Προς το περιεχόμενο

Hellas direct Ασφαλειες αυτοκινητου

micha24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Το κακό είναι ότι πλέον αν έχεις τρακάρισμα έστω κι αν δε φταις ανεβάζουν τα ασφάλιστρα 

Γενικά τα έχουν αυξήσει...μην το ψάχνεις...

Τουλάχιστον 5 γνωστοί και φίλοι που είχαν εκτός από βασική και πυρός-κλοπής εκεί και είδαν αύξησεις 30-40% τον τελευταίο ένα χρόνο...

Επεξ/σία από agnostos13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, agnostos13 είπε

Γενικά τα έχουν αυξήσει...μην το ψάχνεις...

Τουλάχιστον 5 γνωστοί και φίλοι που είχαν εκτός από βασική και πυρός-κλοπής και είδαν αύξησεις 30-40% τον τελευταίο ένα χρόνο...

Εμενα για το ενα αυτοκινητο που ειναι και πιο καινουριο και πιο ακριβο και δεν εχει τρακαρει ποτε και κινειται λιγο, ολο και μου το μειωνουν (εχω φτασει στα 105€ με ολες τις καλυψεις μεσα εκτος απο μικτη)

Για το αλλο που ειναι πιο παλιο και επειδη μαλλον με τρακαραν πριν 2 χρονια μου λενε να δωσω πιο πολλα 

9 ώρες πριν, dtzgr είπε

Εγώ πάντως φεύγω φέτος μετά από 2 χρόνια, γιατί στην ανανέωση που μου στείλανε υπολογίζουν αξία 12000 (από 17500 πέρυσι) για αυτοκίνητο που αγοραστηκε πριν 3 μόλις χρόνια καινούριο 21κ.

Δεν μπορείς να το αυξήσεις εσύ στο επιθυμητό μέσω της φόρμας; Αυξάνεται πολύ το ασφάλιστρο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, adi32 είπε

Εμενα για το ενα αυτοκινητο που ειναι και πιο καινουριο και πιο ακριβο και δεν εχει τρακαρει ποτε και κινειται λιγο, ολο και μου το μειωνουν (εχω φτασει στα 105€ με ολες τις καλυψεις μεσα εκτος απο μικτη)

Για το αλλο που ειναι πιο παλιο και επειδη μαλλον με τρακαραν πριν 2 χρονια μου λενε να δωσω πιο πολλα 

105 € με καινούριο...αν επιτρέπεται σε τι αξία στο ασφαλίζουν από κλοπή-πυρκαγιά;

Επίσης φαντάζομαι αναφέρεσαι σε 6-μηνο.

Επεξ/σία από agnostos13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 λεπτά πριν, pan05 είπε

Δεν μπορείς να το αυξήσεις εσύ στο επιθυμητό μέσω της φόρμας; Αυξάνεται πολύ το ασφάλιστρο;

Μόνο με νέο συμβόλαιο που επιτρέπει μέχρι 14500. 

Στο τρέχον συμβόλαιο έχουν αποδεχτεί 17500 και πήγαν από μόνοι τους στις 12κ σε ενα έτος χωρίς να έχω εμπλακεί σε κανένα συμβάν. Το αμάξι έχει 16κ χλμ, είναι ατρακαριστο και αγρατσουνιστο με όλα τα σέρβις (2 μέχρι τώρα) στην ώρα τους και στην αντιπροσωπεία, παρκαρισμένο σε προστατευμένο γκαραζ πιλωτης.

Το εύρος που επιτρέπουν είναι για τη βασική ή τη μεσαία έκδοση με τον μικρότερο ή μεσαίο κινητήρα. Εγώ έχω την πλήρη εκδοση με τον μεγαλύτερο κινητήρα. 

Έκανα μια έρευνα από περιέργεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στην αγορά μεταχειρισμένο τριετίας ίδιου εργοστασιακού εξοπλισμού και ίδιου κινητήρα (ας μη μιλήσω για τα χιλιόμετρα) ούτε με 12κ που ορίζουν την ανανέωση αλλά ούτε καν με το άνω όριο τους 14.5κ. Ξεκινούν από 16-17κ.

Γι αυτό και η ανταγωνιστική εταιρία δέχεται αξια μέχρι 17500.

Επεξ/σία από dtzgr

5 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

105 € με καινούριο...αν επιτρέπεται σε τι αξία στο ασφαλίζουν από κλοπή-πυρκαγιά;

Οχι δεν ειναι καινουριο

Πιο καινουριο απο το αλλο που εχω εννοω και το βαζουν 11200  

40 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Μόνο με νέο συμβόλαιο που επιτρέπει μέχρι 14500. 

Στο τρέχον συμβόλαιο έχουν αποδεχτεί 17500 και πήγαν από μόνοι τους στις 12κ σε ενα έτος χωρίς να έχω εμπλακεί σε κανένα συμβάν. Το αμάξι έχει 16κ χλμ, είναι ατρακαριστο και αγρατσουνιστο με όλα τα σέρβις (2 μέχρι τώρα) στην ώρα τους και στην αντιπροσωπεία, παρκαρισμένο σε προστατευμένο γκαραζ πιλωτης.

Το εύρος που επιτρέπουν είναι για τη βασική ή τη μεσαία έκδοση με τον μικρότερο ή μεσαίο κινητήρα. Εγώ έχω την πλήρη εκδοση με τον μεγαλύτερο κινητήρα. 

Έκανα μια έρευνα από περιέργεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στην αγορά μεταχειρισμένο τριετίας ίδιου εργοστασιακού εξοπλισμού και ίδιου κινητήρα (ας μη μιλήσω για τα χιλιόμετρα) ούτε με 12κ που ορίζουν την ανανέωση αλλά ούτε καν με το άνω όριο τους 14.5κ. Ξεκινούν από 16-17κ.

Γι αυτό και η ανταγωνιστική εταιρία δέχεται αξια μέχρι 17500.

Στειλ' τους πρώτα σε email τα παραπάνω και μετά άλλαξε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλη Οκτωβρίου λήγει η ασφάλεια μου (από 305 στα 370). Ανοίγω το email που μου ήρθε και βλέπω περασμένο έναν κωδικό προσφοράς ο οποίος έχει λήξει. Έχει γίνει λάθος ή είναι από την περσινό χρονιά? Υπάρχει κάποιο κουπόνι για όσους είμαστε 2 χρονιά?

Επεξ/σία από achilles_g_

56 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Τέλη Οκτωβρίου λήγει η ασφάλεια μου (από 305 στα 370). Ανοίγω το email που μου ήρθε και βλέπω περασμένο έναν κωδικό προσφοράς ο οποίος έχει λήξει. Έχει γίνει λάθος ή είναι από την περσινό χρονιά? Υπάρχει κάποιο κουπόνι για όσους είμαστε 2 χρονιά?

Πάρε τους τηλέφωνο και ζήτα να σου στείλουν εκπτωτικό κωδικό.

• Like 1

2 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Πάρε τους τηλέφωνο και ζήτα να σου στείλουν εκπτωτικό κωδικό.

Μου πέρασαν 5%. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι καλύτερο?

32 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Μου πέρασαν 5%. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι καλύτερο?

Θυμάμαι έναν "loyalty" κι έναν "praktiker" αλλά τα ποσοστά ίδια νομίζω.

Αν έχετε προεραιτικες καλύψεις, ελέγξτε τη νεα αξία αυτοκινήτου που ορίζουν στο ανανεωτηριο. Δεν τη λένε μόνοι τους. Αν δεν τους ρωτήσεις πριν την ανανέωση θα τη δεις μόνο στο νέο συμβόλαιο αφού έχεις πρώτα πληρώσει. Εμένα σε ένα μονο χρόνο και χωρίς καμία εμπλοκή σε περιστατικό ούτε ενόχληση από την πλευρά μου προς αυτούς, με κατέβασαν από 17.5κ στις 12.5κ (σε αυτοκίνητο 3 ετών που καινούριο κόστισε στην ελληνική αντιπροσωπεία 21κ). Ευτυχώς που ρώτησα, έμαθα και πρόλαβα να φύγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...