Προς το περιεχόμενο

Hellas direct Ασφαλειες αυτοκινητου

micha24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ με βλέπω (προς το παρόν) να μένω στην HDI. Είναι η μόνη που δίνει (ακόμα) αξία στο αμάξι μου κοντά σ' αυτή που 'χει πραγματικά στην αγορά, επιτρέποντάς μου να επιλέξω αξία (έως και) 20Κ.

Όταν έφυγα από Anytime και ήρθα στην HDI, ο λόγος ήταν ότι η "κόκκινη" έδινε αξία στην ανανέωση ΜΕΧΡΙ τα 15,500 στο T-ROC, τη στιγμή που το ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ σε αγγελία (ανεξαρτήτως έκδοσης, χιλιομέτρων, κατάστασης, κ.λπ, για το πιο "κακό" μιλάω) είχε ... 19Κ.

Ναι, ξέρω ότι θα δώσουν "ότι θέλουν" σε ενδεχόμενο περιστατικό, αλλά όπως έχω ξαναπεί, αν το συμβόλαιό μου προβλέπει αξία (π.χ.) 19Κ και μου δώσουν (π.χ.) 15Κ, έχω κάθε δικαίωμα να τους κυνηγήσω δικαστικά, αν θεωρώ ότι η αποζημίωσή τους δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν όμως έχω αποδεχτεί συμβόλαιο με 15Κ, και μου δώσουν το max του συμβολαίου, θα πω κι ευχαριστώ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα. Εμένα μου ήρθε mail να ανανεώσω το ετήσιο συμβόλαιο που λήγει στις 4/1/23 με την ίδια τιμή με πέρσι συν 5% έκπτωση με κωδικό πρακτικερ. Φοβόμουν και εγώ αύξηση αλλά μια χαρά θα ανανεώσω. Δεν έτυχε να την χρειαστώ σε ατύχημα. Μόνο μία φορά την οδική βοήθεια χρησιμοποίησα. 

Στις 4/10/2022 στις 12:58 ΠΜ, pluss είπε

Δοκίμασε τον κωδικό "HERON1" (δίνει 10% έκπτωση για νέα συμβόλαια και ανανεώσεις 6+ μηνών).

Αυτόν τον κωδικό τον δοκίμασες;

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια!!

Τωρα εχω ασφαλισμενο το οχημα μου στην accredited που ειναι aegean insurance

Βλεπω στην hellas direct μεσω του Pricefox για 6μηνη βγαινει 72.56 μαζι με θραυση κρυσταλλων ενω στην aegean δινει 60 ευρω το 3μηνο χωρις θραυση.

Αξιζει η συγκεκριμενη εταιρια?

Επισης βλεπω μεσω του pricefox αφηνει παραπανω ατοκες δοσεις ενω μεσω hellas direct δινει μονο 2 ατοκες.

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από johnnyman

54 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπερα παιδια!!

Τωρα εχω ασφαλισμενο το οχημα μου στην accredited που ειναι aegean insurance

Βλεπω στην hellas direct μεσω του Prifox για 6μηνη βγαινει 72.56 μαζι με θραυση κρυσταλλων ενω στην aegean δινει 60 ευρω το 3μηνο χωρις θραυση.

Αξιζει η συγκεκριμενη εταιρια?

Επισης βλεπω μεσω του pricefox αφηνει παραπανω ατοκες δοσεις ενω μεσω hellas direct δινει μονο 2 ατοκες.

Ευχαριστω!

2 χρόνια την έχω 

Μια χαρά προς το παρών 

• Like 1

1 ώρα πριν, Tasos19s είπε

2 χρόνια την έχω 

Μια χαρά προς το παρών 

ποιο καλά λες να την κάνω μέσω του site της Hellas direct η μεσω pricefox?

2 λεπτά πριν, johnnyman είπε

ποιο καλά λες να την κάνω μέσω του site της Hellas direct η μεσω pricefox?

Αν κανείς από άλλη σελίδα τότε μπορεί να έχεις και άλλη οδική και άλλη θραύση Κρυστάλλων 

Εγω τα κάνω όλα μέσα από την σελίδα της Hellas direct να μην έχω να μπλέκω με πολλούς 

Οτι νομίζεις εσυ καλύτερο φυσικά 

• Like 2

2 ώρες πριν, Tasos19s είπε

2 χρόνια την έχω 

Μια χαρά προς το παρών 

Θα με τρελάνει αυτή η απάντηση! 

Τι σημαινει το "μια χαρα προς το παρων" ? Αυτα τα 2 χρονια οδηγείς, καταστρέφεις περιουσίες, σκοτώνεις κοσμο , και βλεπεις αν και πως αποζημιώνει?
Ποιο ειναι το κριτήριο του "μια χαρα" ? Το αν ήρθε η οδική βοήθεια στα 45 λεπτα ή στην 1 ώρα?

• Confused 1

18 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Θα με τρελάνει αυτή η απάντηση! 

Τι σημαινει το "μια χαρα προς το παρων" ? Αυτα τα 2 χρονια οδηγείς, καταστρέφεις περιουσίες, σκοτώνεις κοσμο , και βλεπεις αν και πως αποζημιώνει?
Ποιο ειναι το κριτήριο του "μια χαρα" ? Το αν ήρθε η οδική βοήθεια στα 45 λεπτα ή στην 1 ώρα?

