Προς το περιεχόμενο

Hellas direct Ασφαλειες αυτοκινητου

micha24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Να δω gallardo και φθηνια HD απο το facebook... χαχαχαχαχα

Όπως έχει πει και ένας φίλος, δεν είναι μόνο να 'χεις λεφτά, πρέπει να 'χεις και ψυχή να τα δώσεις! :P

Χαχα! Trollάρω προφανώς παραπάνω. Αλλά μου 'κατσε η Gallardo στην οθόνη επειδή έγραψα λάθος την πινακίδα του αμαξιού της μάνας μου στο gov.gr και λέω "Ε;"... το ύφος μου όταν την είδα ήταν όλα τα λεφτά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Goulam είπε

Νομίζω το "heron1" δούλευε για 10%.

Σ ευχαριστω φιλε μου...δουλεψε....χρωσταω κέρασμα...😜

Επεξ/σία από lancias1

Καλημέρα. 

Πριν 10 μέρες είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο.

Η ασφάλεια μου είναι η hellas direct. 

Μία γυναίκα πέρασε με στοπ και με βρήκε στην πίσω δεξιά ρόδα, να επισημάνω ότι εκεί ήταν το κάθισμα της κόρης μου που είναι 11 μηνών και δίπλα της η γυναίκα μου. Δεν χτύπησε κανείς ευτυχώς. 

Το αυτοκίνητο από τότε βγάζει ένδειξη airbag fault και η ασφαλιστική λέει ότι δεν έγινε από το ατύχημα, επίσης δεν μου δίνουν άλλο αυτοκίνητο για τις ημέρες που θα είναι το δικό μου στο συνεργείο για επισκευή. Εγώ δεν γίνεται να μείνω μια εβδομάδα χωρίς αυτοκίνητο. 

Έχει πάρει λίγο και ο πίσω άξονας και θα μου βάλουν μεταχειρισμένο μου είπαν αλλά το αμάξι κινείτε. 

Τι μπορώ να κάνω για να αναλάβουν το πρόβλημα με την ένδειξη για τους αερόσακους και να μου δώσουν αυτοκίνητο; 

Σκέφτομαι να κάνω καταγγελία γιατί δεν φτάνει που με τράκαραν και κινδύνεψε η ζωή της κόρης μου, θα μου κάνουν και μισή δουλειά στο αυτοκίνητο. 

PEUGEOT 206 του 2004 έχω και η ασφάλεια είχε όλα τα έξτρα που μπαίνουν. 

16 λεπτά πριν, xristos999999 είπε

Καλημέρα. 

Πριν 10 μέρες είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο.

Η ασφάλεια μου είναι η hellas direct. 

Μία γυναίκα πέρασε με στοπ και με βρήκε στην πίσω δεξιά ρόδα, να επισημάνω ότι εκεί ήταν το κάθισμα της κόρης μου που είναι 11 μηνών και δίπλα της η γυναίκα μου. Δεν χτύπησε κανείς ευτυχώς. 

Το αυτοκίνητο από τότε βγάζει ένδειξη airbag fault και η ασφαλιστική λέει ότι δεν έγινε από το ατύχημα, επίσης δεν μου δίνουν άλλο αυτοκίνητο για τις ημέρες που θα είναι το δικό μου στο συνεργείο για επισκευή. Εγώ δεν γίνεται να μείνω μια εβδομάδα χωρίς αυτοκίνητο. 

Έχει πάρει λίγο και ο πίσω άξονας και θα μου βάλουν μεταχειρισμένο μου είπαν αλλά το αμάξι κινείτε. 

Τι μπορώ να κάνω για να αναλάβουν το πρόβλημα με την ένδειξη για τους αερόσακους και να μου δώσουν αυτοκίνητο; 

Σκέφτομαι να κάνω καταγγελία γιατί δεν φτάνει που με τράκαραν και κινδύνεψε η ζωή της κόρης μου, θα μου κάνουν και μισή δουλειά στο αυτοκίνητο. 

PEUGEOT 206 του 2004 έχω και η ασφάλεια είχε όλα τα έξτρα που μπαίνουν. 

Αυτοκίνητο δεν νομίζω να είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν 

Μηπως αν μετακινείσαι με άλλο μέσο και κρατάς τις αποδείξεις, στα πληρώσουν στο τέλος; 
Το αυτοκίνητο θα πει ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ τι ζημιά έχει και θα έρθει πραγματογνώμονας 

Γιατι να μην φταίει το ατύχημα για τους αερόσακους; 
Κάποιο καλώδιο τώρα κουνήθηκε και γι αυτό σου ανάβει δεν είναι και τίποτα σοβαρό απλά θέλει ψάξιμο 

Ο μάστορας μου είπε ότι έχει έναν σενσορα η ζώνη που μάλλον θα έχει κουνηθεί. Η ασφάλεια είπε ότι δεν έχει πίσω σενσορα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και έτσι δεν είναι από το τροχαίο. 

Άσε που επειδή το λάστιχο ήταν του 2017 δεν το πληρώνουν σαν καινούριο και πρέπει να βάλω και εγώ λεφτά για να το αλλάξουν. Έσπασε το λάστιχο στο ατύχημα. 

Δηλαδή και κινδύνεψε η ζωή του παιδιού μου και θα πρέπει να πληρώσω για να γίνει το αυτοκίνητο όπως ήταν. 

3 ώρες πριν, xristos999999 είπε

Ο μάστορας μου είπε ότι έχει έναν σενσορα η ζώνη που μάλλον θα έχει κουνηθεί. Η ασφάλεια είπε ότι δεν έχει πίσω σενσορα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και έτσι δεν είναι από το τροχαίο. 

Άσε που επειδή το λάστιχο ήταν του 2017 δεν το πληρώνουν σαν καινούριο και πρέπει να βάλω και εγώ λεφτά για να το αλλάξουν. Έσπασε το λάστιχο στο ατύχημα. 

Δηλαδή και κινδύνεψε η ζωή του παιδιού μου και θα πρέπει να πληρώσω για να γίνει το αυτοκίνητο όπως ήταν. 

Μπορείς να βρεις ελαστικά του 2017 με 20€ αν είσαι διατεθειμένος να βάλεις επάνω τέτοια 

Η πίσω ζώνη ναι δεν έχει αισθητήρα 

Στις 19/1/2023 στις 12:32 ΜΜ, xristos999999 είπε

αν μέσα στις καλύψεις δεν υπάρχει αυτοκίνητο αντικατάστασης τότε ειναι λογικό να μην σου δίνουν. θα πρέπει να κάτσεις να δεις αναλυτικά το συμβόλαιό σου. δεν προκύπτει αυτόματα η παροχή οχήματος αντικατάστασης. 

επίσης προφανώς ΔΕΝ πρόκειται να σου βάλουν καινούργιο λάστιχο. καμια ασφαλιστική δεν αποζημιώνει μια ζημιά με περισσότερα χρήματα (πχ αν εχεις παρμπριζ carglass ΔΕΝ θα σου βάλουν γνήσιο αλλά ό,τι είχες). 

Και συγνώμη κιόλας αλλά με λάστιχα του 2017, σε ένα αυτοκίνητο σχεδόν 20 ετών μάλλον έτσι κι αλλιώς κινδυνεύει αρκετά όποιος μπαίνει σε αυτό το αυτοκίνητο οπότε κάνε ένα κόπο και άλλαξε και τα υπόλοιπα μια και καλή. :)

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως να σου αλλάξουν και τα 4 λάστιχα της 6ετίας σε καινούργια για την ταλαιπωρία που πέρασες;

Επεξ/σία από jmav93
  • Like 3

12 λεπτά πριν, korakios είπε

Με συγχωρείτε για τη χαζή ερώτηση , αλλά σε ανανέωση τι ημερομηνία να βάλω ?😁

Λήγει 31/1/23 μεσάνυχτα  , άρα μέχρι 31/1/23 μπορώ να βάλω 1/2/23 ?

Αν όντως λήγει 31/01/23 00:00, τότε πρέπει να βάλεις 31/01/23.

Αν λήγει 31/01/23 23:59, τότε πρέπει να βάλεις 01/02/23.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Αν όντως λήγει 31/01/23 00:00, τότε πρέπει να βάλεις 31/01/23.

Αν λήγει 31/01/23 23:59, τότε πρέπει να βάλεις 01/02/23.

ωραίος ,

Λήξη Συμβολαίου: 31/01/2023 23:59

άρα βάζω 01/02/23

2 ώρες πριν, korakios είπε

ωραίος ,

Λήξη Συμβολαίου: 31/01/2023 23:59

άρα βάζω 01/02/23

Αν ειναι ανανέωση στην ίδια εταιρία δεν  σου βγάζει μονο του την ημερομηνία ;

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν ακολουθήσεις τον σύνδεσμο μέσα από το mail που σου στέλνουν ναι, είναι προσυμπληρωμένα τα πάντα, αν όμως κάνεις την φόρμα από την αρχή τότε πρέπει να βάλεις εσύ ημερομηνία έναρξης.

• Like 1

30 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ναι , αλλά η ανανέωση ήταν φαρμάκι (είχα και μικτή λόγω της τεράστιας έκπτωσης σαν νέος πελάτης)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...