MontzOlee Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Παίδες SOS αν ξερει καποιος. 🆘 Φίλος είχε τροχαίο μηχανή με ΙΧ (χωρίς τραυματισμό) στις 21/08. Δεν έφταιγε και έκανε φιλικό διακανονισμό με ευθύνη 100% του άλλου. Εκτοτε η διαδικασία έχει κολλήσει στον έλεγχο φακέλου από τον διακανονιστη. Ο ανθρωπος δεν έχει άλλο μεταφορικό μέσο , πληρώνει κάθε μέρα ταξί και ΜΜΜ. Υπαρχει κάποιο dead line στην ημερομηνία διεκπεραίωσης της υπόθεσης ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, MontzOlee είπε Παίδες SOS αν ξερει καποιος. 🆘 Φίλος είχε τροχαίο μηχανή με ΙΧ (χωρίς τραυματισμό) στις 21/08. Δεν έφταιγε και έκανε φιλικό διακανονισμό με ευθύνη 100% του άλλου. Εκτοτε η διαδικασία έχει κολλήσει στον έλεγχο φακέλου από τον διακανονιστη. Ο ανθρωπος δεν έχει άλλο μεταφορικό μέσο , πληρώνει κάθε μέρα ταξί και ΜΜΜ. Υπαρχει κάποιο dead line στην ημερομηνία διεκπεραίωσης της υπόθεσης ; Ποιες ασφαλιστικες εμπλεκοντε στο αυτυχημα ? Ειναι στον φιλικο και οι δυο ?Δεν δικαιολογηται τετοια καθυστεριση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Ποιες ασφαλιστικες εμπλεκοντε στο αυτυχημα ? Ειναι στον φιλικο και οι δυο ?Δεν δικαιολογηται τετοια καθυστεριση Hellas Direct ο φίλος , ευρωπαϊκή πίστη το ΙΧ και ναι είναι στον φιλικό διακανονισμό και οι δυο.. Εχεις γνώσεις φίλε για το πόσες μέρες μπορούν να καθυστερήσουν; Σκεφτεται να κινηθεί νομικά πλέον στην ασφαλιστική του αλλά θα βγάλουν το μάτι του μόνοι τους ; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από MontzOlee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε Hellas Direct ο φίλος , ευρωπαϊκή πίστη το ΙΧ και ναι είναι στον φιλικό διακανονισμό και οι δυο.. Εχεις γνώσεις φίλε για το πόσες μέρες μπορούν να καθυστερήσουν; Σκεφτεται να κινηθεί νομικά πλέον στην ασφαλιστική του αλλά θα βγάλουν το μάτι του μόνοι τους ; Κατι συμβαινει ...Ειχα και τις δυο και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα και ειχα παρει και αποζημειωσεις σε λίγες μερες απο οταν εκανε δηλωση ο υπαιτιος .Τι του λενε ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Κατι συμβαινει ...Ειχα και τις δυο και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα και ειχα παρει και αποζημειωσεις σε λίγες μερες απο οταν εκανε δηλωση ο υπαιτιος .Τι του λενε ? Κάτι συμβαίνει σίγουρα αλλά τι μπορεί να είναι αυτό ; Μηπως τώρα με τις πλημμύρες έχουν θέμα με τις αποζημιώσεις ή απλά πολλη δουλεια; Του λένε αυτό που έγραψα στο πρώτο μήνυμα , ότι ο φάκελος βρίσκεται στο στάδιο που ελέγχετε από τον Διακανονιστη & τίποτα άλλο. Ζητάει να μιλήσει μαζί του κ δεν τον δίνουν στο τηλέφωνο. Ισως ένα εξώδικο να λύσει - επιταχύνει την διαδικασία ; Πλημμυροπαθής είναι ο άνθρωπος μετά απ όλα αυτά κ είναι να τρελαθεί… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Μηπως τώρα με τις πλημμύρες έχουν θέμα με τις αποζημιώσεις ή απλά πολλη δουλεια; πόλεμος γινεται! οχι απλα υπαρχει θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, andreaspA είπε πόλεμος γινεται! οχι απλα υπαρχει θέμα. Έτσι φαντάστηκα κι εγώ αδερφέ αλλά αν το δεις χρονικά η υπόθεση του φίλου ειναι προγενέστερη της καταστροφής και θα έπρεπε να έχει καλύτερο αύξων αριθμό .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Του λένε αυτό που έγραψα στο πρώτο μήνυμα , ότι ο φάκελος βρίσκεται στο στάδιο που ελέγχετε από τον Διακανονιστη & τίποτα άλλο. Ζητάει να μιλήσει μαζί του κ δεν τον δίνουν στο τηλέφωνο. να παρει τηλεφωνο τον ασφαλιστή του. Τι? δεν εχει? εεε να περιμένει τότε! 2 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Έτσι φαντάστηκα κι εγώ αδερφέ αλλά αν το δεις χρονικά η υπόθεση του φίλου ειναι προγενέστερη της καταστροφής και θα έπρεπε να έχει καλύτερο αύξων αριθμό .. Δεν πανε οι ζημίες με αυξων αριθμό. Πανε με πίεση και με γνωριμίες. Αν πηγαιναν με αυξων αριθμο παίζει να ήμουν άνεργος. Αυτό που την ιδια στιγμή οι περισσοτεροι βριζετε ότι τα παντα ειναι μπουρδελο, αλλα ως δια μαγειας πιστευετε ότι μπορειτε να βγάλετε άκρη μόνοι σας με ασφαλιστικη εταιρια, επειδή κάποια στιγμή ένας έπεσε απο πίσω σας, σας έκανε 500€ ζημιά και πληρωθήκατε χωρίς παρατράγουδα, πραγματικά με εκπλήσει καθημερινά! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Αυτό που την ιδια στιγμή οι περισσοτεροι βριζετε ότι τα παντα ειναι μπουρδελο, αλλα ως δια μαγειας πιστευετε ότι μπορειτε να βγάλετε άκρη μόνοι σας με ασφαλιστικη εταιρια, επειδή κάποια στιγμή ένας έπεσε απο πίσω σας, σας έκανε 500€ ζημιά και πληρωθήκατε χωρίς παρατράγουδα, πραγματικά με εκπλήσει καθημερινά! απλά ελπίζουμε οτι αυτό το χάλι θα αλλάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gx2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε να παρει τηλεφωνο τον ασφαλιστή του. Τι? δεν εχει? εεε να περιμένει τότε! Δεν πανε οι ζημίες με αυξων αριθμό. Πανε με πίεση και με γνωριμίες. Αν πηγαιναν με αυξων αριθμο παίζει να ήμουν άνεργος. Αυτό που την ιδια στιγμή οι περισσοτεροι βριζετε ότι τα παντα ειναι μπουρδελο, αλλα ως δια μαγειας πιστευετε ότι μπορειτε να βγάλετε άκρη μόνοι σας με ασφαλιστικη εταιρια, επειδή κάποια στιγμή ένας έπεσε απο πίσω σας, σας έκανε 500€ ζημιά και πληρωθήκατε χωρίς παρατράγουδα, πραγματικά με εκπλήσει καθημερινά! Δηλαδή με άλλα λόγια μας λες ότι για να αποζημιωθούμε από την ασφαλιστική, σε μια ξεκάθαρη περίπτωση που ο άλλος έχει αποδεχθεί την υπαιτιότητά του πρέπει να έχουμε γνωριμίες ώστε να πιέσουν να γίνουν τα αυτονόητα. Και καταλήγεις ότι ευτυχώς που είναι έτσι η κατάσταση γιατί αλλιώς εσύ ( που έχεις τις "γνωριμίες") θα ήσουν άνεργος. 