Extacy156 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 12 ώρες πριν, aionnou είπε Θέλω να κάνω μικτή σε ένα καινούργιο model 3 performance αλλά βλέπω 2 πράγματα που με ενοχλούν στη HD. 1. Μαξ αποζημίωση σε ατύχημα από ανασφάλιστο 15.000 ακόμα και στη μικτή 2. Μόλις 1125€ για την πανοραμική ηλιοροφη. Γνωρίζει κανενας εαν αυτά τα 2 μπορούν να αλλάξουν σε νορμάλ για την αξία του αυτοκινήτου ποσά ή να μη πάρω καν τηλέφωνο? Ειχα το ιδιο θεμα...οταν ερθει ο τυπος απο την ασφαλιστικη για φωτογραφιες λογο μεικτης το συζητας μαζι του και αναβαζει τα ποσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 47 λεπτά πριν, Extacy156 είπε Ειχα το ιδιο θεμα...οταν ερθει ο τυπος απο την ασφαλιστικη για φωτογραφιες λογο μεικτης το συζητας μαζι του και αναβαζει τα ποσα. Οπότε τηλέφωνο γιατί η HD πάντα μου λέει να βγάλω εγώ τις φώτο.. thx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extacy156 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, aionnou είπε Οπότε τηλέφωνο γιατί η HD πάντα μου λέει να βγάλω εγώ τις φώτο.. thx Η αληθεια ειναι οτι στην anytime μου ειχαν ζητησει και εμενα να βγαλω μονος μου τις φωτο. Στην Hd οταν τους ειπα οτι θελω μεγαλυτερο ποσο καλυψης απο αυτο που μπορουσα να επιλεξω στο site εστειλαν δικο τους ανθρωπο, εβγαλε τις φωτο και φτιαξαμε και το ποσο. Βεβαια παει και 1,5 χρονος απο τοτε. Δεν ξερω μηπως αλλαξε και η Hd τον τροπο λειτουργιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Το θέμα δεν είναι να "φτιάξει" το επιθυμητό για εσένα ποσόν, όταν συνάπτεις το συμβόλαιο. Το θέμα είναι να στο καταβάλει όταν, και εάν, απαιτηθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extacy156 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Το θέμα δεν είναι να "φτιάξει" το επιθυμητό για εσένα ποσόν, όταν συνάπτεις το συμβόλαιο. Το θέμα είναι να στο καταβάλει όταν, και εάν, απαιτηθεί... καλα ναι σιγουρα...μιλαμε για περιπτωσεις που δεν υπαρχει αμφιβολια οτι το αμαξι κοστολογειται περισσοτερο απο αυτο που σου βγαζει σαν επιλογη το site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Πήρα τηλέφωνο ζήτησα παραπάνω ποσά για ανασφάλιστο και ηλιοροφη, μου ανέφεραν ότι είναι φιξ και δεν αλλάζουν τα ποσά από 15.000 και 1.500 αντίστοιχα. Τους ευχαρίστησα ευγενικά καιβτους ανέφεραν ότι θα πάω αλλου μαζί μετά υπόλοιπα αυτοκίνητα που έχουμε ασφαλισμένα σε αυτούς με τη λήξη τους. Προτιμώ να δίνω 200€ παραπάνω το χρόνο και να μην έχω το νου μου ποιο χρεπι θα με στουκαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα.Εχουμε κάνα κωδικό έκπτωσης? Edit..για ανανέωση συμβολαίου.. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από daPro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα