Προς το περιεχόμενο

Hellas direct Ασφαλειες αυτοκινητου

micha24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Την ειχα πολύ παλαιότερα και εφυγα λόγω τιμολογιακής πολιτικής

Επειδή λήγει προσφατα εκανα ερώτηση για 6μηνο και τι νομίζετε ότι μου έβγαλε ρε παιδιά δεν το πιστεύω😵

140,14 για  ενα εξαμηνο (183) μέρες. για τα βασικά ,δηλαδή χωρίς Νομικη προστασία χωρίς οδική βοήθεια χωρίς θραυση κρυσταλων. Αυτη δεν είναι τιμή τσεκούρωμα είναι.

Ισχύει αυτή η τιμή;;;; Τοσο πληρώνετε για όχημα 1.600 κυβικά ή μηπως αυτή η τιμή είναι για μικτή;;; Εκεί που είμαι πληρώνω πολύ λιγότερα από τα μισά με νομικη προστασία , αλλα χωρίς θραυση και οδική γιατί κάνω αλλού ετήσια

Εκανα ανανεωση τον προηγουμενο μηνα, για ενος ετους ασφαλιση, σε δυο 1600αρια , 130€ περιπου το καθενα κοστισε. Με οδικη βοηθεια , χωρις θραυση κρυσταλων 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, papoys1 said:

Την ειχα πολύ παλαιότερα και εφυγα λόγω τιμολογιακής πολιτικής

Επειδή λήγει προσφατα εκανα ερώτηση για 6μηνο και τι νομίζετε ότι μου έβγαλε ρε παιδιά δεν το πιστεύω😵

140,14 για  ενα εξαμηνο (183) μέρες. για τα βασικά ,δηλαδή χωρίς Νομικη προστασία χωρίς οδική βοήθεια χωρίς θραυση κρυσταλων. Αυτη δεν είναι τιμή τσεκούρωμα είναι.

Ισχύει αυτή η τιμή;;;; Τοσο πληρώνετε για όχημα 1.600 κυβικά ή μηπως αυτή η τιμή είναι για μικτή;;; Εκεί που είμαι πληρώνω πολύ λιγότερα από τα μισά με νομικη προστασία , αλλα χωρίς θραυση και οδική γιατί κάνω αλλού ετήσια

Συνήθως όχι, δεν είναι τόσα, δεν ξέρω για ποιο λόγο σου έβγαλε 140, σίγουρα δεν έκανες κάποιο λάθος στα στοιχεία?

Εντελώς ενδεικτικά τον Νοέμβριο 2022 πλήρωσα στην HD για ετήσιο συμβόλαιο 197€ για όχημα 1.600cc με πρώτο έτος κυκλοφορίας 2000 μαζί με οδική, με θραύση κρυστάλλων και με νομική προστασία.

image.jpeg

Και υπόψιν αυτή τη στιγμή μου βγάζει αρκετά λιγότερα από όσο είχα πληρώσει πέρσι, για την ακρίβεια 176, χωρίς τα έξτρα (θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια και νομική προστασία) βγάζει 106 (με κωδικό -5% 101€).

6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Συνήθως όχι, δεν είναι τόσα, δεν ξέρω για ποιο λόγο σου έβγαλε 140, σίγουρα δεν έκανες κάποιο λάθος στα στοιχεία?

Εντελώς ενδεικτικά τον Νοέμβριο 2022 πλήρωσα στην HD για ετήσιο συμβόλαιο 197€ για όχημα 1.600cc με πρώτο έτος κυκλοφορίας 2000 μαζί με οδική, με θραύση κρυστάλλων και με νομική προστασία.

image.jpeg

Λογικά θα σου έρθει σύντομα να ανανεώσεις,ελπίζω να είναι ίδια τιμή.Ή καλύτερη.

1 minute ago, Ukforthemoment said:

Λογικά θα σου έρθει σύντομα να ανανεώσεις,ελπίζω να είναι ίδια τιμή.Ή καλύτερη.

Με βάση αυτά που βλέπω αυτή τη στιγμή σίγουρα θα είναι αρκετά πιο κάτω.

• Like 1

12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Με βάση αυτά που βλέπω αυτή τη στιγμή σίγουρα θα είναι αρκετά πιο κάτω.

Εχει έρθει και σε εμένα ανανέωση ,θέλω να δω το ζημιές απο ανασφάλιστο τι θα είναι.

2 λεπτά πριν, villasg είπε

Εμένα την πρώτη φορα ( i30 1400 του 2010 )  περισυ €137,82 φέτος η ανανέωση ηταν 160,79€

image.png.c6fb16c07a98e253966050db5bed17c6.pngimage.png.32dd1e9323bb2f63291e1258f829d759.png

Η διαφορά είναι απο το ζημιές απο ανασφάλιστο ;

Οχι η διαφορα ειναι οτι ειναι ανανεωση και δεν εχει εκπτωση , οι μεγιστη ζημια απο ανασφαλιστο ειναι οση η αξια του αυτοκινητου , λογικο 

2 minutes ago, villasg said:

Οχι η διαφορα ειναι οτι ειναι ανανεωση και δεν εχει εκπτωση , οι μεγιστη ζημια απο ανασφαλιστο ειναι οση η αξια του αυτοκινητου , λογικο 

Δεν νομίζω να είναι έτσι, αν σου είχαν τριπλασιάσει την αξία του αυτοκινήτου τότε θα είχε αλλάξει το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο και σε ολική + μερική κλοπή, κάτι άλλο πρέπει να παίζει.

33 λεπτά πριν, villasg είπε

Αντε να είναι και αυτό μέχρι ενός ορίου αλλά η μόνη αλλαγή στις καλύψεις και τα ποσά τους είναι 15000€ αντι για 5475€ για το ανασφάλιστο.Ακόμα και η αξία του οχήματος είναι ίδια 

@Ukforthemoment @daPro @teot @Joshua21

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, θα μπορούσε να γίνει ένα sticky με τους εκπτωτικούς κωδικούς το οποίο θα γίνεται edit μόλις παυει να ισχύει κάποιος ή βγαίνει ένας νέος για να μη γίνεται συνέχεια η ίδια ερώτηση.

Κωδικοί 5% έκπτωσης στην HD:

PRAKTIKER

LOYALTY DISCOUNT

HELLENIC POLICE

5 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Ομοίως....Συνεχίζω με allianz.

η οποια ειναι απο τις μεγαλυτερες ευρωπαικα εταιριες, και εχει απο τις φθηνότερες μεικτές στην αγορα. Ενα κλικ πανω απο την Interlife.
Αν δεν το εβαζα στην ERGO , θα το εβαζα allianz το δικο μου.

• Like 1

9 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Τι να πω το εκανα και πάλι εβαλα και κωδικό praktiker 133,13 εξαμηνο για 1600 είπαμε 

δοκιμασε και ετησιο τα εξαμηνα ειναι ακριβα 

Μόλις τώρα, villasg είπε

δοκιμασε και ετησιο τα εξαμηνα ειναι ακριβα 

Δεν ξερω πλακα με κάνει🤣

Εξάμηνο 160,78 ετήσιο κάπου στα 270😜

Η εγω κάτι δεν κανω καλά η αυτοί έχουν ξεφύγει

2023-10-09-191510.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...