Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Αν και είχα πάρει απόφαση να φύγω από την hellas direct (όπως κι έκανα), πρώτη φορά μου συμβαίνει ασφαλιστική να μη με παίρνει τηλέφωνο για την ανανέωση συμβολαίου :)

Ποτέ δεν με πήραν ούτε από την hd, ούτε και από την anytime στα 5 χρόνια που ασφαλίζω αυτοκίνητο στο όνομα μου και κάθε χρόνο με αλλαγή εναλλάξ μεταξύ τους.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν σας καταλαβαίνω, θέλετε να σας παρακαλάνε για κάτι που είναι υποχρέωσή σας; 

Θα αυξήσουν το κόστος ασφάλισης αν βάλουν κόσμο να τηλεφωνεί 😕

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εμενα εχει γινει το εξης τρελο.Οταν ημουν στην Hellas direct εφαγα οπως οι περισσότεροι πανω απο 50% αυξηση.Πηγα anytime για ενα εξαμηνο  και ξαναγυρισα Hellas direct μεσω insurancemarket.Εδω και ενα χρονο που ειμαι στην Hellas direct για το ιδιο αυτοκινητο πληρωνω σχεδον οτι πληρωνα πριν τις αυξησεις.

Δημοσ.
Στις 31/10/2022 στις 3:25 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Εμενα εχει γινει το εξης τρελο.Οταν ημουν στην Hellas direct εφαγα οπως οι περισσότεροι πανω απο 50% αυξηση.Πηγα anytime για ενα εξαμηνο  και ξαναγυρισα Hellas direct μεσω insurancemarket.Εδω και ενα χρονο που ειμαι στην Hellas direct για το ιδιο αυτοκινητο πληρωνω σχεδον οτι πληρωνα πριν τις αυξησεις.

ακριβως μια απο τα ιδια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε

Για ανανέωση ποιο κουπόνι έχει τη μεγαλύτερη έκπτωση;

επειδη εψαχνα και εγω μονο απο praktiker αν θυμαμαι γυρω στο 5%

απντειτ: και αν εχεις ΗΡΩΝ εχεις 10%

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.
Στις 31/10/2022 στις 4:25 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Δυστυχώς τουλάχιστον στο κομμάτι της τιμολόγησης η Hellas direct και δεν έχει καμία σχέση  με την Hellas direct όπως την γνωρίσαμε πριν κάποια χρόνια.

Είμαι πελάτης τους μια πενταετία χωρίς κανένα ιστορικό ατυχήματος/αποζημίωσης. Φέτος μου ηρθε η ανανέωση με μια σημαντική αυξηση .  Κάνω μια δοκιμή βάζοντας όλα τα στοιχεία αυτοκινήτου, οδηγού, αξία αυτοκινήτου, ποσό απαλλαγής κλπ ίδια με τα δικά μου αλλά με άλλη πινακίδα (όχι με με μια... αλλά 5-6 διαφορετικές πινακίδες) και έβγαζε σημαντικά μικρότερο ασφάλιστρο από αυτό που  στείλανε.

Σε email  που τους έκανα πως δικαιολογείτε αυτή η διαφορά, οι απαντήσεις τους ήταν ασαφείς και αόριστες χωρίς να απαντάνε στην ουσία των ερωτημάτων μου.

Μέχρι και ότι  δεν ενδείκνυται προσφορά με εικονική πινακίδα γιατι αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την τιμολόγηση.  Αυτό θα μπορούσα να το καταλάβω μόνο αν υπήρχε αρνητικό ιστορικό στην δικιά μου πινακίδα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν έχεις προαιρετικες καλύψεις (πχ πυρκαγιά κλπ), πάντα να ελέγχεις τους όρους (υπάρχει περίπτωση να τους έχουν αλλάξει προς το χειρότερο στα νέα συμβόλαια, πχ να έχουν βάλει απαλλαγές που δεν υπήρχαν ή να έχουν αυστηροποιησει τους όρους κλπ). Όταν ανανεώνεις, συνεχίζουν να ισχύουν οι ίδιοι όροι με το αρχικό συμβόλαιο. Όταν κάνεις νέο συμβόλαιο, συμφωνείς στους όρους που ισχύουν εκείνη τη στιγμή.

Επίσης, όταν κάνεις τέτοιες συγκρίσεις, ιδιαίτερα αν έχεις προαιρετικες καλύψεις, να ελέγχεις την ασφαλιζομενη αξία.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 3/10/2022 στις 2:07 ΜΜ, kstgr είπε

Έχω ξενερώσει τη ζωή μου με τις ετήσιες ανατιμήσεις τους χωρίς κανένα λόγο

δεν εισαι αναλογιστης για να ξερεις αν υπαρχει ή οχι λόγος.

Δημοσ.

καλημέρα! 

Σήμερα πριν 2 ώρες βγήκα από το σπίτι για να πάω για δουλειά και βρήκα το αυτοκίνητο μου με σπασμένο μπαμπριζ 😠. Όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο δεν φαίνεται να έχει σημάδια ή χτυπήματα. 

Το είχα παρκάρει στον δρόμο κανονικά, όχι σε πυλωτη ή ιδιωτικό χώρο. 

Έχω λοιπόν hellas direct με θραύση κρυστάλλων, με καλύπτει? Τους παίρνω τηλέφωνο και λέω τι? 

Δεν μου έχει ξανατυχει ποτέ να χρειαστώ ασφαλιστική ούτε έχω εμπλακεί πάλι σε ατύχημα για να ξέρω. 

