Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Που αλλού να δούμε για ασφάλεια ρε παιδιά;

AIG, Prime Insurance, Ιnteramerican, Εθνική Ασφαλιστική, Αllianz, ΕRGO, anytime κτλ κτλ κτλ

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

μόνο εγώ ρε παιδιά βρίσκω ελκυστική την ετησία μικτή ?

όταν την πατήσεις μια φορά (που εννοείται δεν το εύχομαι για κανέναν) τότε θα καταλάβεις πόσο ελκυστική είναι, και πόση αξία έχει στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Μια φορά έτυχε να τη χρησιμοποιήσω και ήταν ΑΨΟΓΟΙ !

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zanskou είπε

όταν την πατήσεις μια φορά (που εννοείται δεν το εύχομαι για κανέναν) τότε θα καταλάβεις πόσο ελκυστική είναι, και πόση αξία έχει στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Μια φορά έτυχε να τη χρησιμοποιήσω και ήταν ΑΨΟΓΟΙ !

τάρα την προτείνεις η όχι ?? με μπέρδεψες...

αν θες μοιράσου μαζί μας την ιστορία σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την προτείνω ανεπιφύλακτα και θα συνεχίσω να ασφαλίζω και τα δύο αυτοκίνητα σε αυτούς επ'αόριστον.

6 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

τάρα την προτείνεις η όχι ?? με μπέρδεψες...

αν θες μοιράσου μαζί μας την ιστορία σου

την εχω χρησιμοποιήσει σε ακόμη μια περίπτωση, τον περασμένο Ιανουάριο όπου με τράκαραν και η υπαιτιότητα ήταν του άλλου. Αφού έφυγε το αυτοκίνητο με γερανό (ο οποίος ήρθε σε μισή ώρα μολις) την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή Δευτερα (σάββατο έγινε το συμβάν) μου είπαν τόσο προφορικά όσο και μέσω mail να ξεκινήσω διαδικασίες επισκευής σε συνεργείο της επιλογής μου χωρίς να περιμένουν να δουν τι θα δηλώσει ο άλλος, αναλαμβάνοντας οι ίδιοι τα όποια κόστη (και την πιθανή διεκδίκησή τους σε περίπτωση αρνητικής δήλωσης, παρότι ήταν δεδομένο ότι δεν είχα υπαιτιότητα). Προσοχή, δεν μου ζήτησαν να ενεργοποιήσω μικτή ή να πληρώσω την απαλλαγή. Έβαλα αυτοί μπροστά τα λεφτά για την επισκευή του αυτοκινήτου μου και τα πήραν μετά.

Επεξ/σία από zanskou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μια περιπτωση που δεν εφταγε η κορη μου περασαν 15 μερες μεχρι να  κανει δηλωση ο υπαιτιος .Δυτυχως εχει αυτη τη δυνατοτητα

Εφτιαξα το αμαξι αλλα με δικα μου εξοδα αφου το ειδαν πρωτα και μετα σε 4 μερες μου εβαλαν τα λεφτα που ειχαν εγκρινει και ηταν οσοα ζητησε ο φανοποιος.

504 ευρω ζημια +ΦΠΑ

6 λεπτά πριν, zanskou είπε

την προτείνω ανεπιφύλακτα και θα συνεχίσω να ασφαλίζω και τα δύο αυτοκίνητα σε αυτούς επ'αόριστον.

την εχω χρησιμοποιήσει σε ακόμη μια περίπτωση, τον περασμένο Ιανουάριο όπου με τράκαραν και η υπαιτιότητα ήταν του άλλου. Αφού έφυγε το αυτοκίνητο με γερανό (ο οποίος ήρθε σε μισή ώρα μολις) την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή Δευτερα (σάββατο έγινε το συμβάν) μου είπαν τόσο προφορικά όσο και μέσω mail να ξεκινήσω διαδικασίες επισκευής σε συνεργείο της επιλογής μου χωρίς να περιμένουν να δουν τι θα δηλώσει ο άλλος, αναλαμβάνοντας οι ίδιοι τα όποια κόστη (και την πιθανή διεκδίκησή τους σε περίπτωση αρνητικής δήλωσης, παρότι ήταν δεδομένο ότι δεν είχα υπαιτιότητα). Προσοχή, δεν μου ζήτησαν να ενεργοποιήσω μικτή ή να πληρώσω την απαλλαγή. Έβαλα αυτοί μπροστά τα λεφτά για την επισκευή του αυτοκινήτου μου και τα πήραν μετά.

Πολυ περιεργο αυτο .Αν ο αλλος δεν εκανε θετικη δηλωση ?

Κανεις δεν μπορει να τον υποχρεωσει οσο και να ειναι καταφανες οτι εφταιγε

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε μια περιπτωση που δεν εφταγε η κορη μου περασαν 15 μερες μεχρι να  κανει δηλωση ο υπαιτιος .Δυτυχως εχει αυτη τη δυνατοτητα

Εφτιαξα το αμαξι αλλα με δικα μου εξοδα αφου το ειδαν πρωτα και μετα σε 4 μερες μου εβαλαν τα λεφτα που ειχαν εγκρινει και ηταν οσοα ζητησε ο φανοποιος.

504 ευρω ζημια +ΦΠΑ

σε συνεργειο της επιλογης σου ?

Δημοσ.

52 ευρώ μου βγαίνει εμένα το τρίμηνο το πακέτο essential covers...Πολύ ευχαριστημένος από την οδική τους ασφάλεια,με πολλαπλά τηλεφωνήματα και άψογοι σε χρόνους και σε όλα.....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Πολυ περιεργο αυτο .Αν ο αλλος δεν εκανε θετικη δηλωση ?

Κανεις δεν μπορει να τον υποχρεωσει οσο και να ειναι καταφανες οτι εφταιγε

προφανώς θα το κυνηγούσαν δικαστικά και θα τα έπαιρναν. όμως δεν ηταν κάτι που χωρούσε αμφισβήτηση ή ερμηνεία οπότε θεωρώ πως και η ασφαλιστική του υπαίτιου δεδομένου ότι ήταν στο φιλικο διακανονισμό θα έδωσε σχετικά γρήγορα το οκ.

Για να καταλάβεις, ήμουν στον παράδρομο (ακριβώς δίπλα δηλαδή) από γνωστή κεντρική λεωφόρο. ο μπροστινός μου έμπαινε σε υπόγειο πάρκινγκ (στρίβοντας δεξιά) και αφού είχε μπει τα 3/4 του αμαξιού του και εγώ είχα αρχίσει να περνάω από πισω, χωρίς καμια προειδοποίηση (επειδή θεώρησε ότι δεν χώραγε) κάρφωσε όπισθεν και ήρθε με τέρμα γκάζι επάνω μου με αποτέλεσμα να μου κάνει το δικό μου καλοκαιρινό. ακόμη και αλάρμ να είχε βγάλει όμως θα έπρεπε να περιμένει να περάσω δεδομένου ότι αποφάσισε να εξέλθει από χώρο στάθμευσης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, zanskou είπε

προφανώς θα το κυνηγούσαν δικαστικά και θα τα έπαιρναν. όμως δεν ηταν κάτι που χωρούσε αμφισβήτηση ή ερμηνεία οπότε θεωρώ πως και η ασφαλιστική του υπαίτιου δεδομένου ότι ήταν στο φιλικο διακανονισμό θα έδωσε σχετικά γρήγορα το οκ.

Για να καταλάβεις, ήμουν στον παράδρομο (ακριβώς δίπλα δηλαδή) από γνωστή κεντρική λεωφόρο. ο μπροστινός μου έμπαινε σε υπόγειο πάρκινγκ (στρίβοντας δεξιά) και αφού είχε μπει τα 3/4 του αμαξιού του και εγώ είχα αρχίσει να περνάω από πισω, χωρίς καμια προειδοποίηση (επειδή θεώρησε ότι δεν χώραγε) κάρφωσε όπισθεν και ήρθε με τέρμα γκάζι επάνω μου με αποτέλεσμα να μου κάνει το δικό μου καλοκαιρινό. ακόμη και αλάρμ να είχε βγάλει όμως θα έπρεπε να περιμένει να περάσω δεδομένου ότι αποφάσισε να εξέλθει από χώρο στάθμευσης.

Μαλιστα...Δεν περιλαμβανεται ομως αυτο στους ορους .Δυτυχως ειναι και θεμα της αλλης ασφαλιστικης να ενημερωσει εστω και αν ο πελατης της κανει την αλλη μερα δηλωση

Εμενα μου ειχαν πει οτι αν δεν κανει δηλωση θα του εκανα αγωγη μεσω της νομικης προστασιας.Ευτυχως εκανε εστω με καθυστεριση .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Στη μικτη της κορης μου την απαλλαγη απο 500 την πηγαν 1200 και ευτχως το προσεξε 

Αν ισχύει αυτό για όλους, η μικτή δεν έχει και πολύ νόημα.

1000 ευρώ ζημιά δηλαδή την πληρώνεις όλη από την τσέπη σου, δεν αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...