Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 30 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Πήρα σήμερα τηλέφωνο όπως μου είχαν πει και τελικώς μόνο ακύρωση και νέο συμβόλαιο μπορεί να ξανά κάνεις. Ακύρωσα το λάθος, σε 3 ημέρες θα μου έχουν έρθει τα χρήματα σε iban, μου έφτιαξαν και το νέο, με τη σωστή ημερομηνία και μου έστειλαν την ειδοποίηση πληρωμής στην ίδια τιμή στο εμαιλ, για να πληρώσω μόλις λάβω τα χρήματα πίσω. Γενικώς ταλαιπωρία, αλλά οκ έλυσα το πρόβλημα μάλλον. Χαρά στην υπομονή σου! Εγώ μόλις άκουσα ότι δεν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης αλλά μόνο ακύρωσης δεν σκέφτηκα καν να μπω στη διαδικασία, το άφησα έτσι. Πάντως στην HD είχα κάνει μικτή σε νέο αυτοκίνητο την ημέρα που πήρε πινακίδες (05/11), αλλά κάλυψη πήρε από την μεθεπόμενη (07/11), τους πήρα τηλέφωνο και απλά μου ζήτησαν φωτογραφίες για να βεβαιωθούν πως δεν έχει ήδη κάποια ζημιά. Τους έστειλα την άδεια και μετά από 10 λεπτά ήρθε στο mail μου το διορθωμένο συμβόλαιο με έναρξη 05/11, πριν καν προλάβω να τους στείλω τις φωτογραφίες. Επίσης πάλι στην HD είχαμε ασφαλισμένο ένα αυτοκίνητο το οποίο μεταβιβάστηκε σε άλλο μέλος της οικογένειας (πχ ο ιδιοκτήτης από Παπαδόπουλος Γεώργιος έγινε Παπαδόπουλου Μαρία), έστειλα με mail την νέα άδεια, και μέσα σε 5΄ μου έστειλαν το συμβόλαιο με μόνη διόρθωση στο όνομα ιδιοκτήτη. Η τακτική της anytime, δλδ το "ααα δε γίνεται διόρθωση, ακυρώστε το ασφαλιστήριο και φτιάξτε άλλο" θυμίζει γραφειοκρατία δημόσιων υπηρεσιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Χαρά στην υπομονή σου! Εγώ μόλις άκουσα ότι δεν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης αλλά μόνο ακύρωσης δεν σκέφτηκα καν να μπω στη διαδικασία, το άφησα έτσι. Πάντως στην HD είχα κάνει μικτή σε νέο αυτοκίνητο την ημέρα που πήρε πινακίδες (05/11), αλλά κάλυψη πήρε από την μεθεπόμενη (07/11), τους πήρα τηλέφωνο και απλά μου ζήτησαν φωτογραφίες για να βεβαιωθούν πως δεν έχει ήδη κάποια ζημιά. Τους έστειλα την άδεια και μετά από 10 λεπτά ήρθε στο mail μου το διορθωμένο συμβόλαιο με έναρξη 05/11, πριν καν προλάβω να τους στείλω τις φωτογραφίες. Επίσης πάλι στην HD είχαμε ασφαλισμένο ένα αυτοκίνητο το οποίο μεταβιβάστηκε σε άλλο μέλος της οικογένειας (πχ ο ιδιοκτήτης από Παπαδόπουλος Γεώργιος έγινε Παπαδόπουλου Μαρία), έστειλα με mail την νέα άδεια, και μέσα σε 5΄ μου έστειλαν το συμβόλαιο με μόνη διόρθωση στο όνομα ιδιοκτήτη. Η τακτική της anytime, δλδ το "ααα δε γίνεται διόρθωση, ακυρώστε το ασφαλιστήριο και φτιάξτε άλλο" θυμίζει γραφειοκρατία δημόσιων υπηρεσιών. Ότι αναφέρει ο Joshua. Στο πρώτο παράδειγμα έχω εξυπηρετηθεί ανάλογα και εξαιρετικά και εγώ από την HD. Ανοησία της anytime και άνευ λόγου γραφειοκρατία. Αντίστοιχη είχα υποστεί με εθνική ασφαλιστική στο παρελθόν που είχα νέο Αμαξι με άδεια πινακίδες κλπ και δε μπορούσα να το πάρω και να φύγω γιατί τα συμβόλαια της ίδιας ημέρας έπρεπε να έχουν γίνει έως τις 10.30 και εμένα μου το έβγαλαν στις 11.00 όποτε ξεκίναγε την επομενη... Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntabas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα ,έχω ένα i30 2017 1.400 5 θυρο αξία περίπου στις 10.000 Για μικτή ασφάλεια ενδιαφέρομαι κυρίως ...έχω στην ιντερσαλονικα με 130 το 3 μηνο,υπάρχει μήπως κάποια καλύτερη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, ntabas είπε Καλησπέρα ,έχω ένα i30 2017 1.400 5 θυρο αξία περίπου στις 10.000 Για μικτή ασφάλεια ενδιαφέρομαι κυρίως ...έχω στην ιντερσαλονικα με 130 το 3 μηνο,υπάρχει μήπως κάποια καλύτερη ? Η Intersalonika δεν μετεχει στον φιλικο διακανονισμο αν σε ενδιαφερει . https://arangia.gr/2020-ποιες-ασφαλιστικές-εταιρίες-συμμετέ/ Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, ntabas είπε Καλησπέρα ,έχω ένα i30 2017 1.400 5 θυρο αξία περίπου στις 10.000 Για μικτή ασφάλεια ενδιαφέρομαι κυρίως ...έχω στην ιντερσαλονικα με 130 το 3 μηνο,υπάρχει μήπως κάποια καλύτερη ? Έχεις στην ιντερσαλονικα και αν τρακάρεις κάποιον θα σε βρίζει για μήνες... ειλικρινά προτιμώ να με τρακάρει ανασφάλιστος παρά ασφαλισμένος σε αυτή την «εταιρεία» 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntabas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μου αρέσει που μου την πρότεινε και ο ασφαλιστής μου ...έλεος δλδ ...επειδή μου έτυχε με μηχανάκι που είχα και τρέχω εδώ και ένα χρόνο δικαστικός να πάρω λεφτά ..εντάξει η άλλη είχε brokins/dalbog με έδρα Βουλγαρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, paylidis είπε Έχεις στην ιντερσαλονικα και αν τρακάρεις κάποιον θα σε βρίζει για μήνες... ειλικρινά προτιμώ να με τρακάρει ανασφάλιστος παρά ασφαλισμένος σε αυτή την «εταιρεία» Βέβαια υπάρχει και η λογική οτι εφόσον είμαι ασφαλισμένος δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο άλλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, ntabas είπε Μου αρέσει που μου την πρότεινε και ο ασφαλιστής μου ...έλεος δλδ ...επειδή μου έτυχε με μηχανάκι που είχα και τρέχω εδώ και ένα χρόνο δικαστικός να πάρω λεφτά ..εντάξει η άλλη είχε brokins/dalbog με έδρα Βουλγαρία Για κάνε ένα τηλέφωνο και εδώ.Ασφάλισα μέσω πράκτορα το παπί YAMAHA crypton 135 με 37 ευρώ το εξάμηνο ενώ πριν έδινα σχεδόν τα διπλά.Έχει και φιλικό. https://www.np-asfalistiki.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoszografos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Θα ήθελα κι εγώ να καταθέσω την «Ασφαλιστική» μου εμπειρία. Αρχίζω με το θέμα «φιλικός διακανονισμός». Να έχετε υπόψη σας ότι η όλη υπόθεση δημιουργήθηκε από τις μεγάλες Ασφαλιστικές του χώρου (κάτι σαν κοινό ταμείο ΤΟΥΣ και όχι για το συμφέρον το δικό μας) βάζοντας στη βιτρίνα τη δική μας εξυπηρέτηση. Πιο συγκεκριμένα, εγώ ήμουν επί πολλά χρόνια ασφαλισμένος στην ΑΧΑ και μάλιστα με σεβαστή έκπτωση. Έτυχε μέσα στην ίδια χρονιά να έχω τρία ατυχήματα (χωρίς δική μου υπαιτιότητα) στο ίδιο φτερό του αυτοκινήτου, περίπου στο ίδιο σημείο. Την τελευταία φορά το άλλο αυτοκίνητο ήταν ασφαλισμένο στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ. Έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες, ήρθε ο πραγματογνώμονας, ενέκρινε την επισκευή της ζημιάς, συμφώνησε με το κόστος και προχώρησα στην επισκευή. Κόπηκε το τιμολόγιο κανονικά και η δική μου ασφαλιστική (AXA) ανέλαβε λόγω «φιλικού διακανονισμού» να με πληρώσει. Πάω να πληρωθώ και με πληροφορεί η «δική μου» εταιρία πως επειδή είναι η τρίτη παρόμοια και πρόσφατη ζημιά δεν θα με πληρώσει. Μιλάω μάλιστα με την «αντίπαλη» εταιρία, δεν είχε ιδέα ούτε αντίρρηση στην πληρωμή, και το θέμα δημιουργήθηκε από τη δική μου. Προφανώς η AXA ως κυρίαρχος του χώρου υπερασπίζεται αυτόκλητα τα κεφάλαια του «κοινού ταμείου», χωρίς να τηρεί καν τα προσχήματα. Αναγκαστικά ζήτησα τη μεσολάβηση κάποιων φίλων και τελικά με παζάρια υποχώρησαν (κατ’ εξαίρεση) στην αφαίρεση μόνον του ποσού του ΦΠΑ. Εννοείται πως αποχώρησα αμέσως, πήγα για λίγο στην ANYTIME (AT) και από το 2014 ανακάλυψα την HELLAS DIRECT (HD) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τροποποίησαν τελευταία τα θέματα των εκπτώσεων (PRAKTIKER) και ακρίβυναν κάπως αλλά θα σας αναφέρω και άλλη μία πρόσφατη παρατήρησή μου. Κατά καιρούς είχα οχλήσεις από την AT για επιστροφή των τεσσάρων οικογενειακών αυτοκινήτων που διαχειρίζομαι (ασφαλιστικά), αλλά ποτέ δεν μου έκαναν κάποια δελεαστική αντιπροσφορά (πέραν της προβλεπόμενης στο τιμολόγιό τους). Σε κάθε ανανέωση κάνω πάντα κάποια σύγκριση με την AT αλλά ποτέ δεν ήταν πιο συμφέρουσα. Πριν λίγες ημέρες στην ανανέωση του ενός από τα αυτοκίνητα είδα για πρώτη φορά ότι προέκυπτε στην ATμια χαμηλότερη τιμή (κατά 8% περίπου). Σύγκρινα τις καλύψεις και είδα ότι στη στοιχειώδη ασφάλιση της AT δεν περιλαμβάνεται το Προσωπικό ατύχημα (€ 15.000), παρότι υπάρχει στην αντίστοιχη της HD. Τους τηλεφώνησα, η υπάλληλος δεν γνώριζε να μου απαντήσει (!!) και είπε πως θα με καλέσουν αργότερα. Κανείς δεν με πήρε, οπότε σύγκρινα πιο προσεκτικά τα site, όντως το Προσωπικό Ατύχημα περιλαμβάνεται στην επόμενη κλάση της AT (VALUE, με κλοπή και φωτιά) και είδα ακόμη ότι στη Θραύση Κρυστάλλων η AT έχει κάλυψη € 1.000 έναντι € 1.500 της HD, ενώ στη ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ € 3.000 η AT έναντι € 6.000 της HD. Μάλλον γι’ αυτό και δεν με πήραν… τηλέφωνο. Ανανέωση λοιπόν και πάλι στη HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Ειχα στην HD 4 αυτοκινητα που διαχειριζομαι με μικτη ασφαλεια αλλα η αυξηση που εχουν κανει ειναι παρα πολυ μεγαλη και εστι εχει μεινει μονο ενα Το "καλο" της ειναι οτι κανει μικτη και σε αυτοκινητα μεγαλης ηλικιας που οι αλλες δεν κανουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ειχα στην HD 4 αυτοκινητα που διαχειριζομαι με μικτη ασφαλεια αλλα η αυξηση που εχουν κανει ειναι παρα πολυ μεγαλη και εστι εχει μεινει μονο ενα Το "καλο" της ειναι οτι κανει μικτη και σε αυτοκινητα μεγαλης ηλικιας που οι αλλες δεν κανουν Με 1200 απαλλαγή και δεδομένου οτι μετά την 5-ετία θα πάνε να σου πλασάρουν ημιτασιόν ή μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αλλιώς θα σου φορτώσουν και την διαφορά τιμής δεν βλέπω ιδιαίτερο όφελος... Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Με 1200 απαλλαγή και δεδομένου οτι μετά την 5-ετία θα πάνε να σου πλασάρουν ημιτασιόν ή μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αλλιώς θα σου φορτώσουν και την διαφορά τιμής δεν βλέπω ιδιαίτερο όφελος... Την απαλλαγη μπορεις να την κατεβασεις μεχρι 500 ευρω αλλα φυσικα με αυξηση ασφαλισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Διαβάζω πως έχουν ακριβύνει οι τιμές στην HD, έχει τύχει σε κάποιον να είναι πιο φθηνό το φετινό ασφάλιστρο; Στο δικό μου ίδιες καλύψεις, ετήσια περίοδος κάλυψης και με τον κωδικό PRAKTIKER να δίνει πλέον μόνο 5% έκπτωση, μου βγάζει κόστος €12 φθηνότερο από πέρυσι. Εννοείται πως δεν το σκέφτηκα καν, είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής (στο δεύτερο αμάξι χρειάστηκε η οδική βοήθεια 3-4 φορές και η υποστήριξη HD ήταν άψογη κάθε φορά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Σε μενα.Ιδιες καλυψεις 20 ευρω φθηνοτερο.Στο αυτοκινητο της αδερφης μου πηρε μεγαλη αυξηση.Δεν ανανεωσε πηγε αλλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Εμένα ήταν 362 πέρυσι και ακριβώς το ίδιο έβγαινε 730 φέτος με την έκπτωση. Κι εγώ σαν την αδερφή του terror πήγα αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα