ασφάλιστρα ή παίζει να υπάρξει θέμα σε ενδεχόμενο ατύχημα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...