Προς το περιεχόμενο

Hellas direct Ασφαλειες αυτοκινητου

micha24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

37 λεπτά πριν, moure είπε

Όχι, ίδιες ζημιές δεν έχω όλα τα αλλά μέσα.

ε τότε δεν τη λές και φτηνη 6μηνη ίδιες ζημιές 140 ευρώ ότι άλλο και ναχεις μέσα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 λεπτά πριν, papoys1 είπε

ε τότε δεν τη λές και φτηνη 6μηνη ίδιες ζημιές 140 ευρώ ότι άλλο και ναχεις μέσα

Εμένα μια χαρά τιμή μου φαίνεται,σε 2 εταιρίες που κοίταξα online πιο ακριβό ασφάλιστρο έδιναν.

Ρουμανικές,Βουλγαρικές και λοιπές ασφαλιστικές που δεν τις έχω ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου δεν με ενδιαφέρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Σήμερα είχα την ατυχία να σκάσει κάτι στο παρμπρίζ εν ώρα οδήγησης με αποτέλεσμα να κάνει μια μικρή ρωγμή.

Εγώ χωρίς να δω το συμβόλαιο νομίζοντας ότι έχω θραύση κρυστάλλων πήρα τηλέφωνο και έκανα μια τρύπα στο νερό.

Το λοιπόν,  η ασφάλεια ανανεώνεται μέσα στο μήνα.

Να προσθέσω με την ανανέωση και θραύση και να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους ή θα φάω άκυρο επειδή επικοινωνήσα ήδη μαζί τους ;

Επεξ/σία από gaspari

Ξαναλέω: τι απάντηση θες να σου δοθεί δηλ?????

Θα σου πούνε ναι ξαναπάρε κάποιοι. Θα πάρεις και θα φας πόρτα. Ολα καλά? 

Αυτό που σου λέω είναι οτι σε αυτό δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα. Ολα εξαρτώνται από την HD. 

• Like 1

3 ώρες πριν, gaspari είπε

Να προσθέσω με την ανανέωση και θραύση και να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους ή θα φάω άκυρο επειδή επικοινωνήσα ήδη μαζί τους ;

μάλλον θα φας άκυρο αν το έχουν σημειώσει κάπου , καλύτερα κάνε αλλού και μετά απο εβδομάδες το τακτοποιείς

3 ώρες πριν, gaspari είπε

Καλησπέρα.

Σήμερα είχα την ατυχία να σκάσει κάτι στο παρμπρίζ εν ώρα οδήγησης με αποτέλεσμα να κάνει μια μικρή ρωγμή.

Εγώ χωρίς να δω το συμβόλαιο νομίζοντας ότι έχω θραύση κρυστάλλων πήρα τηλέφωνο και έκανα μια τρύπα στο νερό.

Το νέο συμβόλαιο στην ίδια ασφαλιστική μπορεί να μην σου προσφέρει καν θραυση κρυστάλλων.

Αν πας σε νέα ασφαλιστική μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ετήσια ασφάλιση για να σου δώσουν κάλυψη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, gaspari είπε

Καλησπέρα.

Ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση με σένα με τη διαφορά ότι δεν έκανα το λάθος να πάρω τηλέφωνο. Περίμενα κανά μήνα να ανανεωθεί το συμβόλαιο όπου πήρα τηλ τον ασφαλιστικό σύμβουλο και έβαλα και θραύση. Μετά περίμενα και άλλον 1 μήνα για να μην καρφωθώ και αυτή τη φορά πήρα τηλ κατευθείαν την ασφαλιστική και πήγα και το άλλαξα. 

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όταν αυτοί δουν ότι στο προηγούμενο ασφαλιστήριο δεν είχες θραυση κρυστάλλων μπορεί να σου ζητήσουν φωτογραφίες του αυτοκινήτου,  για να τη βάλουν στο νέο επειδή ξέρουν ότι πολλοί το κάνουν ετσι, γιαυτό καλού κακού όσοι δεν εχετε βγάλτε μερικές φωτό του αυτοκινήτου (να φαίνεται και η πινακίδα) και να τις εχετε στο αρχείο. Α ρε Ελληνα ολο πατεντα είσαι.😜

Επεξ/σία από papoys1

Ρε σεις πόσο έχει μια θραύση κρυστάλλων... Είναι πολύ λίγη η διαφορά, για να μην πάρεις ένα ασφαλιστήριο με θραύση και οδική μέσα. Εγώ όταν πήρα την χαζή απόφαση να βάλω το εντελώς basic στο 2ο αυτοκίνητο που κάνω μόνο τοπικές διαδρομές, χωρίς οδική και χωρίς θραύση. Έτυχε και έμεινα 2 φορές μέσα σε ένα μήνα με μηχανική βλάβη και σαν να μην έφτανε αυτό, μου σκάει και ένα γεράκι (!) στο παρ-μπριζ και γίνεται θρύψαλα...Το πλήρωσα το ασφαλιστήριο, 3πλό!
Ο νόμος του Μέρφι; Μπορεί, αλλά από τότε έχω την οδική μου και την θραύση μου και δεν την κόβω...

(πάντως ότι υπάρχουν workarounds υπάρχουν αλλά μην τα λέτε δημόσια γιατί τα βλέπουν οι ασφαλιστικές και ακριβαίνουν τα ασφαλιστήρια και μας πρήζουν και οι πραγματογνώμονες... λες και δεν τα ξέρουν βέβαια, αλλά λέμε τώρα!) 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...