🤔🤔🤔 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, gx2 είπε Δηλαδή με άλλα λόγια μας λες ότι για να αποζημιωθούμε από την ασφαλιστική, σε μια ξεκάθαρη περίπτωση που ο άλλος έχει αποδεχθεί την υπαιτιότητά του πρέπει να έχουμε γνωριμίες ώστε να πιέσουν να γίνουν τα αυτονόητα. Και καταλήγεις ότι ευτυχώς που είναι έτσι η κατάσταση γιατί αλλιώς εσύ ( που έχεις τις "γνωριμίες") θα ήσουν άνεργος. 🤔🤔🤔 Βγάλε το "ευτυχώς" που το συμπληρωσες εσυ γιατι θέλεις να δημιουργήσεις εντυπωσεις, και στα υπολοιπα θα συμφωνήσω απολυτα. Το ιδιο βεβαια ισχύει ΣΕ ΟΛΑ στην ζωή μας. Για αυτο και λέγεται "προσωποποιημενη εξυπηρετηση". Εταιριες τηλεεπικοινωνιων και τράπεζες ειναι χαρακτηριστικά παραδείγματα εταιριων που επενδύουν στην προσωποποιημενη εξυπηρέτηση. Μέχρι τότε περίμενε στην ουρά να κλείσω εγώ τις 10 ζημιές που έχω ανοιχτές, ασχέτου ημερομηνίας και "pls hold the line unless you hear the busy tone", για να κλείσει καποια στιγμή και η δικια σου ζημιά. 43 λεπτά πριν, korakios είπε απλά ελπίζουμε οτι αυτό το χάλι θα αλλάξει δεν προκειται να αλλαξει. Οταν συνεργαζεσαι με εταιριες γιγαντες, με απειρους "korakios" χρειαζεσαι προσωπικη εξυπηρετηση. Χρειαζεσαι καποιον που να ξέρει το θεμα, να ξέρει τους ανθρωπους, να σε βοηθησει και να συμβουλεψει. Απορω γιατι πιστευεις οτι οι ασφαλιστικες πρεπει να αλλαξουν, αλλα σε ολα τα υπολοιπα ψαχνεις "καποιον" να σε βοηθησει. υ.γ καταλαβαινεις θεωρώ ότι δεν μιλαω προσωπικα για σενα. Δεν σε γνωρίζω. Μιλαω για το πως λειτουργούν οι ανθρωποι στην καθημερινότητα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gx2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, andreaspA είπε Βγάλε το "ευτυχώς" που το συμπληρωσες εσυ γιατι θέλεις να δημιουργήσεις εντυπωσεις, και στα υπολοιπα θα συμφωνήσω απολυτα. Το ιδιο βεβαια ισχύει ΣΕ ΟΛΑ στην ζωή μας. Για αυτο και λέγεται "προσωποποιημενη εξυπηρετηση". Εταιριες τηλεεπικοινωνιων και τράπεζες ειναι χαρακτηριστικά παραδείγματα εταιριων που επενδύουν στην προσωποποιημενη εξυπηρέτηση. Μέχρι τότε περίμενε στην ουρά να κλείσω εγώ τις 10 ζημιές που έχω ανοιχτές, ασχέτου ημερομηνίας και "pls hold the line unless you hear the busy tone", για να κλείσει καποια στιγμή και η δικια σου ζημιά. Το ευτυχώς αφορά τη δική σου πλευρά. Για εμένα είναι δυστυχώς, και δεν το έβαλα για να δημιουργήσω εντυπώσεις αλλά προκύπτει από τα συμφραζόμενα (Αν πηγαιναν με αυξων αριθμο παίζει να ήμουν άνεργος.) Να επισημάνω ότι δεν είμαι ενάντια στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, ούτε έχω κάτι με το επάγγελμα του ασφαλιστικού πράκτορα. Είμαι όμως κάθετα αντίθετος σε νοοτροπίες του τύπου ότι πρέπει να έχω μέσον και γνωριμίες για να γίνουν αυτά για τα οποία έχω ούτως η άλλως πληρώσει. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από gx2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, andreaspA είπε Απορω γιατι πιστευεις οτι οι ασφαλιστικες πρεπει να αλλαξουν, αλλα σε ολα τα υπολοιπα ψαχνεις "καποιον" να σε βοηθησει. για μένα η ίδια η ασφάλεια που πληρώνεις πρέπει να κινεί γη και ουρανό για να σε εξυπηρετεί χωρίς μεσάζοντες τους μεσάζοντες τους θεωρώ κάτι άσχημο και αναγκαίο κακό σαν έμμεσο γρηγορόσημο 17 λεπτά πριν, andreaspA είπε υ.γ καταλαβαινεις θεωρώ ότι δεν μιλαω προσωπικα για σενα. Δεν σε γνωρίζω. Μιλαω για το πως λειτουργούν οι ανθρωποι στην καθημερινότητα τους. ξέρω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, korakios είπε για μένα η ίδια η ασφάλεια που πληρώνεις πρέπει να κινεί γη και ουρανό για να σε εξυπηρετεί χωρίς μεσάζοντες τους μεσάζοντες τους θεωρώ κάτι άσχημο και αναγκαίο κακό σαν έμμεσο γρηγορόσημο ξέρω Να πηγαινεις σε λαικες παραγωγών λοιπον, και όχι στις συμβατικες. Και για γαλα στο "θες γαλα" που είναι κατευθειαν απο τον παραγωγο. ωχ! ξεχασα! εκλεισε! οπως και οι περισσοτερες λαικες παραγωγων. Λίγο κρατησε η μόδα. Εσυ το ονομαζεις μεσαζοντας. Δεν ειναι μεσαζοντας. Καθε χερι που περναει σε ενα προιον μέχρι να φτασει στον τελικό καταναλωτη, προσφερει υπεραξια. Ειδικα στο συγκεκριμένο επαγγελμα, το μαρτυράς και ο ιδιος. Και σε ενοχλεί κιολας, παρολο που δεν με πληρωνεις καν! Είτε πας στην Εθνική στην Λ. Συγγρου να ψωνίσεις είτε στο γραφείο μου, ίδια τιμή θα πάρεις. Δεν θα ηθελα να σε χρειαζομαι. Οκ. δεκτο. Με χρειαζεσαι όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gx2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, andreaspA είπε Να πηγαινεις σε λαικες παραγωγών λοιπον, και όχι στις συμβατικες. Και για γαλα στο "θες γαλα" που είναι κατευθειαν απο τον παραγωγο. ωχ! ξεχασα! εκλεισε! οπως και οι περισσοτερες λαικες παραγωγων. Λίγο κρατησε η μόδα. Εσυ το ονομαζεις μεσαζοντας. Δεν ειναι μεσαζοντας. Καθε χερι που περναει σε ενα προιον μέχρι να φτασει στον τελικό καταναλωτη, προσφερει υπεραξια. Ειδικα στο συγκεκριμένο επαγγελμα, το μαρτυράς και ο ιδιος. Και σε ενοχλεί κιολας, παρολο που δεν με πληρωνεις καν! Είτε πας στην Εθνική στην Λ. Συγγρου να ψωνίσεις είτε στο γραφείο μου, ίδια τιμή θα πάρεις. Δεν θα ηθελα να σε χρειαζομαι. Οκ. δεκτο. Με χρειαζεσαι όμως! Συγκρίνεις εντελώς άσχετα πράγματα. Πορτοκάλια με ασφάλειες. Το ένα είναι εμπόρευμα και το άλλο είναι παροχή υπηρεσιών. Μιλάς για επιχειρήσεις που έκλεισαν, αλλά πρόσεχε γιατί το σύμπαν πολλές φορές εκδικείται. Λες ότι η Εθνική έχει την ίδια τιμή είτε από εσένα είτε από τα κεντρικά της γραφεία. Ισχύει όμως το ίδιο και για την Hellas direct? Τέλος υποστηρίζεις ότι εμείς σε χρειαζόμαστε, αλλά εσύ σπαμάρεις στο sub της Hellas direct. Τι όχι; 😋 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από gx2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα