villasg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 @papoys1 μηπως εχεις πολλα ατυχηματα και εχεις bonus malus στο θεο ?? το ετησιο ποσο σου το βγαζει ?
Joshua21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 12 minutes ago, papoys1 said: Δεν ξερω πλακα με κάνει🤣 Εξάμηνο 160,78 ετήσιο κάπου στα 270😜 Η εγω κάτι δεν κανω καλά η αυτοί έχουν ξεφύγει Δοκίμασε να "παίξεις" λίγο με τα στοιχεία που βάζεις μπας και δεις τι ανεβάζει τόσο τα ασφάλιστρα, δοκίμασε και άλλη πινακίδα, και άλλον TK. Ή αν θες γράψε μας το μοντέλο να δοκιμάσουμε και εμείς που μας παίρνει στα σοβαρά 😜
papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 29 λεπτά πριν, villasg είπε @papoys1 μηπως εχεις πολλα ατυχηματα και εχεις bonus malus στο θεο ?? το ετησιο ποσο σου το βγαζει ? Οχι βρε φίλε δεν σε άλλη ασφάλεια πριν 4-5 μέρες μου έβγαλε 66 ευρω το εξάμηνο βασικές καλύψεις χωρίς οδική που κάνω αλλού ετήσια. Παλαιότερα το είχα στη HD εφυγα και γιαυτό μήπως με τιμωρεί;;. 🤣Θα δοκιμάσω και άλλο να δω τι θα μου βγάλει. Ετήσιο δεν θυμαμαι ακριβώς αλλά κάπου στα 270 όπως είπα.
Joshua21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, papoys1 said: Οχι βρε φίλε δεν σε άλλη ασφάλεια πριν 4-5 μέρες μου έβγαλε 66 ευρω το εξάμηνο βασικές καλύψεις χωρίς οδική που κάνω αλλού ετήσια. Παλαιότερα το είχα στη HD εφυγα και γιαυτό μήπως με τιμωρεί;;. 🤣Θα δοκιμάσω και άλλο να δω τι θα μου βγάλει. Ετήσιο δεν θυμαμαι ακριβώς αλλά κάπου στα 270 όπως είπα. Έτσι από περιέργεια έβαλα Vectra 2004 1600 με ανύπαρκτο αριθμό κυκλοφορίας, δες τι μου έβγαλε: Υπόψιν χωρίς να βάλω κωδικό έκπτωσης, αν βάλω θα κατέβει κανα δίευρο
papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ε τι να πω μάλλον δε με γουστάρει. Έβαλα και το φιατάκι 900άρι που μηνός ασφάλισα αλλού με 48 ευρώ. Κοίτα τι μου έβγαλε. Και ετήσιο 202 🤣 Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από papoys1
Joshua21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Just now, papoys1 said: Ε τι να πω μάλλον δε με γουστάρει. Έβαλα και το φιατάκι 1000άρι που μηνός ασφάλισα αλλού με 48 ευρώ. Κοίτα τι μου έβγαλε. Και ετήσιο 202 🤣 Εγώ θα έλεγα πως είναι πιο πιθανό να κάνεις κάτι λάθος. Τέλος πάντων, αν έχεις διάθεση το ψάχνεις λίγο και θα βρεις το λάθος, αλλιώς προσπερνάς και τελειώνει η υπόθεση. 1
papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Εγώ θα έλεγα πως είναι πιο πιθανό να κάνεις κάτι λάθος. Τέλος πάντων, αν έχεις διάθεση το ψάχνεις λίγο και θα βρεις το λάθος, αλλιώς προσπερνάς και τελειώνει η υπόθεση. Ξέρεις τι σκέφτομαι ήμουν εκεί πριν 4-5 χρόνια είχα ασφαλίσει διάφορα οχήματα καθώς και φίλων είχα πάρει σαν μπόνους που έδινε αρκετές εκπτώσεις ξαφνικά τα πήρα έφυγα γιατί είχε κόψει όλες τις εκπτώσεις και μήπως τώρα δε με θέλει και βάζει τόσο υψηλό κόστος.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Ξέρεις τι σκέφτομαι ήμουν εκεί πριν 4-5 χρόνια είχα ασφαλίσει διάφορα οχήματα καθώς και φίλων είχα πάρει σαν μπόνους που έδινε αρκετές εκπτώσεις ξαφνικά τα πήρα έφυγα γιατί είχε κόψει όλες τις εκπτώσεις και μήπως τώρα δε με θέλει και βάζει τόσο υψηλό κόστος. Δοκίμασε με ΤΚ σε κανά χωριό. 1
villasg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, papoys1 είπε Ξέρεις τι σκέφτομαι ήμουν εκεί πριν 4-5 χρόνια είχα ασφαλίσει διάφορα οχήματα καθώς και φίλων είχα πάρει σαν μπόνους που έδινε αρκετές εκπτώσεις ξαφνικά τα πήρα έφυγα γιατί είχε κόψει όλες τις εκπτώσεις και μήπως τώρα δε με θέλει και βάζει τόσο υψηλό κόστος. μην ασχολεισαι τραβασε καποια αλλη που ειναι πιο φτηνη 2
