2MM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Εχω ασφαλισμενα 3 αυτοκινητα στην HD . Δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Το ιδιο και φιλος μου που τον αποζημιωσαν κανονικα σε ατυχημα Οποιος θελει αριθμους πινακιδας για εκπτωση, μπορει να μου στειλει πμ
papoys1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, gakost είπε Το ότι έκανε κάποιος δήλωση δεν λέει κάτι. 1. Μπορεί να την άνακάλεσε 2. Μπορεί η ασφαλιστική του να μην την δέχθηκε είτε γιατί δεν συμφωνεί είτε γιατί πιστεύει ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει είτε για να καθυστερήσει την πληρωμή χωρίς λόγο. Η δικιά σου ασφαλιστική δεν έχει να κάνει κάτι με την αξίωση που έχεις από άλλη ασφάλεια. Ο φιλικός απλά διευκολύνει την διαδικασία αποζημίωσης εφόσον όμως η ασφάλεια του υπαίτιου συμφωνήσει να αναλάβει την ζημιά. Σωστά όσα λες αλλά ο TS είπε ότι επικοινωνεί και δεν του λένε τίποτε.Αν η άλλη ασφάλεια εκανε πίσω και δεν πληρώνει ας του το πούνε να ξέρει τι θα κάνει. Όχι μετά από 1,5 μήνα αν όσα λέει αληθεύουν να μην του λένε που κολάει το θέμα.
elgrec0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Παίδες τη Δευτέρα ανανεώνω την ασφάλεια μου για άλλους 12 μήνες στην HD, παίζει κάποιος κωδικός έκπτωσης; δοκίμασα με τον αριθμό κυκλοφορίας ενός άλλου αυτοκινήτου που είναι στην HD αλλά δε το δέχτηκε, είναι μόνο για νέα συμβόλαια μάλλον Ε;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, elgrec0 είπε Παίδες τη Δευτέρα ανανεώνω την ασφάλεια μου για άλλους 12 μήνες στην HD, παίζει κάποιος κωδικός έκπτωσης; δοκίμασα με τον αριθμό κυκλοφορίας ενός άλλου αυτοκινήτου που είναι στην HD αλλά δε το δέχτηκε, είναι μόνο για νέα συμβόλαια μάλλον Ε; Praktiker 5% αν θυμάμαι καλά. 2
daPro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, elgrec0 είπε Παίδες τη Δευτέρα ανανεώνω την ασφάλεια μου για άλλους 12 μήνες στην HD, παίζει κάποιος κωδικός έκπτωσης; δοκίμασα με τον αριθμό κυκλοφορίας ενός άλλου αυτοκινήτου που είναι στην HD αλλά δε το δέχτηκε, είναι μόνο για νέα συμβόλαια μάλλον Ε; Hellenic Police 5% 1
andreaspA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Εντωμεταξυ ειναι και πανάκριβη η HD ! Τιμολογώ το αμάξι μου. 28.000€ μεικτή και μου το βγάζει 822€ ετήσιο. Τo εχω ασφαλισμενο για 35000€ αξια με 722€ στην ERGO, θυγατρικη της Munich Re της μεγαλυτερης αντασφαλιστικης εταιριας στον κόσμο, και έχω και ασφαλιστή!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Όσο συνεχίζει κόσμος να ρωτάει για κωδικούς HD, τόσο πιο άγρια θα σπαμάρει 2
andreaspA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 36 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Όσο συνεχίζει κόσμος να ρωτάει για κωδικούς HD, τόσο πιο άγρια θα σπαμάρει spam σε καμια των περιπτωσεων. Οτιδηποτε εχω γραψει, εχει αμεση σχέση με το θεμα του thread. Τωρα αν σε καποιους δεν αρεσουν αυτα που γραφω, ειναι δικαιωμα τους και δικαιωμα μου και εμενα να τα γραφω. Οπως ειπε και ο φίλος παραπανω, υπαρχει και το Ignore. Παραμενει παντως η HD να βγαινει πανακριβη στο αμάξι μου. Οποτε οποιος ειναι σκεπτομενος να ψαξει και λιγο παραπερα μηπως και το χρυσάφι που νομίζει ότι βρηκε, δεν ειναι τόσο φθηνό όσο νομίζει. 2
