Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Τι να πληρώσει;Δεν ανανεώνεται μονο του το ασφαλιστήριο πλέον.

Έρχεται ειδοποίηση από την ασφαλιστική (mail) "πρέπει να πληρώσετε τόσα ως την τάδε του μηνός για να γίνει ανανέωση" .

Άλλαξε κι αυτό;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Doubt είπε

Έρχεται ειδοποίηση από την ασφαλιστική (mail) "πρέπει να πληρώσετε τόσα ως την τάδε του μηνός για να γίνει ανανέωση" .

Άλλαξε κι αυτό;

Οτι λήγει σε ενημερώνουν.Δεν σου βγάζουν συμβόλαιο απο μόνοι τους όπως γινόταν παλιά και να το πληρώσεις μετά..

Αν θες να πας αλλου το αγνοείς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Οτι λήγει σε ενημερώνουν.Δεν σου βγάζουν συμβόλαιο απο μόνοι τους όπως γινόταν παλιά και να το πληρώσεις μετά..

Αν θες να πας αλλου το αγνοείς.

Το συμβόλαιο που λες, έτσι κι αλλιώς ήταν άκυρο χωρίς πληρωμή. Επίσης το αγνοούσες.

Τες πα.. η ερώτηση του φίλου απαντήθηκε.

Δημοσ.

Παίδες τώρα δεν μπορώ να διαβάσω τόσες σελίδες..Μου βγαίνει 50 ευρώ φθηνότερα..Είναι αξιόπιστη η εταιρεία?όταν χρειάστηκε ήταν εκεί?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, daPro είπε

Μου βγαίνει 50 ευρώ φθηνότερα..

Κι εγώ γι'αυτό πήγα, ετήσιο κι έχω ήδη ανανεώσει μια φορά.

Δεν έχει χρειαστεί (και να μη χρειαστεί)

• Like 1
Δημοσ.

Απ ότι είδα πλέον για οδική σου δίνουν την ιντερσαλονικα. Παλιότερα θυμάμαι είχαν νομίζω την Mondial και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος τη μια φορά που τη χρειάστηκα.

Από την τρέχουσα έχει κανείς εμπειρία; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zanskou είπε

Απ ότι είδα πλέον για οδική σου δίνουν την ιντερσαλονικα. Παλιότερα θυμάμαι είχαν νομίζω την Mondial και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος τη μια φορά που τη χρειάστηκα.

Από την τρέχουσα έχει κανείς εμπειρία; 

Με mondial έχω κάνει υπέρτατες καφριλες: πέρυσι το καλοκαίρι τους έβαλα να μου το γυρίσουν από τον Πόρο σε συνεργείο στην Ελευσίνα κι επειδή ο εκεί μάστορας αποδείχθηκε απάτη όταν πήγα να το πάρω -και του το γύρισα πίσω 5’ αφού το πηρα - την ίδια εβδομάδα πάλι μέσω οδικής τους έβαλα να το φέρουν από Ελευσίνα -δεν ήμουν καν εκεί, ο μάστορας τους το παρέδωσε- σπίτι μου στον Άλιμο. Το κράτησα 2-3 μέρες -μη λειτουργικό πάντα-  και καπάκια τους βάζω να μου το μεταφέρουν σε άλλο μάστορα στη Νεα Ιωνία όπου και από εκεί τελικά το παρέλαβα. 
Ίσως βέβαια έπαιξε ρόλο το ότι ήταν ασφαλισμένο στην Εθνική. 

Επεξ/σία από geodimis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/10/2022 στις 6:19 ΜΜ, daPro είπε

Παίδες τώρα δεν μπορώ να διαβάσω τόσες σελίδες..Μου βγαίνει 50 ευρώ φθηνότερα..Είναι αξιόπιστη η εταιρεία?όταν χρειάστηκε ήταν εκεί?

Τράκαρα το καλοκαίρι και εξυπηρετήθηκα μέσω τηλεφώνου σε 10 λεπτά αφου είπα τα στοιχεία μου κτλπ , μου έστειλαν ένα λινκ και ανέβασα φωτογραφίες με τις ζημιές και αυτό ήταν!

Επεξ/σία από bougatsas
  • Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, εδώ και μερικές μέρες πατάω να πάρω προσφορά από το site της hellas direct και είτε μου φορτώνει για πάντα χωρίς να κάνει κάτι είτε μου βγάζει ότι δεν γίνεται να εξυπηρετηθώ και να πάρω τηλέφωνο.

Ξέρει κανείς τι παίζει ή πότε θα το φτιάξουν;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Goulam είπε

Παιδιά, εδώ και μερικές μέρες πατάω να πάρω προσφορά από το site της hellas direct και είτε μου φορτώνει για πάντα χωρίς να κάνει κάτι είτε μου βγάζει ότι δεν γίνεται να εξυπηρετηθώ και να πάρω τηλέφωνο.

Ξέρει κανείς τι παίζει ή πότε θα το φτιάξουν;

Πολλά μπορεί να φταίνε, τα πιο πιθανά είναι να είναι μπλοκαρισμένος ο αριθμός κυκλοφορίας σου για κάποιο λόγο ή να έχει κάποιο πρόβλημα ο browser σου // η συσκευή σου. Το να φταίει το ίδιο το site είναι το πιο απίθανο, μόλις έκανα δοκιμή και μια χαρά μου έδωσε προσφορά.

Δοκίμασε μια άλλη άσχετη πινακίδα ή και από άλλη συσκευή, και αν πάλι δεν γίνει κάτι τότε πάρτους τηλέφωνο :)

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Πολλά μπορεί να φταίνε, τα πιο πιθανά είναι να είναι μπλοκαρισμένος ο αριθμός κυκλοφορίας σου για κάποιο λόγο ή να έχει κάποιο πρόβλημα ο browser σου // η συσκευή σου. Το να φταίει το ίδιο το site είναι το πιο απίθανο, μόλις έκανα δοκιμή και μια χαρά μου έδωσε προσφορά.

Δοκίμασε μια άλλη άσχετη πινακίδα ή και από άλλη συσκευή, και αν πάλι δεν γίνει κάτι τότε πάρτους τηλέφωνο :)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Αφού μου είπες ότι δουλεύει κανονικά σε εσένα, έκανα κάποια παραπάνω πειράματα και βρήκα ότι έφταιγε το ublock origin. Το απενεργοποίησα και δούλεψε κανονικά.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και είχα πάρει απόφαση να φύγω από την hellas direct (όπως κι έκανα), πρώτη φορά μου συμβαίνει ασφαλιστική να μη με παίρνει τηλέφωνο για την ανανέωση συμβολαίου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...