Tsino Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Στο δικό μου βγάζει καλύτερη τιμή από πέρυσι... αλλά κοιτάζοντας προς anytime βλέπω ότι δεν έχει τις απαλλαγές της HD και αναρωτιέμαι αν αξίζει η φθηνότερη τιμή σε σχέση με τις απαλλαγές
alexiko Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Tsino είπε Στο δικό μου βγάζει καλύτερη τιμή από πέρυσι... αλλά κοιτάζοντας προς anytime βλέπω ότι δεν έχει τις απαλλαγές της HD και αναρωτιέμαι αν αξίζει η φθηνότερη τιμή σε σχέση με τις απαλλαγές Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις ανάλογα και την διαφορά τιμής. Σαν ποιότητα και μεγέθη εταιριών δεν συγκρίνονται.
kstgr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Ενημερωτικά μόλις πρόσεξα ότι: Η BLACK FRIDAY συνεχίζεται μέχρι και 30/11! Πρόλαβε την έκπτωση με τον κωδικό BF2020
madboy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, kstgr είπε Ενημερωτικά μόλις πρόσεξα ότι: Η BLACK FRIDAY συνεχίζεται μέχρι και 30/11! Πρόλαβε την έκπτωση με τον κωδικό BF2020 Με τις αυξήσεις που έχουν κάνει, προτείνω να ετοιμάζουν από τώρα BF2021 μήπως και επιστρέψει κάποιος από αυτούς που έφυγαν. 😀 1
Christos_Tz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Εχει κανει κανειs Hellas Direct ασφαλιση στο ΙΧ του να μου πει τι ρολο βαραει..?..Ψαχνω πιο οικονομικο ασφαλιστρο 6μηνου..
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μια χαρά ρόλο βαράει.Βρες και κωδικό απο φίλο να σου έρθει ακόμα πιο οικονομικά. Υπάρχει ήδη θέμα
Christos_Tz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Εχω βρει ηδη κωδικο και βγαινει αρκετα πιο φτηνα σε σχεση με οτι δινω τωρα...εγινε ευχαριστω θα ψαξω το αναλογο Thread εδω
tedkald Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Σε γενικές γραμμές πολύ καλή. Η οδική βοήθεια δεν είναι τόσο γρήγορη όσο της Anytime (Interamerican).
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 παιδιά ήμουν Hellas Direct που έληγε 26/1/2021 στις 23:59, και έκανα ασφάλιση online με Anytime με ημερομηνία έναρξης 27/1. Όμως βλέπω στο ασφαλιστήριο της Anytime γράφει ημερομηνία και ώρα έναρξης ασφάλισης 27/1 στις 12:00. Τι φάση; εγώ δλδ είμαι ακάλυπτος για 12 ώρες;
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε παιδιά ήμουν Hellas Direct που έληγε 26/1/2021 στις 23:59, και έκανα ασφάλιση online με Anytime με ημερομηνία έναρξης 27/1. Όμως βλέπω στο ασφαλιστήριο της Anytime γράφει ημερομηνία και ώρα έναρξης ασφάλισης 27/1 στις 12:00. Τι φάση; εγώ δλδ είμαι ακάλυπτος για 12 ώρες; Μπορείς να τους καλέσεις και να στο προσαρμόσουν ώστε να ξεκινάει μεσάνυχτα.
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, paylidis είπε Μπορείς να τους καλέσεις και να στο προσαρμόσουν ώστε να ξεκινάει μεσάνυχτα. Σε ευχαριστώ πολύ, θα επικοινωνήσω μαζί τους
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε Μπορείς να τους καλέσεις και να στο προσαρμόσουν ώστε να ξεκινάει μεσάνυχτα. Να τους καλέσει μπορεί, να το προσαρμόσουν όμως δεν παίζει. @ts: Έχω πάθει το ίδιο, και έχω περιγράψει την εμπειρία μου σε παλιότερο post: 1
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Να τους καλέσει μπορεί, να το προσαρμόσουν όμως δεν παίζει. @ts: Έχω πάθει το ίδιο, και έχω περιγράψει την εμπειρία μου σε παλιότερο post: Σε εμένα τη μια φορά αρνήθηκαν τη δεύτερη το έκαναν. Τη φορά που αρνήθηκαν ήταν ασφάλεια με μικτή όποτε παίζει να επαιξε ρολο αυτό. Την επόμενη φορά σε απλό συμβόλαιο το άλλαξαν ώστε να ξεκινάει νωρίτερα κανονικά...
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Σε εμένα τη μια φορά αρνήθηκαν τη δεύτερη το έκαναν. Τη φορά που αρνήθηκαν ήταν ασφάλεια με μικτή όποτε παίζει να επαιξε ρολο αυτό. Την επόμενη φορά σε απλό συμβόλαιο το άλλαξαν ώστε να ξεκινάει νωρίτερα κανονικά... Κάτι τέτοιο θα είχε νόημα μόνο στην περίπτωση που η κάλυψη θα ξεκινούσε τις επόμενες ημέρες, στη δική μου περίπτωση ξεκινούσε μετά από 15 ημέρες. Και όχι, δεν είχα κάνει μικτή.
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάτι τέτοιο θα είχε νόημα μόνο στην περίπτωση που η κάλυψη θα ξεκινούσε τις επόμενες ημέρες, στη δική μου περίπτωση ξεκινούσε μετά από 15 ημέρες. Και όχι, δεν είχα κάνει μικτή. Ναι ξεκινούσε περίπου 2 μέρες μετά. Ξαναλέω (το είχα πει κ τότε) εάν δε κάνουν τέτοια προσαρμογή είναι απαράδεκτο. Σε εμένα παντως την έκαναν (βασικά την έβαλαν να ξεκινάει μια μέρα πριν και για 12 ώρες ήμουν διπλοασφαλισμενος στη πράξη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα