Witcher1st Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2 hours ago, nk9 said: Δεν το λέω για αυτό, αλλά για τις επιμέρους καλύψεις. Πχ η Anytime έχει 0€ απαλλαγή στο χαλάζι και μέγιστο ποσό κάλυψης όσο η αξία του αυτοκινήτου, ενώ η HD έχει 300€ απαλλαγή και μέγιστο ποσό 2000€. Ή στα φυσικά φαινόμενα η HD δεν καλύπτει τις πτώσεις δένδρων. Και άλλα τέτοια... Απο ολικη ή μερικη κλοπη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 17 Απριλίου Share Δημοσ. 17 Απριλίου 1 hour ago, Witcher1st said: Απο ολικη ή μερικη κλοπη; Και τα δύο 4 hours ago, nk9 said: Δεν το λέω για αυτό, αλλά για τις επιμέρους καλύψεις. Πχ η Anytime έχει 0€ απαλλαγή στο χαλάζι και μέγιστο ποσό κάλυψης όσο η αξία του αυτοκινήτου, ενώ η HD έχει 300€ απαλλαγή και μέγιστο ποσό 2000€. Ή στα φυσικά φαινόμενα η HD δεν καλύπτει τις πτώσεις δένδρων. Και άλλα τέτοια... Αυτά με τα δέντρα δεν τα είδα να πω την αλήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 17 Απριλίου Share Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, virginkiller είπε Και τα δύο Αυτά με τα δέντρα δεν τα είδα να πω την αλήθεια Το νόημα του post μου είναι πως η διαφορά στις τιμές που δίνουν οι εν λόγω εταιρείες εν μέρει δικαιολογείται από τις διαφορές στις καλύψεις και στα όρια. Πχ η Anytime στο φουλ πακέτο έχει μέσα και οδική, ενώ στην HD μπαίνει έξτρα. Άρα, για να έχουμε δικαιη σύγκριση, πρεπει να μπει και αυτό. Επίσης, στα φυσικά φαινόμενα η HD έχει 300€ απαλλαγη, ενώ η άλλη όχι. Στην κάλυψη τρομοκρατικών ενεργειών και αναταραχων η HD καλύπτει μόνο πυρκαγιά και οχι υλικές ζημιές. Άρα, εάν φας την μολότωφ είσαι κομπλέ, αλλά αν στο σπάσουν με πέτρες και καδρονια χαιρετίσματα. Προφανώς και η HD είναι σε κάθε περίπτωση φθηνότερα και με τον κωδικό του praktiker αρκετά μαλιστα. Απλά θέλει ψάξιμο στα ψιλά γράμματα, διότι τα πχ 60 και 80 ευρώ τον χρόνο διαφορα μπορεί υπο συνθήκες να μην αξίζουν. Επεξ/σία 17 Απριλίου από nk9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου Στην Anytime βγαινει 30 ευρω παραπανω. Λογικα θα εχει και περισσοτερες καλυψεις. Δεν ξερω τι να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Στην Anytime βγαινει 30 ευρω παραπανω. Λογικα θα εχει και περισσοτερες καλυψεις. Δεν ξερω τι να κανω. Δεν υπάρχει "λογικά" ,θα συγκρίνεις καλύψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου Επισης αν βαλω τοπο κατοικιας την Θεσσαλονικη, βγαινει 30 ευρω φθηνοτερα σε σχεση με την Αθηνα. Αρκετοι γνωστοι μου κανουν τετοια μαμουνια με ασφαλεια στη επαρχια.. Εμενα οι πινακιδες μου ειναι απο Θεσσαλονικη, αν παιζει καποιο ρολο. Θα το κοιταξουν σε περιπτωση ατυχηματος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου 7 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Θα το κοιταξουν σε περιπτωση ατυχηματος; εγκληματα πραγματικα! εγκληματα που συμβαινουν καθημερινα για ψίχουλα, και τους βλεπουμε στις τηλεορασεις μετα να κρεμονται απο τις ταρατσες και να κλαινε γιατι τους παιρνουν τα σπίτια. Ψευδές δηλώσεις καθημερινα. Ψεύδη στην αναληψη του κινδύνου, ψεύδη στις ζημίες, πλαστες ζημίες, ψεμματα και απατες καθημερινα που παντα φταινε οι αλλοι οι μεγαλυτεροι απατεωνες και ποτε εμείς. Μετά έρχεται η απεύθειας σύνδεση με το σπιτι που βγαινει σε πλειστηριασμο, το ΚΚΕ απεξω να φωναζει, οι δημοσιογραφοι να χαιδευουν