andreaspA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, gx2 είπε Συγκρίνεις εντελώς άσχετα πράγματα. Πορτοκάλια με ασφάλειες. Το ένα είναι εμπόρευμα και το άλλο είναι παροχή υπηρεσιών. Ακομα χειροτερα! τι ακριβως προσθέτει ο Κωτσοβολος δηλαδη στο πλυντηριο ρούχων, επανω στο πλυντηριο ρούχων που στέλνει η LG ? Απολυτως τιποτα! Μην σου πω ότι πολλες φορες κανουν και τριγωνικές πωλησεις. Η αγορα ειναι ελεύθερη. Μπορεις να ασφαλιστεις μονος σου και να περιμενεις τις 10 ζημίες μου που εχω ενεργες αυτή την στιγμή, και να αναρωτιεσαι οταν έρθει η ώρα σου πως θα γίνεις ασφαλιστης για να ξεμπλεξεις, και μπορεις να απευθυνθεις και σε εναν επαγγελματια ασφαλιστικο διαμεσολαβητη που και θα σε συμβουλεψει κατάλληλα και θα σε βοηθησει στην ζημιά. Δεν υπαρχει μεγαλη δουλεια, μεγαλη εταιρεια, σοβαρος και μεγαλος πελατης και όχι αυτοκινητακι των 150€ , που να πηγε σε ασφαλιστικη εταιρεια απευθειας. Ειναι χαζοί αυτοι! δεν ξέρουν.... Εχω πελατη εταιρια κατασκευαστικη που μου δίνει πανω απο 100.000€ ασφάλιστρα τον χρόνο. Στο 90% των περιπτωσεων κανω απλο forward απο το κινητο, το έτοιμο email που μου στέλνουν. Έχεις την εντυπωση ότι δεν ξέρει που ειναι η Συγγρού ? Του εχω γλυτώσει αμεσα και εμμεσα πολλες δεκαδες χιλιαδες ευρώ, για αυτο και στέλνει τα email σε εμενα. Βρες την αναλογια με τον εαυτό σου.
Doubt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Τι θα γίνει τώρα;; κάθε 3 και λίγο θα πετάγεται ο ασφαλιστής σε θέμα για direct ασφάλειες και θα διαλαλεί την πραμάτεια του; Αν ήταν θέμα για κάποιο ακίνητο πχ θα πεταγόταν κάθε λίγο ο μεσίτης να μας πει πως κάνει την ίδια δουλειά καλύτερα; 5
andreaspA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, gx2 είπε Ισχύει όμως το ίδιο και για την Hellas direct? Τέλος υποστηρίζεις ότι εμείς σε χρειαζόμαστε, αλλά εσύ σπαμάρεις στο sub της Hellas direct. Τι όχι; Τα συμπληρωσες τωρα αυτα. Ισχύει ακριβως το ιδιο και για την HD. Απλα η HD επενδυσε στο να σας παραμυθιαζει για "χωρίς μεσαζοντες" και δεν τόλμησε ποτέ να σας πει face to face ότι πουλαει (πούλαγε) ακριβως τα ιδια (και χαμηλοτερα ασφαλιστρα σε πολλες περιπτώσεις) με το όνομα Unique μεσα απο την Brokins και απο το δίκτυο ασφαλιστικων διαμεσολαβητων της. Οποτε μην τρελαινεσαι. Δεν επιασες τον παππα απο τα @ρχιδι@. Σε γλεντάνε! Γιατι αληθεια πιστευεις οτι πρεπει να εχει καλυτερη τιμη μια online ασφαλιση απο μια ασφαλιση με διαμεσολαβητη? Πιστευεις οτι το κοστος αποκτησης του πελατη Online καθως και το κοστος εξυπηρετησης του ειναι χαμηλοτερο direct, απο οτι να πληρωνει προμηθεια σε εναν διαμεσολαβητη ? Ακριβότερο ειναι! 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Τι θα γίνει τώρα;; κάθε 3 και λίγο θα πετάγεται ο ασφαλιστής σε θέμα για direct ασφάλειες και θα διαλαλεί την πραμάτεια του; Θα παιρνω την αδεια σου απο αύριο
gx2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ακομα χειροτερα! τι ακριβως προσθέτει ο Κωτσοβολος δηλαδη στο πλυντηριο ρούχων, επανω στο πλυντηριο ρούχων που στέλνει η LG ? Απολυτως τιποτα! Μην σου πω ότι πολλες φορες κανουν και τριγωνικές πωλησεις. Η αγορα ειναι ελεύθερη. Μπορεις να ασφαλιστεις μονος σου και να περιμενεις τις 10 ζημίες μου που εχω ενεργες αυτή την στιγμή, και να αναρωτιεσαι οταν έρθει η ώρα σου πως θα γίνεις ασφαλιστης για να ξεμπλεξεις, και μπορεις να απευθυνθεις και σε εναν επαγγελματια ασφαλιστικο διαμεσολαβητη που και θα σε συμβουλεψει κατάλληλα και θα σε βοηθησει στην ζημιά. Δεν υπαρχει μεγαλη δουλεια, μεγαλη εταιρεια, σοβαρος και μεγαλος πελατης και όχι αυτοκινητακι των 150€ , που να πηγε σε ασφαλιστικη εταιρεια απευθειας. Ειναι χαζοί αυτοι! δεν ξέρουν.... Εχω πελατη εταιρια κατασκευαστικη που μου δίνει πανω απο 100.000€ ασφάλιστρα τον χρόνο. Στο 90% των περιπτωσεων κανω απλο forward απο το κινητο, το έτοιμο email που μου στέλνουν. Έχεις την εντυπωση ότι δεν ξέρει που ειναι η Συγγρού ? Του εχω γλυτώσει αμεσα και εμμεσα πολλες δεκαδες χιλιαδες ευρώ, για αυτο και στέλνει τα email σε εμενα. Βρες την αναλογια με τον εαυτό σου. Τώρα αρχίζεις να μιλάς σαν σωστός ασφαλιστής. Όταν αυτό που θέλεις να ασφαλίσεις είναι σύνθετο και υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές πράγματι χρειάζεσαι τη συμβουλή ενός ασφαλιστικού πράκτορα που μπορεί να σε καθοδηγήσει και να σε βοηθήσει να επιλέξεις το καλύτερο και οικονομικότερο πρόγραμμα για τις ανάγκες σου. Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό από το να υποστηρίζεις ότι για μια απλή ασφάλεια αυτοκινήτου χρειάζεσαι τον ασφαλιστή γιατί έχει τις γνωριμίες να προχωρήσει τη τυχόν ζημιά σου. Τέλος ο Κωτσόβολος εμπορεύεται αντικείμενα και δεν παρέχει απλά υπηρεσίες. Είναι διαφορετικά πράγματα που δε μπορείς να τα βάζεις στο ίδιο καλάθι. 2
andreaspA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, gx2 είπε Όταν αυτό που θέλεις να ασφαλίσεις είναι σύνθετο και υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές πράγματι χρειάζεσαι τη συμβουλή ενός ασφαλιστικού πράκτορα που μπορεί να σε καθοδηγήσει και να σε βοηθήσει να επιλέξεις το καλύτερο και οικονομικότερο πρόγραμμα για τις ανάγκες σου. Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό από το να υποστηρίζεις ότι για μια απλή ασφάλεια αυτοκινήτου χρειάζεσαι τον ασφαλιστή γιατί έχει τις γνωριμίες να προχωρήσει τη τυχόν ζημιά σου. Ποιος ακριβως ειπε ότι η ασφαλιση ΑΕ, ειναι απλη ασφαλεια αυτοκινητου ? Η ασφαλιση ΑΕ, οποιουδηποτε είδους ειναι ότι πιο πολυπλοκο υπαρχει στην ασφαλιστικη αγορα και αποδεικνυεται και απο την καθημερινοτητα. Ποια ειναι αραγε η ΑΕ του διαχειριστη της πολυκατοικιας σου ? ποιος ειναι τρίτος και ποιος όχι ? Εννοιες δύσκολες που πολλες φορες καταληγουν στα δικαστηρια. Η ΑΕ ειναι ο λογος που τσακωνεται ο κόσμος με ασφαλιστικες εταιριες. Αυτα και καλη συνεχεια!
