Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μάλλον εσύ πρέπει να διαβάσεις πιο προσεκτικά γιατί στο κάτω μέρος του άρθρου δεν λέει αυτό που νομίζεις (πως το Unique είναι προϊόν την Hellas Direct), λέει πως η HD "υποστηρίζει το Unique". Χρειάζεται μήπως να σου εξηγήσω τη διαφορά?

Για να ρωτάω ρε παιδιά αυτο θέλω. Αμα ξέρει κάποιος αν μπορεί να μου εξηγήσει. 

39 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

μάλλον δεν ξέρεις που μπλέκεις...

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

saw so much respect GIF

Αν θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο σαφής. Που μπλέκεις? 🤔

Δημοσ.
Μόλις τώρα, wolfskinn είπε

Για να ρωτάω ρε παιδιά αυτο θέλω. Αμα ξέρει κάποιος αν μπορεί να μου εξηγήσει. 

Η ουσία είναι ότι η HD δεν φαίνεται πουθενά, αν ασφαλιστείς εκεί δεν θα έχεις να κάνεις με την HD.

Αν δεν σου αρκεί αυτό και θέλεις λεπτομέρειες, τότε ξεκίνα το διάβασμα από εδώ:

https://eclass.hmu.gr/modules/document/file.php/DA190/Εκπαιδευτικό Υλικό/ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΗ.pdf

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Η ουσία είναι ότι η HD δεν φαίνεται πουθενά, αν ασφαλιστείς εκεί δεν θα έχεις να κάνεις με την HD.

Αν δεν σου αρκεί αυτό και θέλεις λεπτομέρειες, τότε ξεκίνα το διάβασμα από εδώ:

https://eclass.hmu.gr/modules/document/file.php/DA190/Εκπαιδευτικό Υλικό/ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΗ.pdf

Μια χαρα φαινεται ακομα και για φιλικο διακανονισμο

https://arangia.gr/2020-ποιες-ασφαλιστικές-εταιρίες-συμμετέ/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω anytime που λήγει σε λιγότερο απο 2 μήνες, οπότε ξεκίνησα την προεργασία.

Μαλλον αύξησαν τα ασφάλιστρα οι εταιρείες, παρότι γίνονται όλο και πιο ηλεκτρονικές.

Στην hellas direct μου άρεσε ιδιαίτερα η μεικτή με απαλλαγή τα 1200Ε. Λογικό ασφάλιστρο στο ετήσιο στα 380ε.

Απο τη άλλη δεν μπορω να χωνέψω οτι δεν έρχεται φροντίδα ατυχήματος επιτόπου....

Άλλο να συμπληρώνω εγω τα χαρτιά και τις φωτογραφίες και άλλο ο υπάλληλος που είναι κάπως "απρόσωπο".

Και κάπου νομίζω οτι δεν καλύπτει αερόσακους.... Ισχύει; Στο google και στις αξιολογήσεις παίζει πολύ κράξιμο και με προβληματίζει.

Εναλλακτίκα, είδα και την μεικτή της interlife αλλα δεν ξέρω πόσο μπορω να την εμπιστευθώ. Μια φορά εμπλεξα μαζί της και μου πήρε 6 μηνες για να αποζημιωθώ με επιταγή των 180ε ....

Οι περισσότερες δυστυχώς προσφέρουν συγκεκριμένη απαλλαγή στην μεικτή, γυρω στα 600ε και το ασφάλιστρο εκτοξεύεται στα 700-900ε

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Dvs είπε

Στην hellas direct μου άρεσε ιδιαίτερα η μεικτή με απαλλαγή τα 1200Ε

Είσαι σίγουρος πως το κατανοείς και σου αρέσει;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μαλλον ειρωνικα το εγραψε οτι του...αρεσει η απαλλαγη των 1200 ευρω

Δε νομίζω, γιατί προς το τέλος έγραψε

8 ώρες πριν, Dvs είπε

Οι περισσότερες δυστυχώς προσφέρουν συγκεκριμένη απαλλαγή στην μεικτή, γυρω στα 600ε

Οπότε το έχει καταλάβει λάθος το θέμα της απαλλαγής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το εγραψα ειρωνικά.  Μια χαρά την έχω καταλάβει την απαλλαγή: σε περίπτωση τρακαρίσματος τα πρώτα 1200Ε/ανα συμβάν ειναι δικά μου.

Όσο μεγαλύτερη είναι η απαλλαγή τόσο χαμηλότερα θα είναι και τα ασφάλιστρα.

Πάμε στην επιλογή τωρα:

Πολλές δίνουν απαλλαγή 300 ή 600Ε με κοστος 800Ε/χρόνο.

Αυτα τα λεφτά δεν θέλω να τα δώσω. Οπότε ψάχνοντας  μια "φθηνότερη" μεικτή θα έχω και μια μεγαλύτερη απαλλαγή.

[ Το ρισκο που αγοράζω με βάση την πιθανότητα (που θεωρώ εγω) οτι θα το τρακάρω με δικη μου υπευθυνότητα: προτιμώ να δώσω 100 επιπλέον με απαλλάγη 1200Ε παρά 400Ε επιπλέον με απαλλαγή 300Ε].

Το θέμα ειναι πόσο αξιόπιστο ειναι το μαγαζί. Παρόμοιο πακέτο έχει η interlfe που μονο καλα λόγια δεν έχω ακουσει. Και μαλλον αν ενεργοποιήσεις την μεικτη θα σου βγάλουν την ψυχη.

Π.χ

Αν έχεις καινούργιο αμάξι με αξία 18.000-20.000  σε μια ζημιά των 5.000Ε τα πρώτα 1200Ε είναι πιο ανεκτό ποσό σε σχέση με την συνολική ζημιά που μπορεί αν εμφανισθεί. Και αυτή την μεικτή την παίρνεις με 100Ε επιπλέον απο το πλήρες πακέτο, δηλαδή για λιγοτερο απο 10Ε/μηνα επιπλεον. Τα 100Ε/χρόνο είναι ανεκτό ποσο για μένα.

---------------------------

Έστω οτι το αμάξι το φέρνω τουμπα και το κάνω YOLO. Έστω το αμάξι έχει ασφαλισμένη/πραγματική αξία 20.000.

Αφαιρεί τα 1200της απαλλαγής. Αφαιρεί επιπλεον αλλα ποσα (πχ απαλλαγή αεροσακου) ή δεν ξέρω τι; Ή παιρνω 20.000  -1200 και πάω να πάρω καινουργιο; :-)

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Dvs είπε

Δεν το εγραψα ειρωνικά.  Μια χαρά την έχω καταλάβει την απαλλαγή: σε περίπτωση τρακαρίσματος τα πρώτα 1200Ε/ανα συμβάν ειναι δικά μου.

Όσο μεγαλύτερη είναι η απαλλαγή τόσο χαμηλότερα θα είναι και τα ασφάλιστρα.

Πάμε στην επιλογή τωρα:

Πολλές δίνουν απαλλαγή 300 ή 600Ε με κοστος 800Ε/χρόνο.

Αυτα τα λεφτά δεν θέλω να τα δώσω. Οπότε ψάχνοντας  μια "φθηνότερη" μεικτή θα έχω και μια μεγαλύτερη απαλλαγή.

[ Το ρισκο που αγοράζω με βάση την πιθανότητα (που θεωρώ εγω) οτι θα το τρακάρω με δικη μου υπευθυνότητα: προτιμώ να δώσω 100 επιπλέον με απαλλάγη 1200Ε παρά 400Ε επιπλέον με απαλλαγή 300Ε].

Το θέμα ειναι πόσο αξιόπιστο ειναι το μαγαζί. Παρόμοιο πακέτο έχει η interlfe που μονο καλα λόγια δεν έχω ακουσει. Και μαλλον αν ενεργοποιήσεις την μεικτη θα σου βγάλουν την ψυχη.

Π.χ

Αν έχεις καινούργιο αμάξι με αξία 18.000-20.000  σε μια ζημιά των 5.000Ε τα πρώτα 1200Ε είναι πιο ανεκτό ποσό σε σχέση με την συνολική ζημιά που μπορεί αν εμφανισθεί. Και αυτή την μεικτή την παίρνεις με 100Ε επιπλέον απο το πλήρες πακέτο, δηλαδή για λιγοτερο απο 10Ε/μηνα επιπλεον. Τα 100Ε/χρόνο είναι ανεκτό ποσο για μένα.

---------------------------

Έστω οτι το αμάξι το φέρνω τουμπα και το κάνω YOLO. Έστω το αμάξι έχει ασφαλισμένη/πραγματική αξία 20.000.

Αφαιρεί τα 1200της απαλλαγής. Αφαιρεί επιπλεον αλλα ποσα (πχ απαλλαγή αεροσακου) ή δεν ξέρω τι; Ή παιρνω 20.000  -1200 και πάω να πάρω καινουργιο; :-)

Πρόσεξε την αξία στη μικτή γιατί είναι παγίδα!

Ενώ στην ασφάλεια κλοπής/πυρός η ασφαλιστική αν προκύψει ενεργοποίηση της πάει να στο βγάλει υπερασφαλισμένο για να γλυτώσει μέρος της αποζημίωσης, στην μικτή αντίστοιχα προσπαθεί να στο βγάλει υποασφαλισμένο για να σου δώσει αναλογία της αποζημίωσης που δικαιούσαι (βασιζόμενοι στο οτι αν το ασφαλίζεις σε χαμηλότερη αξία από ότι  πραγματικά αξίζει δεν έχεις πλήρη κάλυψη)!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dvs είπε

Καταρχήν η βάση για την αποζημίωση δεν θα είναι το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο (20.000 στην περίπτωση σου), θα είναι η τρέχουσα εμπορική αξία.

Αν πράγματι η τρέχουσα εμπορική αξία είναι 20.000, και φυσικά το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο είναι τόσο, τότε θα σου αφαιρέσει μόνο τα 1200.

Και φυσικά θα πρέπει να τους δώσεις ότι έχει απομείνει από το τουμπαρισμένο, αλλιώς θα σου αφαιρέσουν και την αξία του (του τουμπαρισμένου).

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, θα βάλω την εμπορική αξια. Αμα χρειασθεί να αποζημιώσουν για το συνολο του αμαξιου, θα έχω ηδη φάει χοντρο σταπατσο.

Το τουμπαρισμενο θα τους το δώσω γιατι δεν θελω να μπλεκω με διαγραφες κτλ...

Και αν έχει υπόλοιπο σε μήνες η ασφάλεια τους ζητάω και λεφτά πίσω απο το συμβολαιο ;)

Παντως και η anytime στο site έχει πλεον μεικτη (νομιζω πριν 1-2 χρονια δεν ειχε), premium την λεει, με 350Ε απαλλαγή στα 380Ε/χρόνο

Ακόμα καλύτερο απο HD αν ισχυει αυτο

53 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Καταρχήν η βάση για την αποζημίωση δεν θα είναι το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο (20.000 στην περίπτωση σου), θα είναι η τρέχουσα εμπορική αξία.

Αν πράγματι η τρέχουσα εμπορική αξία είναι 20.000, και φυσικά το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο είναι τόσο, τότε θα σου αφαιρέσει μόνο τα 1200.

Ναι, τα γνωστα προβληματα των ασφαλιστικων. Όμως ας μην το μπλεξουμε το ζήτημα με το πως τα χειριζονται οι ασφαλιστικες γιατι θα χαθουμε.

Τις συγκρινω με το ίδιο κεφάλαιο (για ευκολια συγκρισης), απαλλαγές και τελικη τιμη ανα χρόνο για να παρω την μεγαλύτερη έκπτωση.

btw, η anytime σε αφήνει να πάρεις ετήσια και να βάλεις δόσεις, η HD πρέπει να την πληρώσεις σε μια δόση ;)

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.

Μολις ελαβα μαιλ

Καλησπέρα,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι αλλάζουν οι εκπτωτικοί κωδικοί "Loyalty Discount" και "I love Hellas Direct" και πλέον αντιστοιχούν σε 5%.

Φυσικά αυτό δεν αλλάζει κάτι για εσάς αυτή τη στιγμή! Θα ισχύει όταν έρθει η ώρα για την ανανέωση της ασφάλειας του αυτοκινήτου σας. Και όπως πάντα θα μπορείτε να διαλέξετε όποια διάρκεια θέλετε.

Tip: Από 6μηνη διάρκεια και πάνω, εξοικονομείτε έως 40% σε σχέση με το μηνιαίο 😉

Περισσότερες επιλογές στην ασφάλειά σας!

Όπως θα δείτε στο site μας, τώρα έχετε περισσότερες επιλογές στις καλύψεις σας.

Εκτός από το πρόγραμμα καλύψεών σας, μπορείτε να διαλέξετε αν θέλετε να έχετε Οδική Βοήθεια, Θραύση Κρυστάλλων ή Νομική Προστασία.

Έτσι έχετε μεγαλύτερο έλεγχο και στις καλύψεις σας και στα ασφάλιστρα! 

Οι καλύτερες προσφορές 

Μπορείτε να κερδίζετε δώρα με το Refer a Friend. Για κάθε φίλο σας που ασφαλίζεται σε εμάς με την πινακίδα σας, κερδίζετε από ένα δώρο.

Και αν είστε μέλος του Miles & Bonus της Aegean, συμπληρώνοντας τον αριθμό του Miles & Bonus λογαριασμού σας κερδίζετε 5 μίλια για κάθε €1 του συμβολαίου σας, σε κάθε ανανέωση.

Μην ξεχνάτε ότι σε κάθε αγορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό προσφοράς. 

Είμαστε πάντα εδώ για ό,τι χρειαστείτε και σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε νέα προσφορά!

Φιλικά,

Δημήτρης

Δημοσ.

ακομα εχει 15% to loyalty. Διαφημιση οτι ριχνουν το ποστοστο εκπτωση , τι λογικη εχει;..

Εχουν ριξει τις τιμες σε παλια αμαξια που εχουν φυγει απο την εταιρια.. Χωρις τα εξτραδακια εχουν ριξει αρκετα τις τιμες. (με 15% off)

Δημοσ.

Αυτός που πήρε αυτές τις αποφάσεις δεν πρέπει να πηγαίνει καλά 

Πήγε ο κόσμος σε μια εταιρεία απλά γιατί ήταν η φθηνότερη και τώρα την ακριβαινουν με την ελπίδα ότι θα παραμείνουν χωρίς να ψάξουν φθηνότερη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...