teot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Ε τι να πω μάλλον δε με γουστάρει. Έβαλα και το φιατάκι 900άρι που μηνός ασφάλισα αλλού με 48 ευρώ. Κοίτα τι μου έβγαλε. Και ετήσιο 202 🤣 Κάποιος συνδυασμός στοιχείων αλλάζει το ασφάλιστρο Δοκιμάζοντας με διαφορετικά ΤΚ και διαφορετικό έτος γέννησης οδηγού έβγαλε ...... 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Ξέρεις τι σκέφτομαι ήμουν εκεί πριν 4-5 χρόνια είχα ασφαλίσει διάφορα οχήματα καθώς και φίλων είχα πάρει σαν μπόνους που έδινε αρκετές εκπτώσεις ξαφνικά τα πήρα έφυγα γιατί είχε κόψει όλες τις εκπτώσεις και μήπως τώρα δε με θέλει και βάζει τόσο υψηλό κόστος. Αυτό είναι πιθανό... Πέρυσι στην ανανέωση μου έβγαζε ασφάλιστρο 15...20 ευρώ ακριβότερο από αυτό που μου εδινε η σελίδα τους αν έβαζα έναν εικονικό αριθμό και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία ακριβώς ίδια και χωρίς την έκπτωση του πρωτοασφαλιζόμενου. Παρά τα επανελειμένα email να μου εξηγήσουν πως προκύπτει αυτή η διαφορά με δεδομένο οτι δεν υπάρχει ιστορικό ατυχημάτων και ήδη 4 χρόνια πελάτης τους, μου απαντούσαν με ασαφείς γενικολογίες για παραμέτρους κλπ... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από teot 2
Artman13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Αυτό είναι πού θέλουν, τον πελάτη απλά να πατάει το κουμπάκι ανανέωση με σταδιακά αυξανόμενα ασφάλιστρα χωρίς να το πολύ ψάχνει. Εσένα που πας και έρχεσαι όπου βρεις ποίο φτηνά δεν σε θέλουν είσαι φυρα για αυτό και βλέπεις ασφάλιστρα στον Θεό. 1 1
andreaspA Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, teot είπε Κάποιος συνδυασμός στοιχείων αλλάζει το ασφάλιστρο Δοκιμάζοντας με διαφορετικά ΤΚ και διαφορετικό έτος γέννησης οδηγού έβγαλε ...... Αυτά απο πάνω τι ειναι? 6 μηνα ασφάλιστρα ? Το 1970,1960,1950 τι ειναι ? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από andreaspA
papoys1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Artman13 είπε Αυτό είναι πού θέλουν, τον πελάτη απλά να πατάει το κουμπάκι ανανέωση με σταδιακά αυξανόμενα ασφάλιστρα χωρίς να το πολύ ψάχνει. Εσένα που πας και έρχεσαι όπου βρεις ποίο φτηνά δεν σε θέλουν είσαι φυρα για αυτό και βλέπεις ασφάλιστρα στον Θεό. Ακριβως αυτό πιστεύω και γω.Παντα ψάχνομαι ακόμη και τώρα έχω 2-3 απλούς ασφαλιστές και όχι τα πολυδιαφημιζόμενα ασφαλιστικά πρακτορεία και ρωτάω πρώτα τιμή πριν καταλήξω κάπου. Υπάρχουν 4 οικογενειακά αυτοκίνητα και δύο μοτοσυκλέτες δεν πρέπει να ψάξω και να πάω όπου νάναι;;; 1
dimip96 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ένα μεγάλο ποσοστό των διπλωμάτων πρέπει να ανακληθεί. Όλοι οι κάτοχοι αυτών των διπλωμάτων πρέπει να καθήσουν να κάνουν μαθήματα οδήγησης πάλι. Μετά μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε για ασφάλειες. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από dimip96 1
papoys1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 46 λεπτά πριν, dimip96 είπε Ένα μεγάλο ποσοστό των διπλωμάτων πρέπει να ανακληθεί. Όλοι οι κάτοχοι αυτών των διπλωμάτων πρέπει να καθήσουν να κάνουν μαθήματα οδήγησης πάλι. Μετά μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε για ασφάλειες. Δεν φταίνε τα διπλώματα αλλα ή άναρχη οδήγηση του Έλληνα που δεν σέβεται φανάρι , δε σέβεται πεζό , δε σέβεται λωρίδες , δε σέβεται προτεραιότητα στο φανάρι και θέλει να βγει μπροστά, δε σέβεται ΚΟΚ , δε σέβεται λεωφορειολωρίδες ,γενικά νομίζει πως μπορεί να οδηγεί και να κάνει αυτός αυτός ότι θέλει. 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα