Προς το περιεχόμενο

Hellas direct Ασφαλειες αυτοκινητου

micha24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Μόνο που για να είναι σωστοί οι υπολογισμοί, πρέπει να λάβεις υπόψιν πως πάντα υπήρχε (και υπάρχει ακόμα) κάποιος κωδικός που δίνει 15% έκπτωση.

δεν δινει 15. δινει 5 ποια.

και πλεον πολλες καλυψεις δεν ειναι δωρεαν- δωρο κτλ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, μπαρμπαγιωργος είπε

δεν δινει 15. δινει 5 ποια.

και πλεον πολλες καλυψεις δεν ειναι δωρεαν- δωρο κτλ

Το ότι συγκεκριμένα εσύ αγνοείς τον κωδικό που δίνει 15%, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει! LOYALTY DISCOUNT

Επίσης δωρεάν-δώρο δεν ήταν ποτέ τίποτα, απλά κάποιες συγκεκριμένες καλύψεις πλέον από υποχρεωτικές που ήταν τις έκαναν προαιρετικές.

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Το ότι συγκεκριμένα εσύ αγνοείς τον κωδικό που δίνει 15%, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει! LOYALTY DISCOUNT

Επίσης δωρεάν-δώρο δεν ήταν ποτέ τίποτα, απλά κάποιες συγκεκριμένες καλύψεις πλέον από υποχρεωτικές που ήταν τις έκαναν προαιρετικές.

ποιος κωδικος δινει 15%;

επισης μιλαω για θραυση κρυσταλλων, νομικη προστασεια κτλ. αυτα ποτε δεν ηταν υποχρεωτικα και το διαφημιζαν κι ολας οτι τα παρεχουν δωρεαν αυτοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε
17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

ποιος κωδικος δινει 15%;

επισης μιλαω για θραυση κρυσταλλων, νομικη προστασεια κτλ. αυτα ποτε δεν ηταν υποχρεωτικα και το διαφημιζαν κι ολας οτι τα παρεχουν δωρεαν αυτοι.

Μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά...

15 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Και εγώ για αυτά μιλάω, μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσες να τα αφαιρέσεις συνεπώς ήταν υποχρεωτικά, πλέον μπορείς να τα αφαιρέσεις συνεπώς είναι προαιρετικά.

Επίσης έχεις παρεξηγήσει την έννοια του δωρεάν, δωρεάν είναι κάτι που σου δίνουν χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα, κάτι που δεν ίσχυε για την HD μια και αυτό που αποκαλούσαν "δώρο" το έπαιρνες μόνο αν ασφαλιζόσουν σε αυτούς.

Σαν τη μία στις τρεις πίτσες δώρο, που κάθε άλλο παρά δωρεάν είναι μια και σε υποχρεώνει να αγοράσεις άλλες δύο.

Επεξ/σία από Joshua21

2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Πλήρωσες του 5 μήνες 144€ δηλαδή. 

Απλά με τον κωδικό πήρες ένα μήνα δώρο. 

Μαθηματικά αν το υπολογίσεις θα δεις ότι τα 164€ ήταν πιο συμφέρουσα τιμή.  Μιλάω καθαρά για 6μηνη ασφάλιση χωρίς κουπόνια

Όπως το έγραψαν ήδη οι συμφορουμήτες, το προηγούμενο εξάμηνο είχε διαφορετικό κουπόνι, με διαφορετική έκπτωση.
Οπότε αυτο το εξάμηνο βγήκε πιο οικονομικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά...

Και εγώ για αυτά μιλάω, μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσες να τα αφαιρέσεις συνεπώς ήταν υποχρεωτικά, πλέον μπορείς να τα αφαιρέσεις συνεπώς είναι προαιρετικά.

Επίσης έχεις παρεξηγήσει την έννοια του δωρεάν, δωρεάν είναι κάτι που σου δίνουν χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα, κάτι που δεν ίσχυε για την HD μια και αυτό που αποκαλούσαν "δώρο" το έπαιρνες μόνο αν ασφαλιζόσουν σε αυτούς.

Σαν τη μία στις τρεις πίτσες δώρο, που κάθε άλλο παρά δωρεάν είναι μια και σε υποχρεώνει να αγοράσεις άλλες δύο.

υποχρεωτικα δεν ηταν. υποχρεωτικο ειναι η αστικη ευθυνη κτλ. πλεον δεν τα αφαιρεις, απλα δεν συμπεριλαμβανονται. ειναι εξτρα.

Δωρεαν ειναι χωρις κανενα ανταλαγμα, σωστα.  Υποκειται σε περιορισμους ομως. 

Οπως πας στο σουπερ μαρκετ και σου λεει 1+1 δωρο σαμπουν (παραδειγμα). αγοραζεις 2 στην τιμή του ενός. ΝΑΙ πληρώνεις κατι, αλλα παίρνεις δωρεαν κατι ακομη.

και επειδη φανταζομαι οτι δεν συμφωνεις με αυτην μου την αποψη, ασ μεινουμε στο fact οτι τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2020 πληρωσα 285, τωρα ΑΠΡΙΛΙΟ θα επρεπε να πληρωσω 505, για τις ιδιες καλυψεις. ΑΥΤΟ.

Θα μου πεις: δεν σου αρεσει, μην ασφαλιστεις σε αυτους. Προφανως!

Επεξ/σία από μπαρμπαγιωργος

4 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

υποχρεωτικα δεν ηταν. υποχρεωτικο ειναι η αστικη ευθυνη κτλ. πλεον δεν τα αφαιρεις, απλα δεν συμπεριλαμβανονται. ειναι εξτρα.

Δωρεαν ειναι χωρις κανενα ανταλαγμα, σωστα.  Υποκειται σε περιορισμους ομως. 

Οπως πας στο σουπερ μαρκετ και σου λεει 1+1 δωρο σαμπουν (παραδειγμα). αγοραζεις 2 στην τιμή του ενός. ΝΑΙ πληρώνεις κατι, αλλα παίρνεις δωρεαν κατι ακομη.

και επειδη φανταζομαι οτι δεν συμφωνεις με αυτην μου την αποψη, ασ μεινουμε στο fact οτι τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2020 πληρωσα 285, τωρα ΑΠΡΙΛΙΟ πρεπει να πληρωσω 505. για τις ιδιες καλυψεις. ΑΥΤΟ.

Θα μου πεις: δεν σου αρεσει, μην ασφαλιστεις σε αυτους. Προφανως!

Εδώ μιλάμε συγκεκριμένα για την Hellas Direct, συνεπώς όταν λέω ότι οι συγκεκριμένες καλύψεις ήταν υποχρεωτικές εννοώ στην περίπτωση που ήθελες να ασφαλιστείς στην Hellas Direct, όχι ότι είναι υποχρεωτικές από το νόμο. Τώρα αν δεν θες να καταλάβεις το παραπάνω, δικό σου θέμα.

Όσο για το "δωρεάν", ποια η διαφορά αν το σούπερ μάρκετ σου πει αντί για 1+1 50% έκπτωση? Έχω υπόψιν ένα συγκεκριμένο είδος που μονίμως το ΑΒ το έχει και καλά σε προσφορά 1+1 δώρο με 5,30€, ενώ το lidl έχει μονίμως σε προσφορά 2,65€/τεμάχιο. Η διαφορά είναι ότι το ΑΒ στην ουσία όχι μόνο δεν σου κάνει κανένα απολύτως δώρο, αλλά σε αναγκάζει με τον τρόπο του να πάρεις 2 τεμάχια. Κάπως έτσι το έκανε και η Hellas Direct, με τον τρόπο της σε υποχρέωνε να αγοράσεις και κάποιες έξτρα καλύψεις, "το πακέτο έχει τόσο, αν θες πάρτο".

Επίσης fact είναι και το γεγονός ότι τον ΙΟΥΝΙΟ 2019 για το ένα από τα δύο αυτοκίνητα στην οικογένεια πλήρωσα 90,10€ ενώ τώρα για τις ίδιες καλύψεις τώρα πρέπει να πληρώσω 80,74€. Και δεν το λέω μόνο εγώ, σχεδόν όλοι έχουν αναφέρει στο παρόν νήμα ότι στις βασικές καλύψεις οι σημερινές τιμές είναι λίγο χαμηλότερες από παλιότερα.