Έκανα διακοπή του αδερφού μου γιατί χτύπησε μοτέρ 

Σε δυο μέρες μπήκαν τα χρήματα επιστροφή 

Για το δικό μου χρειάστηκα θραύση Κρυστάλλων 

Οδικη βοήθεια όχι. Ελπίζω να μην χρειαστώ 

Πρασινη κάρτα για την μηχανή άμεσα μου έστειλαν σε 1’ μόλις την χρειάστηκα για το εξωτερικό 

Τα δώρα μου τα έστειλαν όσες φορές έβαλε κάποιος φίλος την πινακίδα μου 

Αυτα 

2 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Έκανα διακοπή του αδερφού μου γιατί χτύπησε μοτέρ 

Σε δυο μέρες μπήκαν τα χρήματα επιστροφή 

Για το δικό μου χρειάστηκα θραύση Κρυστάλλων 

Οδικη βοήθεια όχι. Ελπίζω να μην χρειαστώ 

Πρασινη κάρτα για την μηχανή άμεσα μου έστειλαν σε 1’ μόλις την χρειάστηκα για το εξωτερικό 

Τα δώρα μου τα έστειλαν όσες φορές έβαλε κάποιος φίλος την πινακίδα μου 

Αυτα 

Αυτα ειναι τριτευουσες εργασιες ασφαλιστικης εταιριας. Να μην πω οτι ειναι εργασιες του ασφαλιστικου διαμεσολαβητη. (green card, διακοπή, θραυση στην carglass).
Εργασια της ασφαλιστικης εταιριας ειναι η αποζημίωση ατυχηματος που θα προξενήσεις. Αυτη την γνωση την εχει μονο ενας εμπειρος ασφαλιστικός διαμεσολαβήτής ή κάποιος θύτης ή θύμα ατυχήματος που παίζει τεράστια πιθανότητα να μην ειναι καν ανάμεσα μας για να μας πεί.
Οι παραπάνω εργασίες δεν ειναι καν ενδειξη για το τι θα κάνει η ασφαλιστικη εταιρια στο σοβαρο ατυχημα. Για την ακριβεια οι περισσοτερες που φουνταραν και αφήσαν εκρεμμείς ζημιές ήταν απο πολύ καλές εώς και άριστες στις διαδικασίες τους.

7 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Αυτα ειναι τριτευουσες εργασιες ασφαλιστικης εταιριας. Να μην πω οτι ειναι εργασιες του ασφαλιστικου διαμεσολαβητη. (green card, διακοπή, θραυση στην carglass).
Εργασια της ασφαλιστικης εταιριας ειναι η αποζημίωση ατυχηματος που θα προξενήσεις. Αυτη την γνωση την εχει μονο ενας εμπειρος ασφαλιστικός διαμεσολαβήτής ή κάποιος θύτης ή θύμα ατυχήματος που παίζει τεράστια πιθανότητα να μην ειναι καν ανάμεσα μας για να μας πεί.
Οι παραπάνω εργασίες δεν ειναι καν ενδειξη για το τι θα κάνει η ασφαλιστικη εταιρια στο σοβαρο ατυχημα. Για την ακριβεια οι περισσοτερες που φουνταραν και αφήσαν εκρεμμείς ζημιές ήταν απο πολύ καλές εώς και άριστες στις διαδικασίες τους.

Πρωτεύουσες δευτερεύουσες τριτεύουσες δεν με απασχολεί 

Εγω αυτά χρειάστηκα, μίλησα με την εταιρεία και με εξυπηρέτησαν 

Ένα ψιλό ατύχημα που είχα με την anytime δεν είχε φιλική δηλαδή και με αποζημίωσε απευθείας η άλλη ασφαλιστική που ήταν η Ιντερσαλονικα 

50 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν ξεκίνησε χθες η HD.Είναι κάμποσα χρόνια και δεν έχει ακουστεί απο κάποιον ότι τον καθυστέρησαν στην αποζημίωση.Οτι έχει ακριβύνει τα ασφάλιστρα ναι.

Εχεις εσύ άλλη ενημέρωση;

• Like 1

20 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Εγώ από όσο ξέρω πλέον όλες οι ασφαλιστικές είναι καλές 

Απλα κάποιες ίσως είναι ακόμα καλύτερες αλλά και πιο ακριβές 

πως ειναι ολες καλες δηλαδη?

Τα τελευταια 2 χρονια μόνο, οτι μου ερχεται γρηγορα στο μυαλο. Elite, enterprise, city, dallbog

1 ώρα πριν, Tasos19s είπε

Πρωτεύουσες δευτερεύουσες τριτεύουσες δεν με απασχολεί 

Εγω αυτά χρειάστηκα, μίλησα με την εταιρεία και με εξυπηρέτησαν 

Ένα ψιλό ατύχημα που είχα με την anytime δεν είχε φιλική δηλαδή και με αποζημίωσε απευθείας η άλλη ασφαλιστική που ήταν η Ιντερσαλονικα 

Ευχομαι παντα μονο αυτα να χρειαζεσαι απο μια ασφαλιστικη εταιρια, απλα αυτα που χρειαστηκες δεν ειναι καν δειγμα της φερεγγυοτητας μιας ασφαλιστικής εταιρίας και αν θα αποζημιώσει το ατύχημα που θα προξενήσεις.

33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν ξεκίνησε χθες η HD.Είναι κάμποσα χρόνια και δεν έχει ακουστεί απο κάποιον ότι τον καθυστέρησαν στην αποζημίωση.Οτι έχει ακριβύνει τα ασφάλιστρα ναι.

Χαιρομαι που κανει προσπαθεια να ανεβασει τα ασφάλιστρα. Ελπίζω να τα καταφέρει με το πελατολόγιο που έχει εστιάσει. Πολλές φορές δεν χρειαζεται να εχεις κάποια συγκεκριμενη ενημέρωση για να έχεις άποψη. Η εμπειρία δεν μεταβιβάζεται. Αναγνωρίζω πότε ένα ασφάλιστρο πχ ειναι πτωχευτικό και πότε όχι. Το έχω ξαναδεί το σίριαλ δεκάδες φορές ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...