Προς το περιεχόμενο

Hellas direct Ασφαλειες αυτοκινητου

micha24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, d_gkal said:

Έβαλα τον κωδικό της κάρτας, αλλά δεν είδα κάπου την επιταγή. Την στέλνουν;

Μετα απο λιγο καιρο στην στελνουν σπιτι σου σε gift card 20€. (διευθυνση που δηλωσες για το συμβολαιο ασφαλισης)

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, d_gkal είπε

Έβαλα τον κωδικό της κάρτας, αλλά δεν είδα κάπου την επιταγή. Την στέλνουν;

Λιγο πιο πανω απο εκει που εβαλες το κουπον θσ δεις το εικονιδιο της Shel .

Είμαι πελάτης της Hellas Direct από το 2014. Πρέπει να έχουν αλλάξει την τιμολογιακή τους πολιτική, στην τελευταία ανανέωση είδα σημαντική διαφορά της τιμής προς τα πάνω. 

Πάντως σαν εταιρία είναι πολύ αξιόπιστη, όσες φορές έτυχε να τους χρειαστώ όλα αυτά τα χρόνια ανταποκριθηκαν άριστα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου απαντησαν

"Έγινε μία αναπροσαρμογή στα ασφάλιστρά μας και αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε αυτή την αύξηση.  
Οι τιμές μας αλλάζουν ανά διαστήματα στο πλαίσιο της αλλαγής των κανόνων αξιολόγησης και ανάληψης ρίσκου.

Η αλλαγή στην τιμή δεν έγινε μόνο για το δικό σας συμβόλαιο αλλά για όλο το πελατολόγιο της εταιρίας μας.
Στη περίπτωση που δεν σας εξυπηρετεί η τιμή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μπορείτε είτε να αλλάξετε τη διάρκεια του συμβολαίου σας, είτε να αφαιρέσετε κάποια από τις παρακάτω καλύψεις:
  • Οδική Βοήθεια
  • Θραύση Κρυστάλλων
  • Νομική προστασία"

Μας δουλευουν ετσι ?

Μου λεει αν θελω μειωση να μειωσω τους μηνες ή να κοψω καλυψεις ?

Ο λογος που πηγαμε εκει ηταν η τιμη και τωρα γινονται ακριβοτεροι απο τους αλλους και νομιζουν οτι θα μεινει κανεις ?

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1

20 λεπτά πριν, adi32 είπε

Ο λογος που πηγαμε εκει ηταν η τιμη και τωρα γινονται ακριβοτεροι απο τους αλλους και νομιζουν οτι θα μεινει κανεις ?

Ή δεν ενδιαφέρονται (και οι μισοί να μείνουν π.χ. πάλι ευχαριστημένοι θα είναι.. δικαίωμα τους) ή υπολογίζουν (γνωρίζουν;) πως θα ακολουθήσουν και οι άλλοι με αυξήσεις.

Πολύ απλά θα χάσουν κόσμο. Με τις τιμές που έχουν δε συμφέρει πλέον. Ειδικά αυτό που δεν έρχεται φροντίδα ατυχήματος επιτόπου ακόμα και εγώ που είμαι όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι δε μπορώ να το χωνέψω με τίποτα. Μολις λήξει στο συμβόλαιο μου την έκανα για άλλου (είδα ότι συμφέρει η interlife, τουλ. 25% φυηνοτερη)

εγω τελευταια φορα ειχα πληρωσει 285 (χωρις κωδικους και τετοια)

τωρα ξανα εκανα configuration Και ζητανε 505!

ακραιο....

Εδω και πολλα χρόνια ελεγα, πως γινεται στην ελλαδα η ασφλαεια αυτοκινητου να ειναι τοσο φθηνη και να προσφερει τοσο πολλα; στο εξωτερικο κανουν χιλιαδες ευρω.

Και εγώ είπα να δοκιμάσω την hellas direct μιας και η anytime μου έστειλε ανανέωση με αυξήσεις.

Όμως όλες οι καλύψεις της είναι με πόσο απαλλαγής ( πχ για ζημιά από χαλάζι έχει απαλλαγή 300 ευρώ) και η νομική προστασία της έχει όριο 6000.

Οπότε μου έκανε αντιπροσφορα η anytime ( όταν τους είπα ότι θα πάω στη hellaa direct ) και μου έδωσαν συμβόλαιο χωρίς καμία απαλλαγή και νομική προστασία χωρίς όριο στα ίδια λεφτά με την hellas direct.

Ότι να ναι.... Αν δεν απειλούσα ότι θα έφευγα θα πλήρωνα 60 ευρώ παραπάνω χωρίς λόγο. Όποιος τσιμπήσει με λίγα λόγια

• Like 2

13 ώρες πριν, adi32 είπε

Μου απαντησαν

"Έγινε μία αναπροσαρμογή στα ασφάλιστρά μας και αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε αυτή την αύξηση.  
Οι τιμές μας αλλάζουν ανά διαστήματα στο πλαίσιο της αλλαγής των κανόνων αξιολόγησης και ανάληψης ρίσκου.

Η αλλαγή στην τιμή δεν έγινε μόνο για το δικό σας συμβόλαιο αλλά για όλο το πελατολόγιο της εταιρίας μας.
Στη περίπτωση που δεν σας εξυπηρετεί η τιμή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μπορείτε είτε να αλλάξετε τη διάρκεια του συμβολαίου σας, είτε να αφαιρέσετε κάποια από τις παρακάτω καλύψεις:
  • Οδική Βοήθεια
  • Θραύση Κρυστάλλων
  • Νομική προστασία"

Μας δουλευουν ετσι ?

Μου λεει αν θελω μειωση να μειωσω τους μηνες ή να κοψω καλυψεις ?

Και σκέψου οτι αυτοί διαφήμιζαν μέχρι πριν λίγο καιρό οτι τα δίνουν δωρεάν (χωρίς έξτρα χρέωση) αυτά!

Μάλλον τώρα το δώρο το έφαγε η μαρμάγκα.

11 ώρες πριν, paylidis είπε

Πολύ απλά θα χάσουν κόσμο. Με τις τιμές που έχουν δε συμφέρει πλέον. Ειδικά αυτό που δεν έρχεται φροντίδα ατυχήματος επιτόπου ακόμα και εγώ που είμαι όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι δε μπορώ να το χωνέψω με τίποτα. Μολις λήξει στο συμβόλαιο μου την έκανα για άλλου (είδα ότι συμφέρει η interlife, τουλ. 25% φυηνοτερη)

Για interlife δεν έχω ακούσει καλά λόγια.

• Like 1

21 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Για interlife δεν έχω ακούσει καλά λόγια.

Δε ξέρω. Σίγουρα θα το ψάξω. Ανέφερα τυχαίο παράδειγμα που βρήκα. Και η ιντερσαλονικα είναι πιο φθηνή αλλά όντως δεν έχω ακούσει καλά λόγια, ακριβώς το αντίθετο. 

8 ώρες πριν, paylidis είπε

Δε ξέρω. Σίγουρα θα το ψάξω. Ανέφερα τυχαίο παράδειγμα που βρήκα. Και η ιντερσαλονικα είναι πιο φθηνή αλλά όντως δεν έχω ακούσει καλά λόγια, ακριβώς το αντίθετο. 

Αυτη δεν μετεχει στον φιλικο διακανονισμο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έκανα ανανέωση 6μήνου, μου βγήκε περίπου 20€ πιο φθηνά απο το προηγούμενο εξάμηνο, με τις ίδιες παροχές.

Πριν ένα εξάνηνο 164€ και τώρα 144€, με κουπόνι το menoumespiti

Επεξ/σία από _filippos_

Πλήρωσες του 5 μήνες 144€ δηλαδή. 

Απλά με τον κωδικό πήρες ένα μήνα δώρο. 

Μαθηματικά αν το υπολογίσεις θα δεις ότι τα 164€ ήταν πιο συμφέρουσα τιμή.  Μιλάω καθαρά για 6μηνη ασφάλιση χωρίς κουπόνια

13 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Πλήρωσες του 5 μήνες 144€ δηλαδή. 

Απλά με τον κωδικό πήρες ένα μήνα δώρο. 

Μαθηματικά αν το υπολογίσεις θα δεις ότι τα 164€ ήταν πιο συμφέρουσα τιμή.  Μιλάω καθαρά για 6μηνη ασφάλιση χωρίς κουπόνια

Μόνο που για να είναι σωστοί οι υπολογισμοί, πρέπει να λάβεις υπόψιν πως πάντα υπήρχε (και υπάρχει ακόμα) κάποιος κωδικός που δίνει 15% έκπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...