Προς το περιεχόμενο

Hellas direct Ασφαλειες αυτοκινητου

micha24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 9/10/2021 στις 11:13 ΠΜ, Doubt είπε

Ο λόγος που αποφεύγω τις πάγιες εντολές γενικά.

Λογικά μπορείς να την κόψεις και από την τράπεζα αν σου κάνουν τους Κινέζους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Από μικτή έχεις κανένας εμπειρία για την hellas direct?

εγω εχω μικτή απο hellas direct  αλλα δοξα τον θεο δεν την εχω χρειαστεί ακομα για να ξερω αποζημιωσεις κτλ

12 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Λογικά μπορείς να την κόψεις και από την τράπεζα αν σου κάνουν τους Κινέζους.

Το θέμα είναι να μην προλάβουν να εισπράξουν και μετά "παρακαλάς" να τα πάρεις πίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Doubt είπε

Το θέμα είναι να μην προλάβουν να εισπράξουν και μετά "παρακαλάς" να τα πάρεις πίσω.

Ζήτα διακοπή της πάγιας από την τράπεζα, πριν τα πάρουν, για να μην παρακαλάς κανένα.

Επεξ/σία από agnostos13

1 ώρα πριν, agnostos13 είπε

Ζήτα διακοπή της πάγιας από την τράπεζα, πριν τα πάρουν, για να μην παρακαλάς κανένα.

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος, η πάγια εντολή για anytime δεν έχει σχέση με την τράπεζα, στην ουσία δίνεις τα στοιχεία της κάρτας σου στην anytime εξουσιοδοτώντας την να τραβάει μόνη της τα χρήματα.

7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος, η πάγια εντολή για anytime δεν έχει σχέση με την τράπεζα, στην ουσία δίνεις τα στοιχεία της κάρτας σου στην anytime εξουσιοδοτώντας την να τραβάει μόνη της τα χρήματα.

Υποθέτω μπορείς να την μπλοκάρεις μέσω της τράπεζας.

Δεν θα τραβάει λεφτά μια ζωή επειδή κάποτε έδωσες τα στοιχεία της κάρτας.

8 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Υποθέτω μπορείς να την μπλοκάρεις μέσω της τράπεζας.

Δεν θα τραβάει λεφτά μια ζωή επειδή κάποτε έδωσες τα στοιχεία της κάρτας.

Το μπλοκάρισμα της κάρτας δεν είναι λύση, εκτός και αν δεν έχεις σκοπό να την ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ online.

Μην βασίζεσαι σε υποθέσεις.

2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το μπλοκάρισμα της κάρτας δεν είναι λύση, εκτός και αν δεν έχεις σκοπό να την ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ online.

Μην βασίζεσαι σε υποθέσεις.

Για τη συγκεκριμένη συναλλαγή λέω...

Εσύ είσαι σίγουρος οτι δεν μπορείς να το κάνεις ας πούμε;

Μόλις τώρα, agnostos13 είπε

Για τη συγκεκριμένη συναλλαγή λέω...

Εσύ είσαι σίγουρος οτι δεν μπορείς να το κάνεις ας πούμε;

Από όσο ξέρω όχι, οι τράπεζες δεν σου δίνουν την δυνατότητα να μπλοκάρεις συγκεκριμένο αποδέκτη πληρωμής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Doubt

@Giama

offtopic

Δεν συνηθίζω να βάζω πάγιες εντολές, αλλά στον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος που έβαλα για να μην πληρώσω εγγύηση έχω κάνει. Για αρκετούς λόγους χρησιμοποιώ έναν λογαριασμό συνδεδεμένο στην χρεωστική μου κάρτα, ο οποίος έχει λίγα χρήματα 10-100 ευρώ. Την πληρωμή στον πάροχο την κάνω χειροκίνητα τέλος του μήνα, και φροντίζω να μην έχω χρήματα στον λογαριασμό αυτόν. Ο λόγος ήταν ότι μου έχουν προκύψει 2 φορές προβλήματα στην χρέωση πάγιας εντολής και μετά να μεταφέρονται σε επόμενο λογαριασμό λόγω αργιών ΣΚ κλπ. Σαν ιδέα το λέω, μήπως σας βολεύει και εσάς παρόμοια τακτική.

ontopic

Είμαι σε άλλη εταιρεία αυτή τη στιγμή, και δοκίμασα να πάρω προσφορά από HD. Μου βγήκε 50 ευρώ διαφορά και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.  HD είχα 2 χρόνια παλιότερα χωρίς κάποια ενόχληση από μέρους μου, αλλά τέτοια τιμή δεν κατάφερα ούτε με κωδικό Praktiker να πάρω. Έχει αλλάξει κάτι στην εταιρεία; Είστε ευχαριστημένοι;

Επεξ/σία από johnykim

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/8/2021 στις 7:04 ΜΜ, Doubt είπε

Έκανα αλλαγή από Anytime σε HD (ετήσια και τα 2) με διαφορά άνω των 40 ευρώ, στο 2ο πακέτο με τα 3 έξτρα ενεργά.

Ξεκινάει σε λίγες μέρες.

23 λεπτά πριν, johnykim είπε

Είμαι σε άλλη εταιρεία αυτή τη στιγμή, και δοκίμασα να πάρω προσφορά από HD. Μου βγήκε 50 ευρώ διαφορά και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.  HD είχα 2 χρόνια παλιότερα χωρίς κάποια ενόχληση από μέρους μου, αλλά τέτοια τιμή δεν κατάφερα ούτε με κωδικό Praktiker να πάρω. Έχει αλλάξει κάτι στην εταιρεία; Είστε ευχαριστημένοι;

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 1

Εμένα προχθές το βράδυ προπορευόμενο αυτοκίνητο μου πέταξε πετραδάκι στο εμπρός παρμπρίζ με αποτέλεσμα να γίνει ρωγμή 2 εκατοστά περίπου 1 λεπτό κράτησε η συνομιλία μας με την ασφαλιστική και 2 λεπτά μέ την carglass.

Επισκευή την άλλη ημέρα σε τοπικό συνεργάτη χωρίς τίποτα άλλο από εμένα μόνο επίδειξη των απαραίτητων εγγράφων.

Έχω μικτή στην Hellas direct δύο χρόνια τώρα και θραύση κρυστάλλων, πρώτη φορά τη χρησιμοποίησα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος... ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ληγει και σε εμενα η μικτη ασφαλεια σε ενα μηνα. Θα περιμενουμε μηπως βγει κανα κουπονι με το black friday για καμια εκπτωση μεγαλυτερη απο το 5% του praktiker για ανανεωση....

Επεξ/σία από miltgiorg

Έχετε στο νου σας καμιά καλή ασφάλεια; Φέτος για χρόνο η HD μου βγαίνει 75€ πάνω & πρέπει να ανανεώσω μέχρι τις 15 Νοέμβρη…

Ήμουν πολύ ευχαριστημένη στην HD αλλά τι φάση; Γιατί τέτοια αύξηση;🤯

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...