Witcher1st Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Θυμαται κανεις εαν black friday εχουν καλες εκπτωσεις; Η ασφαλιστικη μου ληγει τον Απριλιο. Σκεφτομαι να κανω 6μηνη ωστε να τελειωνει κοντα στο Black Friday. Προπερσι ειχα δωσει 155 ευρω και περυσι εδωσα 230. Μεγαλη αυξηση. Βεβαια στην Anytime ειχα δωσει 280.
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Θυμαται κανεις εαν black friday εχουν καλες εκπτωσεις; Η ασφαλιστικη μου ληγει τον Απριλιο. Σκεφτομαι να κανω 6μηνη ωστε να τελειωνει κοντα στο Black Friday. Προπερσι ειχα δωσει 155 ευρω και περυσι εδωσα 230. Μεγαλη αυξηση. Βεβαια στην Anytime ειχα δωσει 280. Την black friday του 2019 είχαν 30% έκπτωση, 2020 και 2021 όμως μειώθηκε, και πέρσι δεν έδωσαν καμία απολύτως έκπτωση. 1
Witcher1st Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Την black friday του 2019 είχαν 30% έκπτωση, 2020 και 2021 όμως μειώθηκε, και πέρσι δεν έδωσαν καμία απολύτως έκπτωση. Περυσι ειχε ( και φετος ) αυτο το 5% με το κουπονι απο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ. Και 15% για 1η εγγραφη.
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Περυσι ειχε ( και φετος ) αυτο το 5% με το κουπονι απο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ. Και 15% για 1η εγγραφη. Όπως επίσης είχε (και μάλλον έχει ακόμα) κουπόνι με 10% έκπτωση για ανανέωση, αλλά όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με bf, υπήρχαν ούτως ή άλλως.
rudigarcia222 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Καλημέρα μετά από σύγκρουση (έφταιγε ό άλλος) σε περιπτωση που το μηχανάκι χρειάζεται να μείνει σε συνεργείο μέχρι να το φτιάξουν δίνουν αλλο? Το χρειάζομαι για εργασία. Η αυτό είναι ειδικός όρος της ασφάλειας? Εγώ έκανα μια τυπική. Έχουν δώσει σε κάποιον?
villasg Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 24 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Καλημέρα μετά από σύγκρουση (έφταιγε ό άλλος) σε περιπτωση που το μηχανάκι χρειάζεται να μείνει σε συνεργείο μέχρι να το φτιάξουν δίνουν αλλο? Το χρειάζομαι για εργασία. Η αυτό είναι ειδικός όρος της ασφάλειας? Εγώ έκανα μια τυπική. Έχουν δώσει σε κάποιον? Ειναι ορος της ασφαλειας , αλλα μπορεις να βρεις επισκευαστη με οχημα εξυπηρετησης πελατη
Maurikycli Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Νοικιάζεις από την τσέπη σου ένα παρόμοιο και τα διεκδικείς από την ασφάλεια
sofiathereal Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 3ης μέρες με κράτησαν το αμάξι για βάψιμο δουλειά και δεν δικαιουμουν τίποτα με είπαν.
Maurikycli Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Όταν διεκδικεις κάτι δεν είναι βέβαιο ότι θα το κερδίσεις
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Όταν διεκδικεις κάτι δεν είναι βέβαιο ότι θα το κερδίσεις Οταν δεν διεκδικείς, τότε δεν κερδίζεις τίποτα. Κοέλιο. 1
Avatar_GR Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Στις 2/4/2023 στις 8:51 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Οταν δεν διεκδικείς, τότε δεν κερδίζεις τίποτα. Κοέλιο. Διεκδικήσει, η δεν διεκδικήσει...όλοι ξέρουμε τι θα πάρει στο τέλος. -Μήτσος 2
DownUNDERground Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 29/1/2023 στις 8:37 ΜΜ, Witcher1st είπε Περυσι ειχε ( και φετος ) αυτο το 5% με το κουπονι απο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ. Και 15% για 1η εγγραφη. Έχω όχημα με hellasdirect που λήγει. Αυτή τη στιγμή δουλεύει το 5% με Praktiker, αλλά όχι το 15% με νέο συμβόλαιο. Αν αφήσω και λήξει μία ημέρα η υπάρχουσα ασφάλιση και κάνω μετά νέα, θα παίρνει το 15% ή δε θα θεωρηθεί νέο συμβόλαιο; Έχει δοκιμάσει κανείς; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από DownUNDERground
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δεν ξέρω τι σημαίνει "πρώτη εγγραφή" και που το είδες αυτό, αλλά 15% έκπτωση με προσωποποιημένο κωδικό από το mypraktiker παίρνει κάθε αριθμός κυκλοφορίας που ασφαλίζεται στην HD για πρώτη φορά.
DownUNDERground Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν ξέρω τι σημαίνει "πρώτη εγγραφή" και που το είδες αυτό, αλλά 15% έκπτωση με προσωποποιημένο κωδικό από το mypraktiker παίρνει κάθε αριθμός κυκλοφορίας που ασφαλίζεται στην HD για πρώτη φορά. Το "πρώτη εγγραφή" ήταν λάθος περιγραφή. Το διόρθωσα με βάση το λεκτικό το ίδιου του praktiker. Ωραία, ας πάμε σε ένα άλλο σενάριο για να το απλοποιήσω. Έστω ότι προπέρσι πήρε κάποιος τον κωδικό 15% από hd. Πέρσι του βγήκε φθηνότερα στην anytime και πήγε εκεί. Φέτος αν κάνει απλά ένα νέο account στο praktiker και πάρει μοναδικό κωδικό, δε θα τον δεχτεί η φόρμα της hellasdirect; Βασικά δηλαδή η απορία μου είναι τι δέχεται ως νέο συμβόλαιο. Αν εγώ δεν ανανέωνα για μία ημέρα, δε θα με θεωρούσε νέο συμβόλαιο μετά; ΥΓ: Γιατί γελάτε ρε; Καλή ιδέα δεν ήταν; Σιγά μη λυπηθούμε τους απατεώνες τις ασφαλιστικές. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από DownUNDERground
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα