Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βλέπω οτι σε νέα ασφάλεια κάνει καλές τιμές λέω να το εκμετταλευτώ

μου βγάζει με -15% για Panda 2ετίας , 170€ ετήσια μικτή (απαλλαγή 500€) και 12000€ αξία αυτοκινήτου

Ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλή τιμή αν είναι να το προχωρήσω

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

Επειδή βλέπω οτι σε νέα ασφάλεια κάνει καλές τιμές λέω να το εκμετταλευτώ

μου βγάζει με -15% για Panda 2ετίας , 170€ ετήσια μικτή (απαλλαγή 500€) και 12000€ αξία αυτοκινήτου

Ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλή τιμή αν είναι να το προχωρήσω

Αν είναι χαμηλότερη η τιμή από τον ανταγωνισμό, προχώρησε το και σε ένα χρόνο το ξαναβλέπεις.

Μάλλον έτσι θα πάμε όπως φαίνεται, κάθε ανανέωση και ψάξιμο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αν είναι χαμηλότερη η τιμή από τον ανταγωνισμό, προχώρησε το και σε ένα χρόνο το ξαναβλέπεις.

😁 δεν ξέρω, γιαυτό ρωτάω , σε κοντινό περιβάλλον τους ακούγεται σούπερ αλλά έχουν άλλα αμάξια και άλλες χρονολογίες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, korakios είπε

😁 δεν ξέρω, γιαυτό ρωτάω , σε κοντινό περιβάλλον τους ακούγεται σούπερ αλλά έχουν άλλα αμάξια και άλλες χρονολογίες

Δες στο insurance market τι προσφορές σου εμφάνιζει.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αυτο το μηνα ληγει η ασφάλεια. Την κανω ετησια καθε φορα.

Τα τελευταία χρονια εχω Hellas direct, μια φορα χρειαστηκα γιατι εμεινα απο μπαταρία.

Τωρα ηρθε μαιλ για ανανέωση. Στα 180€ περιπου.

Μπηκα απο περιέργεια στο insurance market, βαζωντας οτι παροχές εχω και τωρα. Έβγαλε μερικες που δεν τις ξερω, μονο την interlife στα 181€, ιδια τιμη περιπου. Καθομαι στην ιδια ή να σκεφτω και την δεύτερη; 

Ρωταω απλα γιατι με αυτον τον κλαδο δεν ξερω τι παιζει, μην είναι να βαρεσει κανόνι πχ η hellas direct και γω ανανεώσω. Ή αν ειχε καποιος ασχημη εμπειρία και παρόλο που η τιμή ειναι ιδια, θα σου βγει η πίστη αν κανεις εκεί συμβόλαιο.

Δημοσ.

με το να συγκρίνεις μόνο τις τιμές δεν πρόκειται να βγάλεις σωστό συμπέρασμα. τις καλύψεις πρέπει να δεις, τις απαλλαγές κλπ 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Μπηκα απο περιέργεια στο insurance market, βαζωντας οτι παροχές εχω και τωρα. Έβγαλε μερικες που δεν τις ξερω, μονο την interlife στα 181€, ιδια τιμη περιπου. Καθομαι στην ιδια ή να σκεφτω και την δεύτερη; 

Για 1 ευρώ κι εφόσον δεν είσαι δυσαρεστημένος για κάτι, δεν φεύγεις.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Αυτο το μηνα ληγει η ασφάλεια. Την κανω ετησια καθε φορα.

Τα τελευταία χρονια εχω Hellas direct, μια φορα χρειαστηκα γιατι εμεινα απο μπαταρία.

Ρωταω απλα γιατι με αυτον τον κλαδο δεν ξερω τι παιζει, μην είναι να βαρεσει κανόνι πχ η hellas direct και γω ανανεώσω. Ή αν ειχε καποιος ασχημη εμπειρία και παρόλο που η τιμή ειναι ιδια, θα σου βγει η πίστη αν κανεις εκεί συμβόλαιο.

Γιατί να βάρέσει κανονι;Γιατί να αλλάξεις;Εχεις μείνει δυσαρεστημένος;

Δημοσ.

Δεν την χρειαστηκα και ποτε, μακρια απο εδω και για τον καθενα. 

Οι παροχές σχεδον ιδιες ειναι. Κ οι απαλλαγές αν συμβει κατι αν δεν το τρεξεις, πάντα υπάρχουν παραθυρακια.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λήγει η ασφάλεια στο ένα από τα 2 αυτοκίνητα που έχω ασφαλισμένα στην Hellas Direct.. Από 146 πηγαίνει στα 200, χωρίς ατυχήματα κτλ. Αν το ασφαλίσω στην Hellas Direct μέσα από το cosmote insurance , βγαίνει στα 154 ευρώ με τις ίδιες καλύψεις.  Σκέφτομαι να πάω alliance και ας είναι λίγο ακριβότερη (πιο φθηνή πάντως από τα 200 που μου ζητάνε στο mail)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή έφτασε και η δικη μου σειρά για ετήσια ασφάλεια, ήθελα να ρωτήσω πόσο ικανοποιημένοι είσαστε από την HD; Έχει τύχει κάποιος να την χρειαστεί και αν ναι πως ήταν η αντιμετώπιση;

Σε σχέση με την Ατλαντική Ένωση που έχω εδώ και 3 χρόνια και την είχα κάνει στην αντιπροσωπεία είναι σχεδόν 200€ οικονομικότερη. Βασικά σε σχέση με σχεδόν όλες τις άλλες ασφάλειες είναι η οικονομικότερη αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση που τη χρειαστείς. Όπως επίσης πως λειτουργούν με την μείωση αξίας του οχήματος; Για παράδειγμα από την ατλαντική, για το νέο συμβόλαιο κοστολογούν την εμπορική αξία του αυτοκινήτου στα 18.000€ λέγοντας ότι είναι το σωστό, καθώς χάνει 15% τον πρώτο χρόνο και 5-7% κάθε επόμενη χρόνια. Παρόλα αυτά η μέση τιμή πώλησης του συγκεκριμένου μοντέλου στο car είναι 23.125€.
  Έχει νόημα να την προτιμήσω ασφαλίζοντας για 23000πχ, ή σε περίπτωση αποζημίωσης θα μου πουν ότι δεν έχει σημασία για πόσο το ασφάλισα και θα ακούσω την ιστορία με την μείωση αξίας κάθε χρόνο;

Να πω φυσικά ότι μια φορά που χρειάστηκα την Ατλαντική Ένωση, η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική. Απλά πήγα το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία και πήγα και το πήρα μετά από 3 μέρες. Ούτε τηλέφωνα για ραντεβού, πραγματογνώμονες κτλ, και καμία ταλαιπωρία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.bar είπε

Έχει νόημα να την προτιμήσω ασφαλίζοντας για 23000πχ, ή σε περίπτωση αποζημίωσης θα μου πουν ότι δεν έχει σημασία για πόσο το ασφάλισα και θα ακούσω την ιστορία με την μείωση αξίας κάθε χρόνο;

Σε περίπτωση αποζημίωσης είναι σίγουρο ότι θα σου πουν ότι δεν έχει σημασία για πόσο το ασφάλισες, θα σου πουν πως σημασία έχει μόνο η τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου σου και με βάση αυτή θα αποζημιωθείς. Για συγκεκριμένο ποσοστό μείωσης αξίας κάθε χρόνο δεν πρόκειται να σου πουν, ακριβώς επειδή δεν χάνουν όλα τα αυτοκίνητα με τον ίδιο ρυθμό την αξία τους. Θα πρέπει εσύ ο ίδιος κάθε φορά που κάνεις ασφάλεια ή ανανέωση να φροντίζεις το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματική εμπορική αξία του αυτοκινήτου.

Τα παραπάνω ισχύουν για ΟΛΕΣ τις ασφαλιστικές.

• Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση νοοβα.. 

Με ανενεωση ο κωδικός Loyalty Discount δίνει 5% έκπτωση ένω στην πρώτη φορά 15%.

Αν αφήσω να λήξη το συμβόλαιο μου 23.59 και πάω να κάνω νέα ασφάλεια στις 00.01 θα πάρω 15%?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sofiathereal είπε

Ερώτηση νοοβα.. 

Με ανενεωση ο κωδικός Loyalty Discount δίνει 5% έκπτωση ένω στην πρώτη φορά 15%.

Αν αφήσω να λήξη το συμβόλαιο μου 23.59 και πάω να κάνω νέα ασφάλεια στις 00.01 θα πάρω 15%?

Όχι :)

Άσε που έτσι θα μείνεις ανασφάλιστος για 1-2 ημέρες και όχι για 1 λεπτό, κάλυψη παίρνεις την επόμενη ή την μεθεπόμενη ημέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...