Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 7 minutes ago, DownUNDERground said: Το "πρώτη εγγραφή" ήταν λάθος περιγραφή. Το διόρθωσα με βάση το λεκτικό το ίδιου του praktiker. Ωραία, ας πάμε σε ένα άλλο σενάριο για να το απλοποιήσω. Έστω ότι προπέρσι πήρε κάποιος τον κωδικό 15% από hd. Πέρσι του βγήκε φθηνότερα στην anytime και πήγε εκεί. Φέτος αν κάνει απλά ένα νέο account στο praktiker και πάρει μοναδικό κωδικό, δε θα τον δεχτεί η φόρμα της hellasdirect; Βασικά δηλαδή η απορία μου είναι τι δέχεται ως νέο συμβόλαιο. Αν εγώ δεν ανανέωνα για μία ημέρα, δε θα με θεωρούσε νέο συμβόλαιο μετά; ΥΓ: Γιατί γελάτε ρε; Καλή ιδέα δεν ήταν; Σιγά μη λυπηθούμε τους απατεώνες τις ασφαλιστικές. Εγώ γέλασα επειδή νόμισες ότι μπορείς να κοροϊδέψεις τους "απατεώνες" Επίσης δεν ξέρω τι λέει το πράκτικερ, δεν έχει και σημασία άλλωστε μια και δεν ασφαλίζεσαι σε αυτό, η ίδια η HD λέει για πρώτο και όχι για νέο συμβόλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ γέλασα επειδή νόμισες ότι μπορείς να κοροϊδέψεις τους "απατεώνες" Επίσης δεν ξέρω τι λέει το πράκτικερ, δεν έχει και σημασία άλλωστε μια και δεν ασφαλίζεσαι σε αυτό, η ίδια η HD λέει για πρώτο και όχι για νέο συμβόλαιο. Ναι, εξ ου και η απορία μου. Πιθανολογώ ότι το να περιμένω μία μέρα και να κάνω "νέο" συμβόλαιο δε θα λειτουργήσει. Αλλά είπα να ρωτήσω μπας και έχει ήδη εμπειρία κανείς άλλος "πονηρός". Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Ναι, εξ ου και η απορία μου. Πιθανολογώ ότι το να περιμένω μία μέρα και να κάνω "νέο" συμβόλαιο δε θα λειτουργήσει. Αλλά είπα να ρωτήσω μπας και έχει ήδη εμπειρία κανείς άλλος "πονηρός". αν θες σου δίνω το κλασσικό 10% μέσω πρόσκλησης σε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, DownUNDERground said: Ναι, εξ ου και η απορία μου. Πιθανολογώ ότι το να περιμένω μία μέρα και να κάνω "νέο" συμβόλαιο δε θα λειτουργήσει. Αλλά είπα να ρωτήσω μπας και έχει ήδη εμπειρία κανείς άλλος "πονηρός". Νέο συμβόλαιο θα είναι, πρώτο όμως δεν θα είναι. Πάντως αν το κάνεις (ανούσιο για μένα) να έχεις υπόψιν πως τη μέρα που θα μείνει ανασφάλιστο κινδυνεύει με πρόστιμο από ηλεκτρονική διασταύρωση ανασφάλιστων (250€). 6 hours ago, korakios said: αν θες σου δίνω το κλασσικό 10% μέσω πρόσκλησης σε pm Και αυτό προϋποθέτει να είναι πρώτο συμβόλαιο, δλδ να μην έχει ασφαλιστεί ξανά το ίδιο όχημα (αριθμός κυκλοφορίας) στην HD. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από Joshua21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoponer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Στις 11/1/2023 στις 1:06 ΜΜ, Goulam είπε Νομίζω το "heron1" δούλευε για 10%. Πριν λίγες μέρες το δοκίμασα για ανανέωση συμβολαίου και πήρα κανονικά 10% - σε ευχαριστώ! Οι άλλοι κωδικοί που ήξερα ή βρήκα δίνουν μόνο 5% για ανανεώσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosvrd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Μολις δοκιμασα το heron1 και δεν λειτουργει,υπαρχει καποιος αλλος κωδικος για 10% ? Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2023 από Nikosvrd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, Nikosvrd είπε Μολις δοκιμασα το heron1 και δεν λειτουργει,υπαρχει καποιος αλλος κωδικος για 10% ? Βάλε κωδικό την πινακίδα ενός φίλου σου με hellas direct και θα πάρεις εσύ 10% και αυτός 10 ευρώ στο λογαριασμό του. Αν δεν έχεις κάποιον στείλε μου pm να σου πω την πινακίδα για να πάρεις την έκπτωση (και εγώ το 10αρικο 😆). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Παιδια, χρειαζομαι κανα εκπτωτικο κωδικο ή πινακιδα αυτοκινητου για εκπτωση στο συμβολαιο μου. Οποιος θελει με π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μου ήρθε ανανέωση συμβολαίου 20 ευρώ πάνω από πέρυσι..Παίζει κάποιος κωδικός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramshi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, daPro είπε Μου ήρθε ανανέωση συμβολαίου 20 ευρώ πάνω από πέρυσι..Παίζει κάποιος κωδικός? Ανανέωση 5% έκπτωση με το κωδικό Hellenic Police αλλιώς πινακίδα για 15%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, ramshi είπε Ανανέωση 5% έκπτωση με το κωδικό Hellenic Police αλλιώς πινακίδα για 15%. Σε ανανέωση δεν παίζει έκπτωση με πινακίδα αν δεν κάνω λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramshi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε ανανέωση δεν παίζει έκπτωση με πινακίδα αν δεν κάνω λάθος. Σωστά για νεα συμβόλαια μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Eπειδή θα κάνω νέο συμβόλαιο σε κανα 20ημερο για το νέο όχημα της συζύγου και θέλω να το βάλω μικτή μπορείτε να μου πείτε το 15% με την πινακίδα τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramshi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Eπειδή θα κάνω νέο συμβόλαιο σε κανα 20ημερο για το νέο όχημα της συζύγου και θέλω να το βάλω μικτή μπορείτε να μου πείτε το 15% με την πινακίδα τι είναι? Σου έστειλα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 54 minutes ago, dtk-386 said: Eπειδή θα κάνω νέο συμβόλαιο σε κανα 20ημερο για το νέο όχημα της συζύγου και θέλω να το βάλω μικτή μπορείτε να μου πείτε το 15% με την πινακίδα τι είναι? Είναι το πρόγραμμα refer a friend, αν ασφαλίσεις ένα όχημα για πρώτη φορά στην HD βάζοντας την πινακίδα κάποιου άλλου οχήματος που είναι ήδη ασφαλισμένο στην εταιρεία τότε παίρνεις έκπτωση 10% (και όχι 15), και το άλλο όχημα παίρνει δώρο 10€. https://www.hellasdirect.gr/refer-a-friend/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα