Προς το περιεχόμενο

Hellas direct Ασφαλειες αυτοκινητου

micha24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Αυτο που παρατηρησα ειναι αφενος την αλλαγη της απαλλαγης αυτεπαγγελτα που επεσημανε ο Γιαννης (πιθανώς για να μην παρατηρησουμε μεγαλη διαφορα στην τιμή) με παράλληλη τη μείωση της αξιας του αυτοκινητου και αφετέρου ότι οι τιμές εκτοξευτηκαν στα συμβόλαια μικτής. Σκέπτομαι να κανω και εγω μια τετράμηνη ακομα και βλεπουμε καθως δεν εχω χρόνο να ψαξω εναλλακτικές.

Δεν ξέρω τι γίνεται στη μικτή πάντως στην μεσαία (πυρός-κλοπής) έχουν ανεβάσει τις τιμές 30-40% σε σχέση με πέρσυ!

Το έχω διαπιστώσει ήδη με 3 κοντινά μου πρόσωπα που έχουν συμβόλαιο...

Επεξ/σία από agnostos13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Δεν ξέρω τι γίνεται στη μικτή πάντως στην μεσαία (πυρός-κλοπής) έχουν ανεβάσει τις τιμές 30-40% σε σχέση με πέρσυ!

Το έχω διαπιστώσει ήδη με 3 κοντινά μου πρόσωπα που έχουν συμβόλαιο...

Κ στη μεσαία έχουν ανεβάσει το είχα γράψει και εγώ μου το είπε δικός μου άνθρωπος πριν μερικές μέρες. Στη μικτή από την άλλη ξέφυγαν τελείως. Κρίμα...

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Κ στη μεσαία έχουν ανεβάσει το είχα γράψει και εγώ μου το είπε δικός μου άνθρωπος πριν μερικές μέρες. Στη μικτή από την άλλη ξέφυγαν τελείως. Κρίμα...

Κατά τα άλλα όταν οι άλλοι ανέβαζαν συντονισμένα τα ασφάλιστρα πριν κανένα χρόνο αυτοί το είχαν κάνει σημαία οτι τα κρατάνε σταθερά και δεν συμμετέχουν στο "καρτέλ"!

Βρήκαν πάντως ωραία επόχή να ρεφάρουν...

• Like 2

ο,τι ασφαλεια και να κανετε, απλα βαλτε μεχρι τελη νοεμβρη-αρχες δεκεμβρη να ληγει για να ξεκινησετε με HD ή anytime με -40 ή -50% εκπτωση λογω blackfriday. Ετσι το κανω 1 χρονο

• Like 2

1 ώρα πριν, Jason13 είπε

ο,τι ασφαλεια και να κανετε, απλα βαλτε μεχρι τελη νοεμβρη-αρχες δεκεμβρη να ληγει για να ξεκινησετε με HD ή anytime με -40 ή -50% εκπτωση λογω blackfriday. Ετσι το κανω 1 χρονο

Η hellas direct πάντως το 2019 λόγω black friday είχε 30% έκπτωση, όχι 40 ή 50.

10 λεπτά πριν, greekparot είπε

Όχι ότι έγραψα, 4 μήνες (120 ημέρες ακριβώς). Χωρίς κωδικό 80€ με τον κωδικό πλήρωσα 60€. 

Τοσο γραφουμε αλλα σου δινει ενα ακομα απο μονη της .Για κοιταξε το συμβολαιο τι γραφει .

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο δικό μου που δοκίμασα, βγαίνει 216€ το έτος με τις ίδιες καλύψεις με πριν. Νομίζω πως είναι λίγο κάτω από όσα πλήρωσα πέρσι.

Δοκίμασα για αυτό που έχω παραγγείλει (αν έρθει ποτέ), με τις ίδιες καλύψεις ακριβώς, και το loyalty discount βγαίνει 530€ :X !!!!!!!!!!
Αυτοκίνητο 1200 κυβικά, απλά καινούριο...... Τόσο τρομερή διαφορά έχει; Θα ψαχτώ αλλού σίγουρα.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1

42 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Στο δικό μου που δοκίμασα, βγαίνει 216€ το έτος με τις ίδιες καλύψεις με πριν. Νομίζω πως είναι λίγο κάτω από όσα πλήρωσα πέρσι.

Δοκίμασα για αυτό που έχω παραγγείλει (αν έρθει ποτέ), με τις ίδιες καλύψεις ακριβώς, και το loyalty discount βγαίνει 530€ :X !!!!!!!!!!
Αυτοκίνητο 1200 κυβικά, απλά καινούριο...... Τόσο τρομερή διαφορά έχει; Θα ψαχτώ αλλού σίγουρα.

Λίγο δύσκολο να ισχύουν όσα περιγράφεις... Πρώτα από όλα το δικό σου για να βγει κάτι λιγότερο από όσα πλήρωσες πέρσι προφανώς αφορά την απλή ασφάλιση (essential covers), ενώ στο καινούργιο για να βγήκε 530 σίγουρα έβαλες μικτή (own damages και πιθανόν Additional Covers).

• Moderators
23 minutes ago, Joshua21 said:

Λίγο δύσκολο να ισχύουν όσα περιγράφεις... Πρώτα από όλα το δικό σου για να βγει κάτι λιγότερο από όσα πλήρωσες πέρσι προφανώς αφορά την απλή ασφάλιση (essential covers), ενώ στο καινούργιο για να βγήκε 530 σίγουρα έβαλες μικτή (own damages και πιθανόν Additional Covers).

Έχω διευκρινήσει ότι αφορά τις ιδιες ακριβώς καλύψεις η επιλογή μου. Δεν έβαλα μικτή, απλά η αξία του αυτοκινήτου δεν είναι ούτε 4000€ στη μια περίπτωση ενώ στην άλλη είναι 20000€. Επίσης additional covers βάζω πάντα, θέλω το αυτοκίνητο μου να είναι καλυμμένο απο ολική κλοπή.

1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Έχω διευκρινήσει ότι αφορά τις ιδιες ακριβώς καλύψεις η επιλογή μου. Δεν έβαλα μικτή, απλά η αξία του αυτοκινήτου δεν είναι ούτε 4000€ στη μια περίπτωση ενώ στην άλλη είναι 20000€. Επίσης additional covers βάζω πάντα, θέλω το αυτοκίνητο μου να είναι καλυμμένο απο ολική κλοπή.

Τις είδα τις διευκρινίσεις σου, για αυτό λέω πως είναι δύσκολο να ισχύουν όσα περιγράφεις. Μόλις τώρα δοκίμασα όλα αυτά που περιέγραψες (essential + antitional + οδική + θραύση κρυστάλλων + νομική προστασία) για ετήσια ασφάλιση σε νέο αυτοκίνητο 1500cc και αξία 19.890€ και μου βγήκε με τον κωδικό menoumespiti μόλις 286€...

Μάλλον κάτι λάθος έκανες, ίσως να έβαλες + own damages, δεν εξηγείται αλλιώς που σου βγήκε 530€ η ετήσια...

Μία ερώτηση για να καταλάβω. Κάνω πάντα 6μηνη ασφάλιση. Τώρα λήγει στις 15/4. Επιλέγω 16/4 με 15/10 και με την προσθήκη του κωδικού μου κάνει μια έκπτωση;
Ή θα βάλω 16/4 με 15/9 και θα μου δώσει τον 1 μήνα επιπλέον; Δοκιμάζω να κάνω το δεύτερο αλλά μέχρι να πατήσω πληρωμή μου γράφει ότι η ασφάλιση είναι για 5 μήνες. 

2 λεπτά πριν, Cosmonaut21 είπε

Μία ερώτηση για να καταλάβω. Κάνω πάντα 6μηνη ασφάλιση. Τώρα λήγει στις 15/4. Επιλέγω 16/4 με 15/10 και με την προσθήκη του κωδικού μου κάνει μια έκπτωση;
Ή θα βάλω 16/4 με 15/9 και θα μου δώσει τον 1 μήνα επιπλέον; Δοκιμάζω να κάνω το δεύτερο αλλά μέχρι να πατήσω πληρωμή μου γράφει ότι η ασφάλιση είναι για 5 μήνες. 

Μην μπερδεύεσαι, το χρονικό διάστημα της ασφάλισης μένει αυτό που ορίζεις, απλά αυτά που θα σου βγάλει να πληρώσεις θα είναι λιγότερα.

Αν θέλεις να το ασφαλίσεις για 6 μήνες τότε να βάλεις 16/4 - 15/10, θα ασφαλιστείς για 6 και θα πληρώσεις για 5.

• Moderators
9 hours ago, Joshua21 said:

Τις είδα τις διευκρινίσεις σου, για αυτό λέω πως είναι δύσκολο να ισχύουν όσα περιγράφεις. Μόλις τώρα δοκίμασα όλα αυτά που περιέγραψες (essential + antitional + οδική + θραύση κρυστάλλων + νομική προστασία) για ετήσια ασφάλιση σε νέο αυτοκίνητο 1500cc και αξία 19.890€ και μου βγήκε με τον κωδικό menoumespiti μόλις 286€...

Μάλλον κάτι λάθος έκανες, ίσως να έβαλες + own damages, δεν εξηγείται αλλιώς που σου βγήκε 530€ η ετήσια...

Μάλλον έχουν κάνει κάποιο λάθος για το συγκεκριμένο μοντέλο, γιατί και σε αναζήτηση στο insurance market βγαίνουν τελευταίοι με διαφορά 300€ για τις ίδιες καλύψεις απο τους άλλους.

Πιστεύω να με θεωρείς αρκετά έξυπνο για να σου λέω ότι και στα 2 διάλεξα το δεύτερο πακέτο και προσέθεσα τα 3 πακέτα κάτω κάτω και να μην χρειάζεται να ξανακανω τη διαδικασία για να τραβήξω screenshots...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...