αυτια, το πληθος να ψωναζει για το αναλγητο κράτος, και η ζωή συνεχιζεται και το προβλημα διογκώνεται! Πάντα με έναν λαό γεμάτο δικαίωματα και καμία υποχρέωση. Οποιος τολμήσει να πει την αλήθεια, ειναι δεν ξερω τι! γερμανοτσολιας? πουλάει φόβο? μητσοτακικος? ουτε ξερω τι αλλο κατεβάζει το κεφάλι του καθενός. Πες στους φίλους σου ότι ειναι ανασφάλιστοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου On 26/04/2024 at 17:23, andreaspA said: εγκληματα πραγματικα! εγκληματα που συμβαινουν καθημερινα για ψίχουλα, και τους βλεπουμε στις τηλεορασεις μετα να κρεμονται απο τις ταρατσες και να κλαινε γιατι τους παιρνουν τα σπίτια. Ψευδές δηλώσεις καθημερινα. Ψεύδη στην αναληψη του κινδύνου, ψεύδη στις ζημίες, πλαστες ζημίες, ψεμματα και απατες καθημερινα που παντα φταινε οι αλλοι οι μεγαλυτεροι απατεωνες και ποτε εμείς. Μετά έρχεται η απεύθειας σύνδεση με το σπιτι που βγαινει σε πλειστηριασμο, το ΚΚΕ απεξω να φωναζει, οι δημοσιογραφοι να χαιδευουν αυτια, το πληθος να ψωναζει για το αναλγητο κράτος, και η ζωή συνεχιζεται και το προβλημα διογκώνεται! Πάντα με έναν λαό γεμάτο δικαίωματα και καμία υποχρέωση. Οποιος τολμήσει να πει την αλήθεια, ειναι δεν ξερω τι! γερμανοτσολιας? πουλάει φόβο? μητσοτακικος? ουτε ξερω τι αλλο κατεβάζει το κεφάλι του καθενός. Πες στους φίλους σου ότι ειναι ανασφάλιστοι! Μηπως εισαι αρκετα δραματικος; Παντως σε ενα φιλο μου, απο τους πολλους, μια χαρα τον καλυψε η ασφαλεια του. Βεβαια πανε αρκετα χρονια απο τοτε, δε ξερω πλεον εαν το ψαχνουν περισσοτερο. Αλλα και παλι μπορεις να βρεις μια καλη δικαιολογια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Μηπως εισαι αρκετα δραματικος; Παντως σε ενα φιλο μου, απο τους πολλους, μια χαρα τον καλυψε η ασφαλεια του. Βεβαια πανε αρκετα χρονια απο τοτε, δε ξερω πλεον εαν το ψαχνουν περισσοτερο. Αλλα και παλι μπορεις να βρεις μια καλη δικαιολογια.. δικαιολογια σε ποιον? στην μαμα γιατι εσπασες το βαζο ? Τι καλυψε η ασφαλεια? το φτερο , το καπω και το φαναρι του Hyundai? Δεν ασχολειται κανεις για τετοια πραγματα. ή τουλαχιστον οχι ιδιαιτερα, γιατι και με αυτα αρχισαν να ασχολουνται πια. Αρχισαν να ασχολουνται με τις κλοπες για παραδειγμα. Που εγινε η κλοπη, που ειναι δηλωμένο το αυτοκινητο, και που μένεις πραγματικα. Ψευδή δήλωση στην αναληψη? Πάμε για επανείσπραξη απο τον πελάτη . και - Δεν με ενδιαφερουν τα φτερα, τα καπω και τα φαναρια. Δεν εχω ασφαλιστηριο για αυτα. Αυτα εχω να τα πληρωσω και απο την τσεπη μου. Πληρώνω ασφαλεια για τον θανατο και την αναπηρια. Αυτα δεν εχω να τα πληρωσω απο την τσέπη μου. Για αυτο διαλεγω να ειμαι ασφαλισμενος σε εταιρια που ειναι 100% βεβαιο ότι θα υπαρχει εκεί αυριο, και ειμαι σωστα ασφαλισμενος για Αστικη Ευθυνη. Δεν ειμαι δραματικος. Συνομιλώ σε μηνιαια βαση με αρκετους διαφορετικους διακανονιστες, προισταμενους και διευθυντές ζημιών ασφαλιστικών εταιριών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Στις 26/4/2024 στις 5:08 ΜΜ, Witcher1st είπε Επισης αν βαλω τοπο κατοικιας την Θεσσαλονικη, βγαινει 30 ευρω φθηνοτερα σε σχεση με την Αθηνα. Αρκετοι γνωστοι μου κανουν τετοια μαμουνια με ασφαλεια στη επαρχια.. Εμενα οι πινακιδες μου ειναι απο Θεσσαλονικη, αν παιζει καποιο ρολο. Θα το κοιταξουν σε περιπτωση ατυχηματος; Για 30 ευρώ ρε φίλε ούτε να το σκέφτεσαι , Εάν γίνει κάτι σοβαρό και το κοιτάξουν γιατί να μπλέξεις; Οικονομία κάνουμε σε κάνα καφέ όχι σε ασφάλειες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 3 ώρες πριν, andreaspA είπε δικαιολογια σε ποιον? στην μαμα γιατι εσπασες το βαζο ? Τι καλυψε η ασφαλεια? το φτερο , το καπω και το φαναρι του Hyundai? Δεν ασχολειται κανεις για τετοια πραγματα. ή τουλαχιστον οχι ιδιαιτερα, γιατι και με αυτα αρχισαν να ασχολουνται πια. Αρχισαν να ασχολουνται με τις κλοπες για παραδειγμα. Που εγινε η κλοπη, που ειναι δηλωμένο το αυτοκινητο, και που μένεις πραγματικα. Ψευδή δήλωση στην αναληψη? Πάμε για επανείσπραξη απο τον πελάτη . και - Δεν με ενδιαφερουν τα φτερα, τα καπω και τα φαναρια. Δεν εχω ασφαλιστηριο για αυτα. Αυτα εχω να τα πληρωσω και απο την τσεπη μου. Πληρώνω ασφαλεια για τον θανατο και την αναπηρια. Αυτα δεν εχω να τα πληρωσω απο την τσέπη μου. Για αυτο διαλεγω να ειμαι ασφαλισμενος σε εταιρια που ειναι 100% βεβαιο ότι θα υπαρχει εκεί αυριο, και ειμαι σωστα ασφαλισμενος για Αστικη Ευθυνη. Δεν ειμαι δραματικος. Συνομιλώ σε μηνιαια βαση με αρκετους διαφορετικους διακανονιστες, προισταμενους και διευθυντές ζημιών ασφαλιστικών εταιριών. Το ΙΧ έχεις δικαίωμα να το κυκλοφορείς και να το παρκάρεις όπου θέλεις ανά την Ελλάδα. Επίσης έχεις δικαίωμα να μετακομίσεις, να πας διακοπές, να σε φιλοξενήσουν κλπ κλπ Μερικές φορές ξεπερνάς τα όρια του ασφαλιστή και θυμίζεις κάτι μεταξύ Κοντομηνά και Μινέττα. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 51 minutes ago, Doubt said: Το ΙΧ έχεις δικαίωμα να το κυκλοφορείς και να το παρκάρεις όπου θέλεις ανά την Ελλάδα. Επίσης έχεις δικαίωμα να μετακομίσεις, να πας διακοπές, να σε φιλοξενήσουν κλπ κλπ Μερικές φορές ξεπερνάς τα όρια του ασφαλιστή και θυμίζεις κάτι μεταξύ Κοντομηνά και Μινέττα. Άλλο αν θα πας κάπου επίσκεψη άλλο αν είναι ο μόνιμος τόπος κατοικίας σου σε άλλο νομό. Άλλο το ρίσκο, άλλο το ασφάλιστρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου 1 hour ago, Doubt said: Το ΙΧ έχεις δικαίωμα να το κυκλοφορείς και να το παρκάρεις όπου θέλεις ανά την Ελλάδα. Επίσης έχεις δικαίωμα να μετακομίσεις, να πας διακοπές, να σε φιλοξενήσουν κλπ κλπ Μερικές φορές ξεπερνάς τα όρια του ασφαλιστή και θυμίζεις κάτι μεταξύ Κοντομηνά και Μινέττα. Εγω που εχω και πινακιδες απο επαρχια, μια χαρα μπορω να το δικαιολογησω. Αλλα θα παραμεινω ως εχει, δε θα κανω μαμουνια.. Μαλλον προς anytime με βλεπω απο φετος και πληρωμη με 12 ατοκες δοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Να ξερετε οτι τα βρισκουν ολα ευκολα , θυμαστε το χαρτι που βγαζατε περι μονιμου κατοικιας ? α γεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Στις 26/4/2024 στις 5:02 ΜΜ, Witcher1st είπε Στην Anytime βγαινει 30 ευρω παραπανω. Λογικα θα εχει και περισσοτερες καλυψεις. Δεν ξερω τι να κανω. Εν τω μεταξύ μόνο εμενα μου φαινεται, πολυ προχειρη η περιγραφη; Τι κ.α; Δεν επρεπε να εχει ολες τις καλυψεις που προσφερει και μετα ή να ανατρεχεις για την αναλυση τους ή να ανοιγει προς τα κατω, οπως γινεται σε αλλα αντιστοιχες τετοιες υπηρεσίες. Οσο για το τοπο κατοικιας, σιγουρα καλο ειναι να δηλώνεις εκει που μενεις, ασχετα με την πινακιδα, γιατι ποσες φορες θα εισαι εκτος νομου. Ελαχιστες ή τις πιο συχνες μερες, Χριστούγεννα, Πασχα, αργιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα