dtzgr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, p_under είπε Απλά φοβάμαι μήπως δεν με καλύψει γιατί δεν φαίνεται ότι έγινε από κάποιον που έπεσε πάνω μου. Ίσως έγινε με δόλο, ίσως από πέτρα που εκσφεντονίστηκε, ή δεν ξέρω μπορεί να έγινε. Πραγματικά τα έχασα μόλις το είδα. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Πολύ σωστή εταιρία σε πρόσφατο περιστατικό. Με χτύπησαν (έφταιγαν) και θα μου έκαναν φιλική δήλωση. Ενημερώνω την HD και μέσα σε τρεις εργάσιμες με παίρνουν ότι έχει εγκριθεί η επισκευή του αμαξιού μου (χωρίς οι άλλοι να είχαν κάνει φιλική δήλωση ως τότε) και κανονίσαμε ραντεβού με πραγματογνώμονα. Το ποσό έχει εγκριθεί και αναμένω να βρω χρόνο για να πάω το αμάξι για φτιάξιμο και μετά να δω ποιά η διαδικασία αποζημίωσης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 εδώ και πόσες μέρες προσπαθώ να βγάλω προσφορά για ασφάλιση νέου αυτοκινήτου ( δεν εχουν βγει ακομη πινακιδες) και μου βγάζει σφάλμα (από διαφορετικούς υπολογιστές και δίκτυα). το αντιμετωπίζει και κανενας άλλος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, zanskou είπε εδώ και πόσες μέρες προσπαθώ να βγάλω προσφορά για ασφάλιση νέου αυτοκινήτου ( δεν εχουν βγει ακομη πινακιδες) και μου βγάζει σφάλμα (από διαφορετικούς υπολογιστές και δίκτυα). το αντιμετωπίζει και κανενας άλλος ; Όχι, εμένα κανονικά μου δίνει προσφορά. Μήπως χρησιμοποιείς αριθμό κυκλοφορίας με κάποιον χαρακτήρα μη λατινικό? Ίσως να βοηθούσε αν έγραφες τι ακριβώς σφάλμα σου βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με την hellas diect ειπαν φετος δεν θα εχουν κουπονι εκπτωσης στην black friday 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balarinio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, power_1 είπε Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με την hellas diect ειπαν φετος δεν θα εχουν κουπονι εκπτωσης στην black friday ευκαιρεία να αλλάξουμε λοιπόν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, balarinio είπε ευκαιρεία να αλλάξουμε λοιπόν! Ευκαιρία να αλλάξεις την HD είναι όταν έρθει η ώρα για ανανέωση του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου, καθώς οι αυξήσεις τους είναι απαγορευτικές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balarinio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, G.bar είπε Ευκαιρία να αλλάξεις την HD είναι όταν έρθει η ώρα για ανανέωση του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου, καθώς οι αυξήσεις τους είναι απαγορευτικές. Έχω φροντίσει όλες οι ετήσιες ανανεώσεις των ασφαλειών μου να πέφτουν στην εβδομάδα του Black Friday, οπότε ανάλογα με την προσφορά κάθε χρόνο ανανεώνω στους υφιστάμενους ή όχι. Χρησιμοποιήστε αυτό το tip Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από balarinio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, balarinio είπε Έχω φροντίσει όλες οι ετήσιες ανανεώσεις των ασφαλειών μου να πέφτουν στην εβδομάδα του Black Friday, οπότε ανάλογα με την προσφορά κάθε χρόνο ανανεώνω στους υφιστάμενους ή όχι. Χρησιμοποιήστε αυτό το tip Μπορω να κανω ανανεωση συμβολαιου τωρα ενω λυγει σε 2 μηνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balarinio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, p_under είπε Μπορω να κανω ανανεωση συμβολαιου τωρα ενω λυγει σε 2 μηνες? Νομίζω ανανέωση πριν από ένα μήνα από τη λήξη δεν μπορείς να κάνεις, αλλά μπορείς στην επόμενη ανανέωση να το ανανεώσεις για όσες μέρες απομένουν μέχρι τέλος Νοεμβρίου του 2024 ή να σπάσεις το τωρινό σου συμβόλαιο (δεν ξέρω αν έχει ρήτρα) και να κάνεις μια νέα ασφάλεια που να τελειώνει πχ σε 10 μέρες, ώστε να κάνεις την ετήσια ανανέωση στην περίοδο του Black Friday. Εγώ προσωπικά είχα κάνει το 2ο πριν κάποια χρόνια. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από balarinio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan05 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Τελικά θα βγάλουν κανένα κουπόνι φέτος; Το ρώτησε κανείς γραπτώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rufous Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, pan05 είπε Τελικά θα βγάλουν κανένα κουπόνι φέτος; Το ρώτησε κανείς γραπτώς; https://www.hellasdirect.gr/blog/newsroom/safe-friday-diavaseis-not-black-friday/?utm_source=Iterable&utm_medium=email&utm_campaign=campaign_5551830 Νομίζω απαντά στο ερώτημα σου. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από rufous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balarinio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, rufous είπε https://www.hellasdirect.gr/blog/newsroom/safe-friday-diavaseis-not-black-friday/?utm_source=Iterable&utm_medium=email&utm_campaign=campaign_5551830 Νομίζω απαντά στο ερώτημα σου. όχι μαύρη παρασκευή, αλλά μάυρη πέτρα θα φάνε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Ελευθερη αγορά ειναι ,όπου θέλει αγοράζει ο καθένας μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, balarinio είπε όχι μαύρη παρασκευή, αλλά μάυρη πέτρα θα φάνε.. Τα παραλές, το επόμενο εξάμηνο/έτος/τρίμηνο/whateva όλοι θα πάνε εκεί που βρουν την καλύτερη τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα