Προς το περιεχόμενο

Hellas direct Ασφαλειες αυτοκινητου

micha24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια. μου ρθε ιμειλ πως σε ενα μηνα ληγει η ασφαλεια μου. 3 χρονια ειμαι ελας νταιρεκτ.

Καθε χρονο κα ιχειροτερα. φετος αλλα 35 ευρω αυξηση. με τον κωδικο praktiker ειναι στα 275.
Αλλος κωδικος υπαρχει? με μεγαλυτερη εκπτωση απο 5%?

το ασχημο ειναι πως αν παω να κανω το συμβολαιο απο την αρχη βγαινει ακομα πιο τρελο. πανω απο 300 ευρω.
Με αλλη πινακιδα και τα ιδια χαρακτηριστικα, σαν νεο συμβολαιο, παλι πανω απο 300.
εχετε βρει καποιον τροπο να πεσει? εχετε να προτεινετε καμια αλλη εταιρια?
πελαγωσα. ευχαριστω

υγ. λετε να γινει καμια προσφορα black friday?

Επεξ/σία από burnin
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, burnin είπε

καλησπερα παιδια. μου ρθε ιμειλ πως σε ενα μηνα ληγει η ασφαλεια μου. 3 χρονια ειμαι ελας νταιρεκτ.

Καθε χρονο κα ιχειροτερα. φετος αλλα 35 ευρω αυξηση. με τον κωδικο praktiker ειναι στα 275.
Αλλος κωδικος υπαρχει? με μεγαλυτερη εκπτωση απο 5%?

το ασχημο ειναι πως αν παω να κανω το συμβολαιο απο την αρχη βγαινει ακομα πιο τρελο. πανω απο 300 ευρω.
Με αλλη πινακιδα και τα ιδια χαρακτηριστικα, σαν νεο συμβολαιο, παλι πανω απο 300.
εχετε βρει καποιον τροπο να πεσει? εχετε να προτεινετε καμια αλλη εταιρια?
πελαγωσα. ευχαριστω

υγ. λετε να γινει καμια προσφορα black friday?

Θέλησα φέτος να αυξήσω την αξία του αυτοκινήτου, έκανα  3..4  δοκιμές είδα το ασφάλιστρο και όταν το επανέφερα στην αρχική αξία μου έδινε την τιμή προσφοράς που είχε έρθει στο email.... κάποια στιγμή έσβησα τον πρόσθετο οδηγό που είχα δηλωμένο  (να δω πόσο επηρεαζει το ασφάλιστρο)  και μετα τον ξαναεπανέφερα ... απο εκείνη την στιγμή όταν πατούσα να κάνω αλλαγες με ξεκινούσε απο μια τιμή +10 ευρώ από την αρχική προσφορά...  

Σε μαιλ που τους έκανα και ζήτησα να το διορθώσουν μου απάντησαν οτι είναι "δυναμική " η τιμολόγηση και αλλάζει... βέβαια δεν μου εξήγησαν ποτέ γιατι πριν κάνω την διαγραφή και την επαναφορά  δεν άλλαζε....

Αυτό που μ εχει ενοχλήσει πολύ όσο χρόνια συνεργάζομαι δεν είναι τόσο οι τιμές... γιατί σε δοκιμές που έχω κάνει σε όλες τις πλατφόρμες έχουν την καλυτερη τιμή και με καλύτερες καλύψεις ... όσο οι ασάφειες και οι αοριστολογίες που απαντάνε, χωρίς ποτέ σαφή και τεκμηριωμένη  απάντηση....  αλλά απαντήσεις μπαλώματος...

Εχουν και καλά εφεύρει  βαρύγδουπους και αόριστους όρους ( δυναμική, παραμετροποίηση κλπ)  που δεν είναι δικό τους και μόνο χακτηρηστικό, τους ίδιους όρους ανέφερε και ο για πάνω απο 15 χρόνια ασφαλιστής μου  όταν του ζήτησα φέτος προσφορα να δώ αν με συμφέρει να μου κάνει αυτός τις ασφάλειες.

• Like 3

5 λεπτά πριν, teot είπε

Εχουν και καλά εφεύρει  βαρύγδουπους και αόριστους όρους ( δυναμική, παραμετροποίηση κλπ)  που δεν είναι δικό τους και μόνο χακτηρηστικό, τους ίδιους όρους ανέφερε και ο για πάνω απο 15 χρόνια ασφαλιστής μου  όταν του ζήτησα φέτος προσφορα να δώ αν με συμφέρει να μου κάνει αυτός τις ασφάλειες.

Spoiler

Ποιος θα απαντήσει τώρα σε αυτό άραγε;

• Like 1

1 ώρα πριν, Doubt είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ποιος θα απαντήσει τώρα σε αυτό άραγε;

Δυστυχώς η αοριστολογία και η ασάφεια δεν είναι μόνο στις ασφαλιστικές ... θα έλεγα ότι είναι το γενικό κλίμα που επικρατεί σε πολλούς τομείς.

• Like 1

Στις 10/10/2023 στις 11:59 ΠΜ, elgol είπε

Για αξια 27000 αυτοκινητο πληρωνω μεικτη ετησια 446, ειναι πολλα ή κανονικα

Σημ. 27000 ειναι παντου σε κλοπη φυσικες καταστροφες κλπ με απαλλαγη 300€

Ergo?εγώ με 25.500 πληρώνω 660,άρα το θεωρώ σούπερ. Αν θες μου στέλνεις pm.