6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εδώ μιλάμε συγκεκριμένα για την Hellas Direct, συνεπώς όταν λέω ότι οι συγκεκριμένες καλύψεις ήταν υποχρεωτικές εννοώ στην περίπτωση που ήθελες να ασφαλιστείς στην Hellas Direct, όχι ότι είναι υποχρεωτικές από το νόμο. Τώρα αν δεν θες να καταλάβεις το παραπάνω, δικό σου θέμα.

Όσο για το "δωρεάν", ποια η διαφορά αν το σούπερ μάρκετ σου πει αντί για 1+1 50% έκπτωση? Έχω υπόψιν ένα συγκεκριμένο είδος που μονίμως το ΑΒ το έχει και καλά σε προσφορά 1+1 δώρο με 5,30€, ενώ το lidl έχει μονίμως σε προσφορά 2,65€/τεμάχιο. Η διαφορά είναι ότι το ΑΒ στην ουσία όχι μόνο δεν σου κάνει κανένα απολύτως δώρο, αλλά σε αναγκάζει με τον τρόπο του να πάρεις 2 τεμάχια. Κάπως έτσι το έκανε και η Hellas Direct, με τον τρόπο της σε υποχρέωνε να αγοράσεις και κάποιες έξτρα καλύψεις, "το πακέτο έχει τόσο, αν θες πάρτο".

Επίσης fact είναι και το γεγονός ότι τον ΙΟΥΝΙΟ 2019 για το ένα από τα δύο αυτοκίνητα στην οικογένεια πλήρωσα 90,10€ ενώ τώρα για τις ίδιες καλύψεις τώρα πρέπει να πληρώσω 80,74€. Και δεν το λέω μόνο εγώ, σχεδόν όλοι έχουν αναφέρει στο παρόν νήμα ότι στις βασικές καλύψεις οι σημερινές τιμές είναι λίγο χαμηλότερες από παλιότερα.

επειδη μαλλον αρεσει ο αντιλογος και στους δυο μας.

εγω λοιπον λεω οτι αντι για 285 θα επρεπε να πληρωσω 505 για οποιες καλυψεις ειχα. οχι τις βασικες. θες να το αμφισβιτησεις ;

επισης εφοσον αναφερεις lidl.  φανταζομαι θα εχεις δει οτι πολλες φορες λενε οι συσκαυσιες XXL. ΠΑΡΑΠΑΠΝΩ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ. αρα δωρο. 

ή στον αβ θα εχεις δει οτι μπορει να εχει ενα σαμπουν 3€ και την επομενη βδοαμδα να εχει 1+1 παλι με 3€

7 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

επειδη μαλλον αρεσει ο αντιλογος και στους δυο μας.

εγω λοιπον λεω οτι αντι για 285 θα επρεπε να πληρωσω 505 για οποιες καλυψεις ειχα. οχι τις βασικες. θες να το αμφισβιτησεις ;

επισης εφοσον αναφερεις lidl.  φανταζομαι θα εχεις δει οτι πολλες φορες λενε οι συσκαυσιες XXL. ΠΑΡΑΠΑΠΝΩ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ. αρα δωρο. 

ή στον αβ θα εχεις δει οτι μπορει να εχει ενα σαμπουν 3€ και την επομενη βδοαμδα να εχει 1+1 παλι με 3€

Όχι μόνο δεν το αμφισβητώ, το επιβεβαιώνω κιόλας, στο άλλο αυτοκίνητο της οικογένειας από 182 την τελευταία φορά τώρα ζητάνε 329, άλλωστε όλα αυτά τα έχω ήδη ξαναγράψει και σε προηγούμενα post. Αυτό που λέω είναι ότι δεν βοηθάει σε τίποτα να ακολουθήσουμε την προτροπή σου και να μείνουμε στο δικό σου "fact" όπως έγραψες πριν.

Ο αντίλογος πάντως όντως μου αρέσει, αλλά όχι όταν ο άλλος είναι ξεροκέφαλος, σε αυτή τη περίπτωση με χαλάει. Sorry αλλά δεν θα συνεχίσω.

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Εδώ δεν λέμε οτι πλήρωνες 150 την κλοπής με δώρο θραύση κ., οδική β., νομική π. και τώρα ζητάνε 135 για την κλοπής+5 για θραύση κ.+5 οδική β.+5 νομική π. για να λες οτι είναι το ίδιο πράγμα!

Μιλάμε οτι πλεον σου δίνει 160 την κλοπής+10 για θραύση κ.+10 οδική β.+10 νομική π., δηλαδή 40 πάνω για το ίδιο πράγμα (και αν συνυπολογίσεις οτι έχουν ρίξει και τα ασφαλιζόμενα κεφάλαια ενώ έχουν αυξήσει και τις απαλλαγές ούτε καν το ίδιο πράγμα)!

Θα μου πεις ναί αλλά εγώ έδινα βασική 90 και τώρα δίνω 85, ωραία αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι τα υπόλοιπα δεν τα αύξησαν που λέμε οι υπόλοιποι!

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1

46 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Εδώ δεν λέμε οτι πλήρωνες 150 την κλοπής με δώρο θραύση κ., οδική β., νομική π. και τώρα ζητάνε 135 για την κλοπής+5 για θραύση κ.+5 οδική β.+5 νομική π. για να λες οτι είναι το ίδιο πράγμα!

Μιλάμε οτι πλεον σου δίνει 160 την κλοπής+10 για θραύση κ.+10 οδική β.+10 νομική π., δηλαδή 40 πάνω για το ίδιο πράγμα (και αν συνυπολογίσεις οτι έχουν ρίξει και τα ασφαλιζόμενα κεφάλαια ενώ έχουν αυξήσει και τις απαλλαγές ούτε καν το ίδιο πράγμα)!

Θα μου πεις ναί αλλά εγώ έδινα βασική 90 και τώρα δίνω 85, ωραία αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι τα υπόλοιπα δεν τα αύξησαν που λέμε οι υπόλοιποι!

Δεν θυμάμαι να ισχυρίστηκα ποτέ ότι μείωσαν το δικό μου και δεν αύξησαν τα υπόλοιπα, ίσα ίσα που έχω αναφέρει συγκεκριμένα πως η essential είναι ελαφρώς φτηνότερη ενώ η essential και ειδικά η own damages έχουν τρελές αυξήσεις.

Είτε με έχεις μπερδέψει με κάποιον άλλον, είτε έχεις καταλάβει λάθος όσα έχω γράψει.

3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Δεν θυμάμαι να ισχυρίστηκα ποτέ ότι μείωσαν το δικό μου και δεν αύξησαν τα υπόλοιπα, ίσα ίσα που έχω αναφέρει συγκεκριμένα πως η essential είναι ελαφρώς φτηνότερη ενώ η essential και ειδικά η own damages έχουν τρελές αυξήσεις.

Είτε με έχεις μπερδέψει με κάποιον άλλον, είτε έχεις καταλάβει λάθος όσα έχω γράψει.

Εσύ δεν έκανες την ανάλυση περί τι είναι δωρεάν και τι όχι;

Γράφει κι άλλος με το ίδιο όνομα;

7 λεπτά πριν, agnostos13 είπε
3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Εσύ δεν έκανες την ανάλυση περί τι είναι δωρεάν και τι όχι;

Γράφει κι άλλος με το ίδιο όνομα;

Άλλο πράγμα η ανάλυση του τι είναι δωρεάν και τι όχι (αυτή όντως την έκανα), και άλλο ο ισχυρισμός ότι μείωσαν το ασφάλιστο στο δικό μου και δεν αύξησαν τα υπόλοιπα (αυτό δεν το έγραψα πουθενά).

Ήρθε σήμερα ειδοποίηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Πλήρωνα 136 το εξάμηνο με την έκπτωση του loyal discount και τώρα ήρθε 243!

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...