gx2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ποιος ακριβως ειπε ότι η ασφαλιση ΑΕ, ειναι απλη ασφαλεια αυτοκινητου ? Η ασφαλιση ΑΕ, οποιουδηποτε είδους ειναι ότι πιο πολυπλοκο υπαρχει στην ασφαλιστικη αγορα και αποδεικνυεται και απο την καθημερινοτητα. Ποια ειναι αραγε η ΑΕ του διαχειριστη της πολυκατοικιας σου ? ποιος ειναι τρίτος και ποιος όχι ? Εννοιες δύσκολες που πολλες φορες καταληγουν στα δικαστηρια. Η ΑΕ ειναι ο λογος που τσακωνεται ο κόσμος με ασφαλιστικες εταιριες. Αυτα και καλη συνεχεια! Μιλάς με γρίφους γέροντα. Τι είναι το ΑΕ; Τι το σύνθετο υπάρχει σε ένα απλό ατύχημα όπου ο φταίχτης αποδέχεται την ευθύνη του και το δηλώνει; Γιατί θα πρέπει να υπάρχει ασφαλιστής με γνωριμίες σε αυτή την απλή περίπτωση; Από μια τέτοια απλή περίπτωση ξεκίνησε η συζήτηση. 1
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Να πηγαινεις σε λαικες παραγωγών λοιπον, και όχι στις συμβατικες. Και για γαλα στο "θες γαλα" που είναι κατευθειαν απο τον παραγωγο. ωχ! ξεχασα! εκλεισε! οπως και οι περισσοτερες λαικες παραγωγων. Λίγο κρατησε η μόδα. Εσυ το ονομαζεις μεσαζοντας. Δεν ειναι μεσαζοντας. Καθε χερι που περναει σε ενα προιον μέχρι να φτασει στον τελικό καταναλωτη, προσφερει υπεραξια. Ειδικα στο συγκεκριμένο επαγγελμα, το μαρτυράς και ο ιδιος. Και σε ενοχλεί κιολας, παρολο που δεν με πληρωνεις καν! Είτε πας στην Εθνική στην Λ. Συγγρου να ψωνίσεις είτε στο γραφείο μου, ίδια τιμή θα πάρεις. Δεν θα ηθελα να σε χρειαζομαι. Οκ. δεκτο. Με χρειαζεσαι όμως! τα έχεις μπλέξει αρκετά , έγραψα αρχικά ένα κατεβατό αλλά μετά κατάλαβα οτι είσαι του αντικειμένου άρα και δεν έχει νόημα η συζήτηση εύχομαι να περιοριστεί ο ρόλος σας σε ουσιώδη πράγματα , πχ σωστό Χ πακέτο ασφάλισης σε συγκεκριμένη Ψ εταιρία και όχι σε υπηρεσίες γρηγορόσημου 22 λεπτά πριν, gx2 είπε Μιλάς με γρίφους γέροντα. Τι είναι το ΑΕ; μάλλον Αέρας Επίσης 3 2
gx2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, korakios είπε τα έχεις μπλέξει αρκετά , έγραψα αρχικά ένα κατεβατό αλλά μετά κατάλαβα οτι είσαι του αντικειμένου άρα και δεν έχει νόημα η συζήτηση εύχομαι να περιοριστεί ο ρόλος σας σε ουσιώδη πράγματα , πχ σωστό Χ πακέτο ασφάλισης σε συγκεκριμένη Ψ εταιρία και όχι σε υπηρεσίες γρηγορόσημου μάλλον Αέρας Επίσης Αχρεωσθήτως Εισπραχθέντα. Spoiler Μάλλον αστική ευθύνη
JohnnyDragon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Εγώ μια φορά την HD δεν την αλλάζω. Πριν χρόνια ασφάλιζα το όχημα μου σε ασφαλιστές με γραφείο κανονικά. Από όταν αποφάσισα να δοκιμάσω την HD απλά κόλλησα. Πολύ χαμηλότερα ασφάλιστρα, πανεύκολα και χωρίς καθυστερήσεις. Μια περίοδο αρχές του χρόνου, είχα ένα πρόβλημα στο αμάξι που δεν μπορούσα να βρω τι φταίει με τίποτα, ούτε οι μηχανικοί, οπότε είχε χρειαστεί να καλέσω την οδική πολλές φορές μέσα σε διάστημα 3 μηνών. Κάθε φορά τσακ μπαμ και όλα τέλεια. Αν κάποιος θέλει να ασφαλίσει στόλο οχημάτων εκεί οκ δεν ξέρω. Εγώ ασφαλίζω 2 αμάξια, στο ένα και το τρέιλερ και τόσα χρόνια δεν έχω ούτε ένα παράπονο. 1
gakost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 9 hours ago, korakios said: απλά ελπίζουμε οτι αυτό το χάλι θα αλλάξει Όταν χρεώνεις αστεία ασφάλιστρα λόγο της κατάστασης στην αγορά, την νοοτροπία της κοινωνίας και του πλαισίου που επιτρέπει εταιρείες του ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου που κάνουν αρπαχτές χωρίς συνέπειες, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. 1