teot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, elgrec0 είπε Παίδες τη Δευτέρα ανανεώνω την ασφάλεια μου για άλλους 12 μήνες στην HD, παίζει κάποιος κωδικός έκπτωσης; δοκίμασα με τον αριθμό κυκλοφορίας ενός άλλου αυτοκινήτου που είναι στην HD αλλά δε το δέχτηκε, είναι μόνο για νέα συμβόλαια μάλλον Ε; 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Praktiker 5% αν θυμάμαι καλά. 6 ώρες πριν, daPro είπε Hellenic Police 5% Λογικά έχουν βάλει ήδη έκπτωση το "LOYALTY DISCOUNT" -5% οπότε με αυτά που δίνουν 5% δεν κερδίζει κάτι παραπάνω. 1
Joshua21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 hellenic police, praktiker, loyalty discount, όλοι αυτοί οι κωδικοί ενεργοί αυτή τη στιγμή και δίνουν 5% έκπτωση. Εννοείται μόνο ένας μπορεί να χρησιμοποιηθεί, δεν συνδυάζονται. Όποιος ξέρει κάποιον άλλον που να ισχύει τώρα ας τον γράψει. 2
papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Την ειχα πολύ παλαιότερα και εφυγα λόγω τιμολογιακής πολιτικής Επειδή λήγει προσφατα εκανα ερώτηση για 6μηνο και τι νομίζετε ότι μου έβγαλε ρε παιδιά δεν το πιστεύω😵 140,14 για ενα εξαμηνο (183) μέρες. για τα βασικά ,δηλαδή χωρίς Νομικη προστασία χωρίς οδική βοήθεια χωρίς θραυση κρυσταλων. Αυτη δεν είναι τιμή τσεκούρωμα είναι. Ισχύει αυτή η τιμή;;;; Τοσο πληρώνετε για όχημα 1.600 κυβικά ή μηπως αυτή η τιμή είναι για μικτή;;; Εκεί που είμαι πληρώνω πολύ λιγότερα από τα μισά με νομικη προστασία , αλλα χωρίς θραυση και οδική γιατί κάνω αλλού ετήσια
achilles_g_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Στις 7/10/2023 στις 8:30 ΜΜ, andreaspA είπε Εντωμεταξυ ειναι και πανάκριβη η HD ! Τιμολογώ το αμάξι μου. 28.000€ μεικτή και μου το βγάζει 822€ ετήσιο. Τo εχω ασφαλισμενο για 35000€ αξια με 722€ στην ERGO, θυγατρικη της Munich Re της μεγαλυτερης αντασφαλιστικης εταιριας στον κόσμο, και έχω και ασφαλιστή! Ομοίως....Συνεχίζω με allianz. 1
alexander098 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, papoys1 είπε Την ειχα πολύ παλαιότερα και εφυγα λόγω τιμολογιακής πολιτικής Επειδή λήγει προσφατα εκανα ερώτηση για 6μηνο και τι νομίζετε ότι μου έβγαλε ρε παιδιά δεν το πιστεύω😵 140,14 για ενα εξαμηνο (183) μέρες. για τα βασικά ,δηλαδή χωρίς Νομικη προστασία χωρίς οδική βοήθεια χωρίς θραυση κρυσταλων. Αυτη δεν είναι τιμή τσεκούρωμα είναι. Ισχύει αυτή η τιμή;;;; Τοσο πληρώνετε για όχημα 1.600 κυβικά ή μηπως αυτή η τιμή είναι για μικτή;;; Εκεί που είμαι πληρώνω πολύ λιγότερα από τα μισά με νομικη προστασία , αλλα χωρίς θραυση και οδική γιατί κάνω αλλού ετήσια Εκανα ετησια με νομικη προστασια για 1600 κυβικα ντιζελ 10ετιας++ με 94€ προ 5 ημερων. Η τιμη οντως κανονικα για μικτη ειναι. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από alexander098 1
dtk-386 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Ετήσια με 22κ κεφάλαιο μικτή καινούργιο με νομική προστασία κτλ μου βγάζει 388 οπότε εννοείται θα την προτιμήσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα