andreaspA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αργά ή γρήγορα το επάγγελμα θα συρρικνωθεί και θα ξεμείνει με ενα niche κοινό, που είτε είναι τεχνοφοβικό είτε δεν έχει καν επαφή με την τεχνολογία, όπως ακριβώς έγινε και με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που κάποτε μεσουρανούσαν και όταν ο κόσμος άρχισε να κλείνει online εισιτήρια και ξενοδοχεία, παρουσίαζαν ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα με αυτά που παρουσιάζεις κι εσύ σχετικά με τις ασφάλειες. Δεν αντιλεγω. Ειδικα στο αυτοκινητο θα συρρικνωθεί η αγορα. Θα μεινουν μονο Online ασφαλιστές και πλατφόρμες. Δεν ειναι ακριβως το ιδιο. Ο ασφαλιστικος συμβουλος εμπεριεχει την συμβουλη μεσα. Οπως ακριβως σημερα και ο ταξιδιωτικος πρακτορας σου προσφερει συμβουλη και οργανωση ταξιδίου. Απλα ενα εισητηριο για θεσσαλονικη , προφανως και δεν τον χρειαζεσαι. Δεν ειδα ομως να ειναι φθηνότερα τα εισητήρια της aegean οταν τα βγαζεις απευθειας αντι μεσω ταξιδιωτικου πρακτορειου. Τελος παντων. Η χαρα των ασφαλιστικών εταιριών. Λίγοι ασφαλιστές, πολύ γλέντι με τον πελάτη. Ο ασφαλιστης ειναι κακο σπυρι στον κώλο. Μεγάλο πρόβλημα για τις ασφαλιστικές εταιρίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanpas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, Joshua21 είπε -Και τηλέφωνο πως πήρες την ασφαλιστική? Θα σου δάνεισε κάποιος το δικό του φαντάζομαι, οπότε ίσως και να μπορούσαν να βγουν φωτογραφίες με αυτό και να στις έστελνε μετά. -Πάντως αν συνηθίζεις να μην το παίρνεις μαζί καλά θα κάνεις να προτιμήσεις άλλη ασφαλιστική. -Μα δεν μιλούσαμε για τη ζημιά, μιλούσαμε για το ατύχημα, και ατύχημα χωρίς τραυματισμό δεν θεωρείται σοβαρό. -Ισως θα μπορουσαν...πραγματι...αλλα δεν εγινε. Ισως θα μπορουσε να με ερωτευτει η τροχονομος αλλα ουτε αυτο εγινε 😁 -Παντως αν συνηθιζεις να ξερεις πιο πολλα απο εμενα, για τις δικες μου εμπειριες.....καλα θα κανεις να αποκτησεις δικες σου 😂 -Δεν εχει νοημα ο πλυθυντικος. Εγω περιεγραψα μια δικη μου εμπειρια, και εγω μιλαγα για το ατυχημα. Δεν θυμαμαι να ησουν μπροστα στο ατυχημα ωστε να εχεις και αποψη για το ποσο σοβαρο ηταν! Εκτος κι αν ησουν η τροχονομος που δεν με ερωτευτηκε 🥰 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, yanpas είπε -Ισως θα μπορουσαν...πραγματι...αλλα δεν εγινε. Ισως θα μπορουσε να με ερωτευτει η τροχονομος αλλα ουτε αυτο εγινε 😁 -Παντως αν συνηθιζεις να ξερεις πιο πολλα απο εμενα, για τις δικες μου εμπειριες.....καλα θα κανεις να αποκτησεις δικες σου 😂 -Δεν εχει νοημα ο πλυθυντικος. Εγω περιεγραψα μια δικη μου εμπειρια, και εγω μιλαγα για το ατυχημα. Δεν θυμαμαι να ησουν μπροστα στο ατυχημα ωστε να εχεις και αποψη για το ποσο σοβαρο ηταν! Εκτος κι αν ησουν η τροχονομος που δεν με ερωτευτηκε 🥰 Μα δεν ξέρω πιο πολλά από εσένα, για την ακρίβεια ξέρω μόνο όσα έχεις αναφέρει εδώ δλδ ότι δεν είχες τηλέφωνο μαζί, για αυτό και έγραψα "ΑΝ συνηθίζεις να μην παίρνεις μαζί τηλέφωνο καλύτερα να επιλέξεις άλλη ασφαλιστική". Επίσης μην μπερδεύεσαι, η άποψη που εξέφρασα για τη σοβαρότητα του ατυχήματος δεν είναι δική μου, είναι άποψη της Hellas Direct που προέκυψε από την δική σου δήλωση ότι δεν υπήρξε τραυματισμός. Επίσης είναι άποψη και της τροχαίας, αν υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές κάνει απλώς καταγραφή (και αν), μόνο αν υπάρχει τραυματισμός θεωρεί σοβαρό το ατύχημα και ασκεί αυτεπάγγελτα δίωξη. Και μια και το ανέφερες δικές μου εμπειρίες έχω, 3 φορές έχω κάνει καταγραφή ο ίδιος σε ζημιές αυτοκινήτων της οικογένειας που ήταν ασφαλισμένα στην HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanpas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μα δεν ξέρω πιο πολλά από εσένα, για την ακρίβεια ξέρω μόνο όσα έχεις αναφέρει εδώ δλδ ότι δεν είχες τηλέφωνο μαζί, για αυτό και έγραψα "ΑΝ συνηθίζεις να μην παίρνεις μαζί τηλέφωνο καλύτερα να επιλέξεις άλλη ασφαλιστική". Επίσης μην μπερδεύεσαι, η άποψη που εξέφρασα για τη σοβαρότητα του ατυχήματος δεν είναι δική μου, είναι άποψη της Hellas Direct που προέκυψε από την δική σου δήλωση ότι δεν υπήρξε τραυματισμός. Επίσης είναι άποψη και της τροχαίας, αν υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές κάνει απλώς καταγραφή (και αν), μόνο αν υπάρχει τραυματισμός θεωρεί σοβαρό το ατύχημα και ασκεί αυτεπάγγελτα δίωξη. Και μια και το ανέφερες δικές μου εμπειρίες έχω, 3 φορές έχω κάνει καταγραφή ο ίδιος σε ζημιές αυτοκινήτων της οικογένειας που ήταν ασφαλισμένα στην HD. Και αντι να αναφερεις αυτες τις 3 εμπειριες, ωστε να βοηθησεις την ροη της κουβεντας και να λυσεις αποριες του νηματοθετη , προτιμας να δυσκολεψεις την ροη της κουβεντας με αχρειαστους υπαινιγμους, διορθωσεις και αμφισβητησεις προς ολους. get a life μικρε 🤪 -Στειλε pm οτι θες.μπορω να σου λυσω οποιαδηποτε απορια και για το κινητο και για τον τραυματισμο.- Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από yanpas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, yanpas είπε Και αντι να αναφερεις αυτες τις 3 εμπειριες, ωστε να βοηθησεις την ροη της κουβεντας και να λυσεις αποριες του νηματοθετη , προτιμας να δυσκολεψεις την ροη της κουβεντας με αχρειαστους υπαινιγμους, διορθωσεις και αμφισβητησεις προς ολους. get a life μικρε 🤪 Τι να αναφέρω, το πως ακριβώς έβγαλα τις φωτογραφίες με το κινητό μου? get a phone μεγάλε να το έχεις πάντα μαζί όταν οδηγάς το "μεγάλης αξίας" αυτοκίνητο σου 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια! Μολις εκανα συμβολαιο για ενα χρονο μεσω του site της HD. ηρθε το συμβολαιο σε mail,οκ αλλα βλεπω στις υλικες ζημιες απο ανασφαλιστο οχημα γραφει 180 ευρω καλυψη????? Ασφαλισα ενα saxo 1100 Μοντελο του 1999. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, johnnyman είπε καλησπερα παιδια! Μολις εκανα συμβολαιο για ενα χρονο μεσω του site της HD. ηρθε το συμβολαιο σε mail,οκ αλλα βλεπω στις υλικες ζημιες απο ανασφαλιστο οχημα γραφει 180 ευρω καλυψη????? Ασφαλισα ενα saxo 1100 Μοντελο του 1999. Εσύ έβλεπες τα ποσά όταν έκανες το συμβόλαιο, εσύ το έχεις μπροστά σου, εμάς ρωτάς πόσο γράφει? Πάντως δεν αποκλείεται να έχουν υπολογιστεί τα ασφάλιστρα σου πάνω σε αυτό το ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εσύ έβλεπες τα ποσά όταν έκανες το συμβόλαιο, εσύ το έχεις μπροστά σου, εμάς ρωτάς πόσο γράφει? Πάντως δεν αποκλείεται να έχουν υπολογιστεί τα ασφάλιστρα σου πάνω σε αυτό το ποσό. Δεν ανεφερε πουθενα φιλε μου τα ποσα για ζημια απο ανασφαλιστο οχημα προτου κανω το συμβολαιο. Στην προηγουμενη ασφαλεια που ειχα στην Accredited Insurance ηταν μεχρι 15.000 ευρω απο ανασφαλιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Δεν ανεφερε πουθενα φιλε μου τα ποσα για ζημια απο ανασφαλιστο οχημα προτου κανω το συμβολαιο. Στην προηγουμενη ασφαλεια που ειχα στην Accredited Insurance ηταν μεχρι 15.000 ευρω απο ανασφαλιστο. Έχεις δίκιο, στην HD όταν πας να ασφαλίσεις αυτοκίνητο πολύ μικρής αξίας δεν σου δείχνει κάπου την αξία του. Πάντως στην προηγούμενη ασφαλιστική που ήσουν αν σου έκανε ζημιά ανασφάλιστο η αποζημίωση θα περιοριζόταν στην εμπορική αξία του αυτοκινήτου σου. Τώρα δεν ξέρω πόσο ακριβώς αξίζει το αυτοκίνητο σου, αλλά σίγουρα πολύ λιγότερο από 1.000€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Έχεις δίκιο, στην HD όταν πας να ασφαλίσεις αυτοκίνητο πολύ μικρής αξίας δεν σου δείχνει κάπου την αξία του. Πάντως στην προηγούμενη ασφαλιστική που ήσουν αν σου έκανε ζημιά ανασφάλιστο η αποζημίωση θα περιοριζόταν στην εμπορική αξία του αυτοκινήτου σου. Τώρα δεν ξέρω πόσο ακριβώς αξίζει το αυτοκίνητο σου, αλλά σίγουρα πολύ λιγότερο από 1.000€. Στο pricefox που μπαινω και βγαζει για την αξια πανω δεξια γραφει "Η εκτιμώμενη αξία του οχήματος σου είναι 2.700€ - 4.000€" Θα τους παρω τηλ την δευτερα για διευκρινιση να δω τι θα πουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Στο pricefox που μπαινω και βγαζει για την αξια πανω δεξια γραφει "Η εκτιμώμενη αξία του οχήματος σου είναι 2.700€ - 4.000€" Θα τους παρω τηλ την δευτερα για διευκρινιση να δω τι θα πουν.. Mε την καμία δεν παίζουν αυτά τα ποσά για Saxo του 1999..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δεν έχω ιδέα τι είναι το pricefox, αλλά σίγουρα η αξία του οχήματος σου δεν είναι τόσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Mε την καμία δεν παίζουν αυτά τα ποσά για Saxo του 1999..... Χαχαχα αυτο λεω και εγω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, johnnyman είπε καλησπερα παιδια! Μολις εκανα συμβολαιο για ενα χρονο μεσω του site της HD. ηρθε το συμβολαιο σε mail,οκ αλλα βλεπω στις υλικες ζημιες απο ανασφαλιστο οχημα γραφει 180 ευρω καλυψη????? Ασφαλισα ενα saxo 1100 Μοντελο του 1999. Τοσο το εχει κοστολογησει το εργαλειο. 180€. Οποτε σου λεει μεχρι 180€ θα παρεις αν σε τρακαρει ανασφαλιστο. Μετα βαψτο μπλε και πετα του στην θάλασσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, andreaspA είπε Τοσο το εχει κοστολογησει το εργαλειο. 180€. Οποτε σου λεει μεχρι 180€ θα παρεις αν σε τρακαρει ανασφαλιστο. Μετα βαψτο μπλε και πετα του στην θάλασσα. είναι δυνατόν μόνο 180 ευρώ ρε συ? δεν στέκει... θα μιλήσω την Δευτέρα μαζί τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα