dtk-386 Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου ο μηδενισμός αφορά και τις 2 μεριές όμως. αλλιώς..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demian86 Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου τελικά αξιζει η HD ακόμα για ασφάλιση μηχανής? Είμαι στην Anytime 3 χρονια από τότε που την αγόρασα, αλλά πληρώνω 170-180 ευρώ το χρόνο (με οδική + νομικη προστασία και βοήθεια). Στην HD μου βγαίνει 118 το χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Η αρχική προσφορά που στέλνει η HD για ανανέωση (που ως γνωστόν είναι λιγο πιο τσιμπημένη απο την πρώτη φορά) αλλάζει όσο πλησιάζει ο καιρος της ανανέωσης; Ή αυτή είναι η τελική τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου + 10€ ζητάει η HD για ετήσια ανανέωση ΙΧ. Θα ψάξω αλλά δεν το βλέπω να βρίσκω καλύτερη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου Στις 11/7/2024 στις 9:46 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Η αρχική προσφορά που στέλνει η HD για ανανέωση (που ως γνωστόν είναι λιγο πιο τσιμπημένη απο την πρώτη φορά) αλλάζει όσο πλησιάζει ο καιρος της ανανέωσης; Ή αυτή είναι η τελική τιμή; Δεν δίνουν καλυτερη προσφορα οσο πλησιαζεις για ανανεωση . Τουλαχιστον σε μενα δεν εχουν δωσει ποτε . Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις κωδικο με 5% εκπτωση , στο λινκ της ανανεωσης που σου στειλαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου Στις 11/7/2024 στις 7:46 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Η αρχική προσφορά που στέλνει η HD για ανανέωση (που ως γνωστόν είναι λιγο πιο τσιμπημένη απο την πρώτη φορά) αλλάζει όσο πλησιάζει ο καιρος της ανανέωσης; Ή αυτή είναι η τελική τιμή; Την πρώτη φορά έχεις μεγαλύτερη έκπτωση απο την ανανέωση.Δεν έχω δει να αλλάζει όσο πλησιάζει η ημερομηνία ανανέωσης. Επίσης παίξε λίγο και με τις μέρες,μπορείς να προσθέσεις μερικές χωρίς να αλλάξει η τιμή,το έχω κάνει σε δύο περιπτώσεις και κέρδισα 5 μέρες στην κάθε μία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Επίσης παίξε λίγο και με τις μέρες,μπορείς να προσθέσεις μερικές χωρίς να αλλάξει η τιμή,το έχω κάνει σε δύο περιπτώσεις και κέρδισα 5 μέρες στην κάθε μία. Σε ετήσιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Σε ετήσιο; Σε ετήσιο όχι,δεν μπορείς να ξεπεράσεις τον χρόνο.Αλλά δοκίμασε για 360 μέρες και τράβα το να δεις αν πάει στις 365 με την ίδια τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Ασφαλιστήριο για 3η συνεχόμενη χρονιά πιο ανεβασμένο κατά 100 ευρώ σε σχέση με το περσινό για μικτή ασφάλεια skoda kamiq, χωρίς να έχουν χρειαστεί ούτε μια φορά πουθενά...Μάλλον θα πάω προς anytime φέτος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Πριν 3 χρόνια ειχα φύγει απο την ατλαντική ένωση και ειχα πάει hd με σημαντικά χαμηλότερη τιμή, φέτος επέστρεψα στην ατλαντική ένωση με χαμηλότερη τιμή συν κάποια benefits. Πάντως για να τα λέμε όλα, δυο φορες που με χτύπησαν όντας παρκαρισμένος, βγάζοντας φωτογραφία και μόνο το αυτοκινητο του μπροστινού που στη μια είχε κοτσαδόρο και στην άλλη είχε μείνει χρώμα απο τον προφυλακτήρα του πάνω μου, μίλησα με HD μια φορά στο τηλέφωνο και έψαξαν βρήκαν και τους δυο και επισκεύασαν τη ζημιά. Συν οτι πραγματικά με είχαν ζαλίσει στα τηλέφωνα για να με ενημερώνουν για την εξέλιξη του φακέλου, είτε είχαμε εξελίξεις είτε όχι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Στις 13/7/2024 στις 12:49 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Την πρώτη φορά έχεις μεγαλύτερη έκπτωση απο την ανανέωση.Δεν έχω δει να αλλάζει όσο πλησιάζει η ημερομηνία ανανέωσης. Επίσης παίξε λίγο και με τις μέρες,μπορείς να προσθέσεις μερικές χωρίς να αλλάξει η τιμή,το έχω κάνει σε δύο περιπτώσεις και κέρδισα 5 μέρες στην κάθε μία. Εν τέλει το ανανέωσα στην αρχική προσφορά. Παρότι τσίμπησε απο πέρυσι (λογικά λόγω μη έκπτωσης 15%), έβγαινε και πάλι σημαντικά φθηνότερη απο τις εναλλακτικές για τις ίδιες καλύψεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Κι εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι φθηνότερο, οπότε θα πάω πάλι εκεί έστω με συν 10 ευρώ. 4 ώρες πριν, G.bar είπε Πριν 3 χρόνια ειχα φύγει απο την ατλαντική ένωση και ειχα πάει hd με σημαντικά χαμηλότερη τιμή, φέτος επέστρεψα στην ατλαντική ένωση με χαμηλότερη τιμή συν κάποια benefits. Ετήσιο για μένα βγαίνει ακριβότερο από HD, το κοίταξα νωρίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OmeletaMAN Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Υπάρχει δυνατότητα να κάνεις ασφάλεια για ένα μήνα σε άλλη εταιρία και ξανά πίσω στην HD? Το λέω μήπως σαν "νέος" πελάτης έχεις φθηνότερη τιμή από το να δεχτείς την ανανέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Θέλω να κάνω μικτή σε ένα καινούργιο model 3 performance αλλά βλέπω 2 πράγματα που με ενοχλούν στη HD. 1. Μαξ αποζημίωση σε ατύχημα από ανασφάλιστο 15.000 ακόμα και στη μικτή 2. Μόλις 1125€ για την πανοραμική ηλιοροφη. Γνωρίζει κανενας εαν αυτά τα 2 μπορούν να αλλάξουν σε νορμάλ για την αξία του αυτοκινήτου ποσά ή να μη πάρω καν τηλέφωνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Στις 28/7/2024 στις 12:37 ΜΜ, OmeletaMAN είπε Υπάρχει δυνατότητα να κάνεις ασφάλεια για ένα μήνα σε άλλη εταιρία και ξανά πίσω στην HD? Το λέω μήπως σαν "νέος" πελάτης έχεις φθηνότερη τιμή από το να δεχτείς την ανανέωση. Αν θυμάμαι καλά νέος πελάτης είσαι για την HD αν δεν έχεις ξανασφαλίσει το όχημα ποτέ σε αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα