Προς το περιεχόμενο

Hellas direct Ασφαλειες αυτοκινητου

micha24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Καλημέρα.  Κανονικα θα επρεπε να μενει σταθερη ή να μειωνεται, αν μειωθεί το ασφαλιζομενο κεφαλαιο. 

Άυτο το "κανονικα" πως βγαινει ? Γιατι πρεπει να μενει σταθερη ή να μειώνεται ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

28 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Άυτο το "κανονικα" πως βγαινει ? Γιατι πρεπει να μενει σταθερη ή να μειώνεται ? 

Υποτιθεται καθε χρονο η αξια του αυτοκινητου πεφτει ετσι δεν είναι;

Σε λενε το μαξ που μπορουμε να το ασφαλισουμε για ολικη μερικη ειναι πχ 7000€ για φετος του χρονου απλα σου ριχνουν την αξια του αυτοκινήτου,  πεφτουν ολα αυτα, αλλα τα ασφαλιστρα παραμένουν ιδια.

Μην πω για την αποζημιωση που ποτε δεν παιρνεις τα λεφτα που λεει στο ασφαλιστήριο αλλα έχουν κριτήριο το πιο φθηνό στο car.gr.

23 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Υποτιθεται καθε χρονο η αξια του αυτοκινητου πεφτει ετσι δεν είναι;

Σε λενε το μαξ που μπορουμε να το ασφαλισουμε για ολικη μερικη ειναι πχ 7000€ για φετος του χρονου απλα σου ριχνουν την αξια του αυτοκινήτου,  πεφτουν ολα αυτα, αλλα τα ασφαλιστρα παραμένουν ιδια.

Μην πω για την αποζημιωση που ποτε δεν παιρνεις τα λεφτα που λεει στο ασφαλιστήριο αλλα έχουν κριτήριο το πιο φθηνό στο car.gr.

1. Υποτιθεται. Πια δεν συμβαινει.
2. Το κοστος των συμπληρωματικων καλυψεων -ΑΝ υπαρχουν στο ασφαλιστηριο- που αφορουν την αξια του αυτοκινητου ειναι ελαχιστο συνηθως μπροστα στο κοστος ασφαλιστρων για την ΑΕ εναντι τριτων. 
3. Φυσικα και δεν ισχύει αυτο που λες για την χαμηλοτερη τιμη στο car.gr

Το κόστος των ασφαλιστρων βγαινει αναλογα με το κόστος των ζημίων. Οι ζημιες αυξάνονται, συνεπως και τα ασφαλιστρα αυξανονται. Περασαν 10-15 χρόνια που τα ασφαλιστρα επεφταν. Καιρος να ανεβουν.

Περα απο αυτο, ειναι αυτονοητο οτι η HD , πολυ κακως πουλαγε πολυ φθηνα για λογους μαρκετινγκ και μεριδιου της αγορας. Προσπαθησε πολυ! στην αρχη ονομαζοντας "μεσαζοντες" τους ασφαλιστικους διαμεσολαβητες και πουλώντας τσαμπα. Μετα αρχισε να μας παρακαλαει για συνεργασιες. Πρωτα εμμεσα , μέσω προιοντων με αλλο ονομα, και πια και με το ονομα της.
Επειδη πια δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια, ήρθε ο καιρος να ανεβασει τα ασφαλιστρα μπας και σωθεί η κατάσταση.

Καλα σιγουρα εχουν αλλαξει. 

Και σίγουρα κατι φθηνο μπορει να μην ειναι φερεγγυο οταν το χρειαστείς ή  μετα να αυξηθει χωρις λογο. Απλα γιατι τα δικα του κοστη δεν βγαίνουν. 

Ομως ο καταναλωτης αυτο δεν το γνωρίζει και παει εκει που παίρνει τα ιδια με λιγότερο σχετικα κοστος. Οχι το φθηνοτερο, αλλα το φθηνο σε συγκριση με αλλα που προσφερουν τα ιδια και χρεώνουν παραπανω απο την αρχη. 

Μετα ο πελατης παει στο ακριβοτερο που απεριψε εξαρχης ή κανει τουρισμό.  

10 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Η απορία μου είναι οι επόμενες χρονιές που αυξάνεται η ασφάλεια, αντί να μειώνεται.

Εάν είχες βάλει εκπτωτικό κουπόνι στην αρχή (-15%), αυτό δεν ισχύει στις επόμενες ανανεώσεις. Άρα τότε παίζεις με την τιμή προ έκπτωσης, με μοναδική δυνατότητα την λήψη νέου κωδικού και την εφαρμογή του για έκπτωση μόνο 5% (και και όχι αυτόματα αλλά όπως έγραψα με την λήψη και καταχώρηση κωδικού).

15 minutes ago, nk9 said:

Εάν είχες βάλει εκπτωτικό κουπόνι στην αρχή (-15%), αυτό δεν ισχύει στις επόμενες ανανεώσεις. Άρα τότε παίζεις με την τιμή προ έκπτωσης, με μοναδική δυνατότητα την λήψη νέου κωδικού και την εφαρμογή του για έκπτωση μόνο 5% (και και όχι αυτόματα αλλά όπως έγραψα με την λήψη και καταχώρηση κωδικού).

Εχω εξαιρεσει την πρωτη χρονια. Γιατι ομως τις επομενες πληρωσα 220, 230 και φετος βγαινει 242; Για ποιο λογο οι αυξησεις καθε χρονο;

Να κοιταξω αλλου;

Επισης σκεφτομαι αυτη τη φορα να μη κανω χρονο, αλλα να τελειωνει προς τελος Νοεμβρη, μηπως και υπαρχει καποια black friday προσφορα.

Δεν υπαρχει λογος , ειναι απλα τιμολογιακη πολιτικη της καθε εταιριας αναλογα του αριθμου πελατων που εχουν .
Αυτη με τα φτηνα μαζευε πελατες μετα τα ανεβαζει με την ελπιδα να μην το πολυψαξει κανεις και να παραμεινει .
Αλλωστε εαν ψαξεις στις γνωστες πλατφορμες συγκρισης εχει απο τις πιο φτηνες τιμες ( για γνωστες ελληνικες εταιριες παντα ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Εχω εξαιρεσει την πρωτη χρονια. Γιατι ομως τις επομενες πληρωσα 220, 230 και φετος βγαινει 242; Για ποιο λογο οι αυξησεις καθε χρονο;

Να κοιταξω αλλου;

Επισης σκεφτομαι αυτη τη φορα να μη κανω χρονο, αλλα να τελειωνει προς τελος Νοεμβρη, μηπως και υπαρχει καποια black friday προσφορα.

Κι εγώ έχω αυτοκίνητο στην Anytime με μόνο την βασική κάλυψη και η τιμή έχει αυξηθεί μέσα στην τελευταία 6ετία περίπου 3%.

Επεξ/σία από nk9

1 hour ago, Witcher1st said:

Γιατί αλλάζουν τιμολογιακή πολιτική συνεχώς.

Να κοιταξω αλλου;

Εννοείται πως όταν έρθει η ώρα πρέπει να κοιτάξεις και αλλού.

Η HD τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δεν βγάζει προσφορές την περίοδο black friday, αλλά ανεβάζει και τις τιμές τότε, τουλάχιστον αυτό ίσχυε για ασφάλιση με τα χαρακτηριστικά του δικού μου αυτοκινήτου.

Γενικότερα πάντως τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει κάποια σοβαρή προσφορά από καμία ασφαλιστική λόγω black friday.

Εν τω μεταξυ μια ασφάλεια πως κανει εκπτώσεις σε blackfriday κλπ, οσοι πανε θα πανε γι αυτο το σκοπο μετα αντε γεια.

Θυμαμαι την HD που εκανε εκπτωση στην περιοδο black Friday μονο για νέους πελατες και οι υφισταμενοι ειτε τα σπαγανε ειτε φευγανε γιατι αυτη η πολιτικη τους νευριασε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γύρω στα Χριστούγεννα και μετα απο μερικά χρονια απουσίας απο την  hellas direct αφου εδινε ανανεώσεις πολύ υψηλότερες  απο τον ανταγωνισμό,ανανεωσα ξανα αφου μεσω του site της μου εδωσε προσφορά  156 ευρω για ενα χρόνο (βασικο πακέτο + οδική+νομικη+ ζημιες απο ανασφαλιστο).

Τα προηγούμενα χρόνια εδινε κατι 250ρια και πανω οποτε πηγαινα σε αλλες εταιριες γυρω στο 150ρι.

Οποτε πιστεύω οτι εχει προσαρμοσει την τιμολογιακη πολιτικη της η απλα μου εδωσε μια καλη προσφορα ...

Επεξ/σία από stefan123

Μόλις έκανα ετήσια μικτή ασφάλιση στο καινούργιο αυτοκίνητο με την πλήρη αξία του στα 250 μαζί με την έκπτωση του πρακτικερ. Πολύ καλά θα έλεγα. Anytime έβγαινε 200 με πυρός κλοπής 

3 ώρες πριν, virginkiller είπε

Μόλις έκανα ετήσια μικτή ασφάλιση στο καινούργιο αυτοκίνητο με την πλήρη αξία του στα 250 μαζί με την έκπτωση του πρακτικερ. Πολύ καλά θα έλεγα. Anytime έβγαινε 200 με πυρός κλοπής 

Η σύγκριση με τις τιμές της Anytime δεν είναι ιδιαίτερα δίκαιη, διότι οι προϋποθέσεις κάλυψης της HD είναι χειρότερες.

1 minute ago, nk9 said:

Η σύγκριση με τις τιμές της Anytime δεν είναι ιδιαίτερα δίκαιη, διότι οι προϋποθέσεις κάλυψης της HD είναι χειρότερες.

Το διατύπωσα λάθος. 200€ έβγαινε με anytime η πυροσ κλοπή. Οπότε με 50+ πήγα μεικτή. Έτσι αν το δεις συμφέρει. Του χρόνου που δεν θα έχω την έκπτωση με βλέπω anytime. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

19 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Το διατύπωσα λάθος. 200€ έβγαινε με anytime η πυροσ κλοπή. Οπότε με 50+ πήγα μεικτή. Έτσι αν το δεις συμφέρει. Του χρόνου που δεν θα έχω την έκπτωση με βλέπω anytime. 

Δεν το λέω για αυτό, αλλά για τις επιμέρους καλύψεις.

Πχ η Anytime έχει 0€ απαλλαγή στο χαλάζι και μέγιστο ποσό κάλυψης όσο η αξία του αυτοκινήτου, ενώ η HD έχει 300€ απαλλαγή και μέγιστο ποσό 2000€.

Ή στα φυσικά φαινόμενα η HD δεν καλύπτει τις πτώσεις δένδρων.

Και άλλα τέτοια...

Επεξ/σία από nk9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...