Ευχαριστώ προκαταβολικά! 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, p_under είπε

καλημέρα! 

Σήμερα πριν 2 ώρες βγήκα από το σπίτι για να πάω για δουλειά και βρήκα το αυτοκίνητο μου με σπασμένο μπαμπριζ 😠. Όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο δεν φαίνεται να έχει σημάδια ή χτυπήματα. 

Το είχα παρκάρει στον δρόμο κανονικά, όχι σε πυλωτη ή ιδιωτικό χώρο. 

Έχω λοιπόν hellas direct με θραύση κρυστάλλων, με καλύπτει? Τους παίρνω τηλέφωνο και λέω τι? 

Δεν μου έχει ξανατυχει ποτέ να χρειαστώ ασφαλιστική ούτε έχω εμπλακεί πάλι σε ατύχημα για να ξέρω. 

Ευχαριστώ προκαταβολικά! 

Καλημέρα

Ναι σε καλύπτει, τους καλείς και τους λες ότι πριν 2 ώρες που βγήκες από το σπίτι για να πας για δουλειά το βρήκες σπασμένο :)

Θα σε καθοδηγήσουν αυτοί για τη διαδικασία.

5 ώρες πριν, teot είπε

Δυστυχώς τουλάχιστον στο κομμάτι της τιμολόγησης η Hellas direct και δεν έχει καμία σχέση  με την Hellas direct όπως την γνωρίσαμε πριν κάποια χρόνια.

Είμαι πελάτης τους μια πενταετία χωρίς κανένα ιστορικό ατυχήματος/αποζημίωσης. Φέτος μου ηρθε η ανανέωση με μια σημαντική αυξηση .  Κάνω μια δοκιμή βάζοντας όλα τα στοιχεία αυτοκινήτου, οδηγού, αξία αυτοκινήτου, ποσό απαλλαγής κλπ ίδια με τα δικά μου αλλά με άλλη πινακίδα (όχι με με μια... αλλά 5-6 διαφορετικές πινακίδες) και έβγαζε σημαντικά μικρότερο ασφάλιστρο από αυτό που  στείλανε.

Σε email  που τους έκανα πως δικαιολογείτε αυτή η διαφορά, οι απαντήσεις τους ήταν ασαφείς και αόριστες χωρίς να απαντάνε στην ουσία των ερωτημάτων μου.

Μέχρι και ότι  δεν ενδείκνυται προσφορά με εικονική πινακίδα γιατι αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την τιμολόγηση.  Αυτό θα μπορούσα να το καταλάβω μόνο αν υπήρχε αρνητικό ιστορικό στην δικιά μου πινακίδα.

Μου είχε συμβεί και μένα αυτό, στην ανανέωση μου ζητούσαν περισσότερα από όσα έβγαιναν κάνοντας δοκιμή με άλλη πινακίδα με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά οχήματος και οδηγού χωρίς κανένα προφανή λόγο. Τελικά διαπίστωσα ότι στην ανανέωση μου είχε μέσα θραύση κρυστάλλων ενώ με άλλη πινακίδα (νέο συμβόλαιο ουσιαστικά) δεν ήταν διαθέσιμη λόγω παλαιότητας, καθώς επίσης η ανανέωση είχε μεγαλύτερο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο.

Πάντως και να μην μπορούσα να καταλάβω το γιατί δεν θα έκανε διαφορά, έκανα κανονικά την ανανέωση επειδή με σύμφερε, αν δεν με σύμφερε απλά θα το ασφάλιζα αλλού.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Καλημέρα

Ναι σε καλύπτει, τους καλείς και τους λες ότι πριν 2 ώρες που βγήκες από το σπίτι για να πας για δουλειά το βρήκες σπασμένο :)

Θα σε καθοδηγήσουν αυτοί για τη διαδικασία.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. 

Απλά φοβάμαι μήπως δεν με καλύψει γιατί δεν φαίνεται ότι έγινε από κάποιον που έπεσε πάνω μου. Ίσως έγινε με δόλο, ίσως από πέτρα που εκσφεντονίστηκε, ή δεν ξέρω μπορεί να έγινε. Πραγματικά τα έχασα μόλις το είδα. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, p_under είπε

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. 

Απλά φοβάμαι μήπως δεν με καλύψει γιατί δεν φαίνεται ότι έγινε από κάποιον που έπεσε πάνω μου. Ίσως έγινε με δόλο, ίσως από πέτρα που εκσφεντονίστηκε, ή δεν ξέρω μπορεί να έγινε. Πραγματικά τα έχασα μόλις το είδα. 

Αν τους πεις ότι εξφενδονίστηκε από άλλο αυτοκίνητο, τότε θα σου πουν πως πρέπει να σε καλύψει το άλλο αυτοκίνητο :)

Αν τους πεις ότι απλά το βρήκες έτσι και δεν γνωρίζεις τίποτα παραπάνω, τότε θα σε καλύψουν χωρίς να σου πουν τπτ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν τους πεις ότι εξφενδονίστηκε από άλλο αυτοκίνητο, τότε θα σου πουν πως πρέπει να σε καλύψει το άλλο αυτοκίνητο :)

Αν τους πεις ότι απλά το βρήκες έτσι και δεν γνωρίζεις τίποτα παραπάνω, τότε θα σε καλύψουν χωρίς να σου πουν τπτ.

Θα κάνω το τηλεφώνημα και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Σε ευχαριστώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...