10 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ergo?εγώ με 25.500 πληρώνω 660,άρα το θεωρώ σούπερ. Αν θες μου στέλνεις pm.

Για να συγκρίνεις θα πρέπει να είναι στο ιδιο ΤΚ  και κοντινές ηλικίες οδηγού...σε οποια πλατφόρμα και  αν μπεις και κανεις δοκιμές θα δεις απο πολυ μικρές ... εως πολύ πολύ Μεγάλες διαφορές ανάλογα το ΤΚ και την ηλικια του οδηγού.

Σε μικτή (και στα δύο δικά μου αυτοκίνητα)  η Hellas Direct παραμένει με διαφορά πιο φθηνή  από τις υπόλοιπες και για αυτό και παραμένω παρά τις διαφωνίες μου.

• Like 1

59 λεπτά πριν, teot είπε

Για να συγκρίνεις θα πρέπει να είναι στο ιδιο ΤΚ  και κοντινές ηλικίες οδηγού...σε οποια πλατφόρμα και  αν μπεις και κανεις δοκιμές θα δεις απο πολυ μικρές ... εως πολύ πολύ Μεγάλες διαφορές ανάλογα το ΤΚ και την ηλικια του οδηγού.

Σε μικτή (και στα δύο δικά μου αυτοκίνητα)  η Hellas Direct παραμένει με διαφορά πιο φθηνή  από τις υπόλοιπες και για αυτό και παραμένω παρά τις διαφωνίες μου.

Ναι έχεις δίκιο για τη σύγκριση.εβαλα από περιέργεια τα στοιχεία μου να δω.460 ετήσια αλλά με 500 ευρώ απαλλαγή,αντί τα 300 που έχω τώρα.μεγαλη διαφορά όντως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν παίρνετε προσφορές από Hellasdirect και το σκέφτεστε την επόμενη φορά που θα μπείτε η τιμή θα είναι παραπάνω.

Χρησιμοποιουν από ότι θυμαμαι κάποιου είδους cookies. Καλό είναι να καθαρίζετε τον browser ή να χρησιμοποιείτε άλλον την επόμενη φορά. Ενδεχομένως να έχουν αλλάξει και να κρατάνε την πινακίδα σε κάποιον temp table  και να μην ξανά κατεβαίνει η τιμή.

Σε κάθε περίπτωση αν σας κάνει η τιμή πάρτε την.

Τα κόλπα με αντίστοιχο αυτοκίνητο επίσης δεν πιάνουν. Αξιολογείται ο πρώτα οδηγός και μετά το αμάξι, μην κάνετε τέτοια λάθη.

Επεξ/σία από netagra

Ήμουν και εγώ για χρόνια στην HD αλλά μετά και από την κατάργηση των εκπτώσεων Black Friday μου έβγαινε πολύ ακριβή.

Εχω πάει στην Allianz direct όπου μου έκαναν στο τηλέφωνο σημαντικές εκπτώσεις για να με πιάσουν πελάτη και συνεχίζουν τις ίδιες τιμές για δεύτερο χρόνο.

Εναν Nissan juke λοιπόν του 2017 το ασφαλίζω με 140 ευρώ το εξάμηνο και ένα Volvo xc60 του 2016 με 300 το ετήσιο.

Δεν χάνεται τίποτα να πάρετε μια προσφορά και από εκεί.

• Like 1

On 09/10/2023 at 11:49, Joshua21 said:

Εντελώς ενδεικτικά τον Νοέμβριο 2022 πλήρωσα στην HD για ετήσιο συμβόλαιο 197€ για όχημα 1.600cc με πρώτο έτος κυκλοφορίας 2000 μαζί με οδική, με θραύση κρυστάλλων και με νομική προστασία.

image.jpeg

Και υπόψιν αυτή τη στιγμή μου βγάζει αρκετά λιγότερα από όσο είχα πληρώσει πέρσι, για την ακρίβεια 176, χωρίς τα έξτρα (θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια και νομική προστασία) βγάζει 106 (με κωδικό -5% 101€).

Και προχτές μου ήρθε ανανέωση με 230€...

Και εμενα η αλλη εταιρεια η γνωστη παντως μου εδωσε το ιδιο συμβολαιο +9 ευρω ενω ο κανονας ειναι να πεφτει οσο παλιωνει το ΙΧ.

πΕριμενω να δω βλακ φραιντευ αν βγει καμια προσφορα και ειμαι προθυμος να αλλαξω λογω αυξησης

• Like 1

5 ώρες πριν, moure είπε

Ήμουν και εγώ για χρόνια στην HD αλλά μετά και από την κατάργηση των εκπτώσεων Black Friday μου έβγαινε πολύ ακριβή.

Εχω πάει στην Allianz direct όπου μου έκαναν στο τηλέφωνο σημαντικές εκπτώσεις για να με πιάσουν πελάτη και συνεχίζουν τις ίδιες τιμές για δεύτερο χρόνο.

Εναν Nissan juke λοιπόν του 2017 το ασφαλίζω με 140 ευρώ το εξάμηνο και ένα Volvo xc60 του 2016 με 300 το ετήσιο.

Δεν χάνεται τίποτα να πάρετε μια προσφορά και από εκεί.

Μικτή για τα δύο;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...