Ukforthemoment Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, notist είπε Γράφεσαι μέλος στο πρακτικερ και παίρνεις το 5%. Και εγώ έτσι το έκανα. Απλά γράφεις praktiker στο checkout και παίρνεις την εκτυπωση,δεν χρειάζεται να γραφτείς κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PAOK1926GCP Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οχι δεν ανεβαίνει σε όλους.Σε κάποιους μένει σταθερά φτηνά.Αλλά και να ανέβει θα εχεις γλυτώσει 99€ στον ένα χρόνο. Αυτό ακριβώς. Πολλά λεφτά ρε σεις. Από θέμα αξιοπιστίας σε περίπτωση ατυχήματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Απλά γράφεις praktiker στο checkout και παίρνεις την εκτυπωση,δεν χρειάζεται να γραφτείς κάπου. Α οκ δεν το ήξερα ότι γίνεται έτσι. Το έκαναν ποιο απλό. Το Νοέμβριο που ανανέωσα νομίζω δεν υπήρχε αυτός ο τρόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, PAOK1926GCP είπε Αυτό ακριβώς. Πολλά λεφτά ρε σεις. Από θέμα αξιοπιστίας σε περίπτωση ατυχήματος? ΣΟΥΠΕΡ, κρίμα που φέτος έπρεπε να την αλλάξω γιατί μου ανέβασε 150€ τα ασφάλιστρα... Λογικά επειδή με κάλυψε πλήρως όταν με τράκαρε ανασφάλιστος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PAOK1926GCP Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, funkopop είπε ΣΟΥΠΕΡ, κρίμα που φέτος έπρεπε να την αλλάξω γιατί μου ανέβασε 150€ τα ασφάλιστρα... Λογικά επειδή με κάλυψε πλήρως όταν με τράκαρε ανασφάλιστος... Απλά πήγες μετά σε άλλη εταιρία. Σωστα??? Ασφαλιστής ρε συ γδερνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 30 λεπτά πριν, PAOK1926GCP είπε Απλά πήγες μετά σε άλλη εταιρία. Σωστα??? Ασφαλιστής ρε συ γδερνει. Ναι πήγα anytime. Δεν έχω μπλέξει με ασφαλιστές, κάνω μόνο online είχα 3 χρόνια την HD και τώρα την anytime. Αφού βρίσκεις τις ίδιες καλύψεις ασφάλισε το στην HD, δεν θα έχεις θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, notist είπε Α οκ δεν το ήξερα ότι γίνεται έτσι. Το έκαναν ποιο απλό. Το Νοέμβριο που ανανέωσα νομίζω δεν υπήρχε αυτός ο τρόπος. τα τελευταία 6 χρόνια έτσι ανανεώνω.Ηταν πιο ψηλά,15% νομίζω,η έκπτωση.Ως και osfpbc προσφορά είχε κάποια χρονιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PAOK1926GCP Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε τα τελευταία 6 χρόνια έτσι ανανεώνω.Ηταν πιο ψηλά,15% νομίζω,η έκπτωση.Ως και osfpbc προσφορά είχε κάποια χρονιά. Ναι γιατί 223ευρώ με τις ίδιες παροχές είναι πάρα πολλά. 223 ευρώ δεν κάνει στην HD Ούτε αν την κάνω μεικτή. Μιλαμε για κοροϊδία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, PAOK1926GCP είπε Ναι γιατί 223ευρώ με τις ίδιες παροχές είναι πάρα πολλά. 223 ευρώ δεν κάνει στην HD Ούτε αν την κάνω μεικτή. Μιλαμε για κοροϊδία. Μην το σκέφτεσαι καν τότε, μια χαρά είναι η HD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 650€ ήταν η ανανέωση μου στην Ατλαντική -που ήταν και η αμέσως επόμενη οικονομικότερη- μικτή με 900€ απαλλαγή και 18000€ εμπορική αξία αυτοκινήτου, 426€ στην HD με κουπόνι 15% μικτή με 500€ απαλλαγή και 20000€ εμπορική αξία. Έψαξα μέχρι και τα πιο ψιλά γραμματάκια στους όρους και δεν βρήκα κάποια ουσιαστική διαφορά που να δικαιολογεί τα 224€ επιπλέον για ανανέωση. Από εκεί και έπειτα αχρείαστη να είναι ώστε να μην μάθουμε ποτέ πως είναι στα διαδικαστικά, αλλά δεν άκουσα κάτι κακό σε όσους ρώτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PAOK1926GCP Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Το μόνο πρόβλημα με την hellas direct είναι ότι σε περίπτωση ατυχήματος δεν στέλνει στον τόπο του συμβάντος κάποιον για να κάνει την καταγραφή Αλλά πρεπει εσυ να πάρεις τηλέφωνο κ να σε καθοδηγήσουν αυτοί. Το θεωρώ λίγο βλακεία. Οπότε λέω για anytime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, PAOK1926GCP είπε Το μόνο πρόβλημα με την hellas direct είναι ότι σε περίπτωση ατυχήματος δεν στέλνει στον τόπο του συμβάντος κάποιον για να κάνει την καταγραφή Αλλά πρεπει εσυ να πάρεις τηλέφωνο κ να σε καθοδηγήσουν αυτοί. Το θεωρώ λίγο βλακεία. Οπότε λέω για anytime. Πίστεψε με είναι πολύ καλύτερο από το να περιμένεις άτομο να έρθει να κάνει καταγραφή.Μέσα σε 5 λεπτά είχα τραβήξει φώτο, απλά πήρα τηλ ανέφερα ότι με τράκαραν και προώθησα τις φώτο. Αντιθέτως έπρεπε να περιμένω 1μιση ώρα την τροχαία να κάνει καταγραφή του ατυχήματος καθώς με το που πήρα την στην ασφάλεια και έδωσα την πινακίδα του τύπου που με τράκαρε μου είπαν ότι ήταν ανασφάλιστος και έπρεπε οπωσδήποτε να έρθει η τροχαία να κάνει καταγραφή. Αλλιώς θα είχα ξεμπερδέψει τσακ μπαμ. Και σκέψου, ότι με τράκαραν παρκαρισμένη έξω από το σπίτι μου. Που να ήμουν σε δρόμο και εκτός από την καθυστέρηση της τροχαίας να περίμενα και κάποιον να κάνει καταγραφή.... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Για ανθρωπους μεγαλης ηλικιας που δεν εχουν κινητα smart και γενικα δεν μπορουν να διαχειριστουν εκεινη την ωρα το ατυχημα βοηθαει πολυ να ερθει ατομο απο την ασφαλιστικη για την καταγραφη.Οι νεοτεροι ανθρωποι δεν εχουν προβλημα. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Mr_Terror 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PAOK1926GCP Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, funkopop είπε Πίστεψε με είναι πολύ καλύτερο από το να περιμένεις άτομο να έρθει να κάνει καταγραφή.Μέσα σε 5 λεπτά είχα τραβήξει φώτο, απλά πήρα τηλ ανέφερα ότι με τράκαραν και προώθησα τις φώτο. Αντιθέτως έπρεπε να περιμένω 1μιση ώρα την τροχαία να κάνει καταγραφή του ατυχήματος καθώς με το που πήρα την στην ασφάλεια και έδωσα την πινακίδα του τύπου που με τράκαρε μου είπαν ότι ήταν ανασφάλιστος και έπρεπε οπωσδήποτε να έρθει η τροχαία να κάνει καταγραφή. Αλλιώς θα είχα ξεμπερδέψει τσακ μπαμ. Και σκέψου, ότι με τράκαραν παρκαρισμένη έξω από το σπίτι μου. Που να ήμουν σε δρόμο και εκτός από την καθυστέρηση της τροχαίας να περίμενα και κάποιον να κάνει καταγραφή.... Οπότε στην ουσία σου λένε αυτοί τι να κάνεις τηλεφωνικά και ξεμπερδεύεις μόνος σου. Στέλνεις τις φωτο με βαιμπερ ή σε κάποιο ιμειλ? 8 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Για ανθρωπους μεγαλης ηλικιας που δεν εχουν κινητα smart και γενικα δεν μπορουν να διαχειριστουν εκεινη την ωρα το ατυχημα βοηθαει πολυ να ερθει ατομο απο την ασφαλιστικη για την καταγραφη.Οι νεοτεροι ανθρωποι δεν εχουν προβλημα. Σε αυτό συμφωνώ περί ηλικίας. Τώρα εμείς δεν έχουμε θέμα με τα κινητά. Άρα θεωρείτε καλή εταιρία την hellas direct? 3 λεπτά πριν, PAOK1926GCP είπε Οπότε στην ουσία σου λένε αυτοί τι να κάνεις τηλεφωνικά και ξεμπερδεύεις μόνος σου. Στέλνεις τις φωτο με βαιμπερ ή σε κάποιο ιμειλ? Σε αυτό συμφωνώ περί ηλικίας. Τώρα εμείς δεν έχουμε θέμα με τα κινητά. Άρα θεωρείτε καλή εταιρία την hellas direct? Είμαι ανάμεσα σε hellas direct και anytime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, PAOK1926GCP είπε Οπότε στην ουσία σου λένε αυτοί τι να κάνεις τηλεφωνικά και ξεμπερδεύεις μόνος σου. Στέλνεις τις φωτο με βαιμπερ ή σε κάποιο ιμειλ? Σε αυτό συμφωνώ περί ηλικίας. Τώρα εμείς δεν έχουμε θέμα με τα κινητά. Άρα θεωρείτε καλή εταιρία την hellas direct? Είμαι ανάμεσα σε hellas direct και anytime. με mail και ξεμπερδεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα