Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Με τις καλύψεις έχει να κάνει, προφανώς είχες επιλέξει τη βασική κάλυψη (ESSENTIAL COVERS).

δεν έχει να κάνει με τις καλύψεις αφού τις ίδιες καλύψεις βάζω κάθε φορά (btw, additional είμαι). Εκτός και αν έχει αυξήσεις το pricing policy στις καλύψεις own damages που εκεί δεν ξέρω γιατί δεν την έχω πάρει ποτέ.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pananton είπε

δεν έχει να κάνει με τις καλύψεις αφού τις ίδιες καλύψεις βάζω κάθε φορά (btw, additional είμαι). Εκτός και αν έχει αυξήσεις το pricing policy στις καλύψεις own damages που εκεί δεν ξέρω γιατί δεν την έχω πάρει ποτέ.

Στο own damages κ στα additional covers αυξήθηκαν οι τιμές για 9/10 αυτοκίνητα. Στις απλές ασφάλειες ίσως έπεσαν κ λίγο...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pananton είπε

Μήπως την προηγούμενη φορά το είχες ασφαλίσει για λιγότερο από έτος? Η ετήσια σίγουρα βγαίνει φτηνότερη.

Επίσης το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και στην Additional Covers, επειδή περιέχει μερική + ολική κλοπή. Είσαι σίγουρος πως το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο που μπήκε αυτή τη φορά είναι το ίδιο?

Επίσης έχεις προσθέσει οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία τα οποία πλέον είναι προαιρετικά?

Πάντως το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο επηρεάζει το ασφάλιστρο ακόμα και στην Essential λόγω της κάλυψης "ζημιές από ανασφάλιστο", ελάχιστα όμως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό λέω, στα additional εμένα μου βγήκανε και πιο οικονομικά...πριν μου έβγαινε 18€/μηνας τώρα 16,20€/μήνας (ανανέωση συμβολαίου 17/04)

3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μήπως την προηγούμενη φορά το είχες ασφαλίσει για λιγότερο από έτος? Η ετήσια σίγουρα βγαίνει φτηνότερη.

Επίσης το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και στην Additional Covers, επειδή περιέχει μερική + ολική κλοπή. Είσαι σίγουρος πως το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο που μπήκε αυτή τη φορά είναι το ίδιο?

Επίσης έχεις προσθέσει οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία τα οποία πλέον είναι προαιρετικά?

Πάντως το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο επηρεάζει το ασφάλιστρο ακόμα και στην Essential λόγω της κάλυψης "ζημιές από ανασφάλιστο", ελάχιστα όμως.

ετήσιες όλες, ναι το ασφαλιζόμενο είναι το ίδιο, και ναι έχω προσθέσει αυτές τις καλύψεις ακριβώς που ανέφερες. τι να πω...

στο δεύτερο όχημα (qashqai) που λήγει τον Δεκέμβριο θα δω πως θα πάει αν και θέλω να προλάβω την black friday πάλι.! 

Επεξ/σία από pananton
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pananton είπε

ετήσιες όλες, ναι το ασφαλιζόμενο είναι το ίδιο, και ναι έχω προσθέσεις αυτές τις καλύψεις ακριβώς που ανέφερες. τι να πω...

Σε πιστεύω, δεν τίθεται θέμα, απλά για επιβεβαίωση ρώτησα όλα τα παραπάνω.

Κουβέντα κάνουμε, ο καθένας περιγράφει την εμπειρία του μήπως και φανεί χρήσιμη σε κάποιον άλλον.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Σε πιστεύω, δεν τίθεται θέμα, απλά για επιβεβαίωση ρώτησα όλα τα παραπάνω.

Κουβέντα κάνουμε, ο καθένας περιγράφει την εμπειρία του μήπως και φανεί χρήσιμη σε κάποιον άλλον.

Ναι για αυτό τα αναφέρω και εγώ μπας και βγάλουμε καμία άκρη. τέλοσπαντων περιμένω να δω τον Δεκέμβριο τι θα γίνει με την ασφάλεια του άλλου οχήματος και θα αναφέρω εδώ την εμπειρία μου! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pananton είπε

Ναι για αυτό τα αναφέρω και εγώ μπας και βγάλουμε καμία άκρη. τέλοσπαντων περιμένω να δω τον Δεκέμβριο τι θα γίνει με την ασφάλεια του άλλου οχήματος και θα αναφέρω εδώ την εμπειρία μου! 

Μπορείς και τώρα να το δεις, απλά βάλε έναν τυχαίο αριθμό κυκλοφορίας και τα στοιχεία του άλλου οχήματος σου, και θα δεις πόσο ακριβώς κοστίζει.

Πάντως μέχρι τον Δεκέμβριο μπορεί να έχουν αλλάξει ξανά τιμολογιακή πολιτική :) 

• Like 1
Δημοσ.

Το περίεργο είναι ότι στο άλλο αυτοκίνητο που πλήρωνα πιο πολλά μου ήρθε πιο λίγο και σε αυτό περισσότερο 24ε.

Πριν 10 μέρες και με ίδιες καλύψεις 

Δημοσ.

εφυγα απο hd και πηγα anytime.

ετησια περσυ εδωσα 212€ στην hd. φετος ζητησαν 215€ (11 μηνες + 1 μηνας δωρο)

τελικα στην anytime με 215€ (δωρο μια επιταγη 20€ shell) αρα στα 195 τελικη τιμη

περσυ ασφαλιζομενη τιμη 8700

τωρα 7500 (εδινε ευρος απο 6900 μεχρι 7500)

Δημοσ.

Φίλος έδινε 150 το 6μηνο για additional covers και τώρα του ζητάνε 210 με -2000 ασφαλιζόμενη αξία...

Τα τσίμπησαν αρκετά και η αλήθεια είναι οτι σκεφτόμουν να τους δοκιμάσω και εγώ φέτος...

Δημοσ.
6 hours ago, d_gkal said:

εφυγα απο hd και πηγα anytime.

ετησια περσυ εδωσα 212€ στην hd. φετος ζητησαν 215€ (11 μηνες + 1 μηνας δωρο)

τελικα στην anytime με 215€ (δωρο μια επιταγη 20€ shell) αρα στα 195 τελικη τιμη

περσυ ασφαλιζομενη τιμη 8700

τωρα 7500 (εδινε ευρος απο 6900 μεχρι 7500)

Απορία. Την δωροεπιταγή Shell πως στην έδωσαν; Την ζήτησες; Γιατί έκανα πρόσφατα ασφάλεια και δεν είπαν κουβέντα. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Απορία. Την δωροεπιταγή Shell πως στην έδωσαν; Την ζήτησες; Γιατί έκανα πρόσφατα ασφάλεια και δεν είπαν κουβέντα. Ευχαριστώ πολύ.

Αν κανεις ηλεκτρονικα την ασφαλιση εκει που σου βγαζει το κοστος εχει ενα κουτακι που λεει για κουπονι

Βαζεις τον αριθμο της καρταας Shell που εχεις . Αν δεν εχεις βγαζεις ευκολα και αμεσα σε ενα πρατηριο

Δεν ξερω αν γινεται τηλεφωνικα 

Νομιζω για 6 μηνες σου δινει 10 ευρω και για 12 μηνες 20 ευρω

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Γιάννης Platano said:

Αν κανεις ηλεκτρονικα την ασφαλιση εκει που σου βγαζει το κοστος εχει ενα κουτακι που λεει για κουπονι

Βαζεις τον αριθμο της καρταας Shell που εχεις . Αν δεν εχεις βγαζεις ευκολα και αμεσα σε ενα πρατηριο

Δεν ξερω αν γινεται τηλεφωνικα 

Νομιζω για 6 μηνες σου δινει 10 ευρω και για 12 μηνες 20 ευρω

Τηλεφωνικά την έκανα γιατί ήρθε το ανανεωτήριο στα 225Ε και τσέκαρα στην σελίδα τους και έβγαινε 185Ε με αντίστοιχες καλύψεις. Οπότε πήρα να το διευθετήσω, αλλά δεν το ήξερα με την κάρτα (και δεν έχω κιόλας). Θα κοιτάξω να βγάλω και θα τους κάνω ένα τηλέφωνο... Ευχαριστώ!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...