papoys1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, JohnnyDragon είπε Εγώ μια φορά την HD δεν την αλλάζω. Πριν χρόνια ασφάλιζα το όχημα μου σε ασφαλιστές με γραφείο κανονικά. Από όταν αποφάσισα να δοκιμάσω την HD απλά κόλλησα. Πολύ χαμηλότερα ασφάλιστρα, πανεύκολα και χωρίς καθυστερήσεις. Μια περίοδο αρχές του χρόνου, είχα ένα πρόβλημα στο αμάξι που δεν μπορούσα να βρω τι φταίει με τίποτα, ούτε οι μηχανικοί, οπότε είχε χρειαστεί να καλέσω την οδική πολλές φορές μέσα σε διάστημα 3 μηνών. Κάθε φορά τσακ μπαμ και όλα τέλεια. Αν κάποιος θέλει να ασφαλίσει στόλο οχημάτων εκεί οκ δεν ξέρω. Εγώ ασφαλίζω 2 αμάξια, στο ένα και το τρέιλερ και τόσα χρόνια δεν έχω ούτε ένα παράπονο. Την ειχα και εγω παλαιότερα αλλα όταν αλλαξε τιμολογιακή πολιτική την άλλαξα γιατί βρήκα αλλού πολύ καλύτερα. Για μενα το οτι το φίλο από τις 21-8-23 δεν τον εχουν πληρώσει ακόμη, από τη στιγμή που ο άλλος οδηγός εκανε δήλωση υπαιτιότητας είναι απαράδεκτο και ότι πιο δυσφημιστικό για αυτή την εταιρεία,άσε που εμένα με κάνει να σκέφτομαι και άλλα πράγματα. 1
dtk-386 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 @papoys1 αν θες με πμ που πήγες? ψάχνομαι για νέα ασφάλιση. 1
daPro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε @papoys1 αν θες με πμ που πήγες? ψάχνομαι για νέα ασφάλιση. +1 1
mechpanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Ρε σεις...οι ασφαλιστικές, είναι σαν τις τράπεζες. Όταν είναι να στα πάρουν, στα παίρνουν. Όταν είναι να πληρώσουν, θα βρουν 100 απαλλαγές και 1500 υπασφαλίσεις για να ρίξουν το ύψος της αποζημίωσης. Είτε έχεις βάλει ασφαλιστή, είτε όχι. Το μόνο που μπορεί να σου πει ο ασφαλιστής με την εμπειρία του, είναι να σε γλιτώσει από χοντρές υπασφαλίσεις και να σου φτιάξει ένα συμβόλαιο κάπως παραπάνω από το εντελώς basic που θα επέλεγες σαν το βόδι αν πήγαινες directly, γιατί μπορεί να βρει ανάμεσα από πολλές εταιρείες κάποιο πακέτο κάλυψης. That's it αλλά σε χοντρή ζημιά το αξίζει το μεροκάματό του. Επίσης ο andreaspA έχει δίκιο για το κόστος, ρίχνουν τρελά ποσά σε διαφήμιση για να πιάσουν το άμεσο κανάλι πελατείας, το οποίο μεταφέρεται στο συμβόλαιο - κάτι που ισοσκελίζει την προμήθεια του ασφαλιστή. 1
gakost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, papoys1 said: Την ειχα και εγω παλαιότερα αλλα όταν αλλαξε τιμολογιακή πολιτική την άλλαξα γιατί βρήκα αλλού πολύ καλύτερα. Για μενα το οτι το φίλο από τις 21-8-23 δεν τον εχουν πληρώσει ακόμη, από τη στιγμή που ο άλλος οδηγός εκανε δήλωση υπαιτιότητας είναι απαράδεκτο και ότι πιο δυσφημιστικό για αυτή την εταιρεία,άσε που εμένα με κάνει να σκέφτομαι και άλλα πράγματα. Το ότι έκανε κάποιος δήλωση δεν λέει κάτι. 1. Μπορεί να την άνακάλεσε 2. Μπορεί η ασφαλιστική του να μην την δέχθηκε είτε γιατί δεν συμφωνεί είτε γιατί πιστεύει ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει είτε για να καθυστερήσει την πληρωμή χωρίς λόγο. Η δικιά σου ασφαλιστική δεν έχει να κάνει κάτι με την αξίωση που έχεις από άλλη ασφάλεια. Ο φιλικός απλά διευκολύνει την διαδικασία αποζημίωσης εφόσον όμως η ασφάλεια του υπαίτιου συμφωνήσει να αναλάβει την ζημιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα