Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν παω να κανω εγκατασταση w10 με USB flash ο SSD (ειναι ο πρωτος SSD που ειχα ποτε) δεν αναγνωριζεται καθολου , δεν μπορω να τον δω για να τον επιλεξω παραμονο τον παλιο μου HDD .Αλλαξα στα BIOS/Storage devices το SATA απο IDE σε AHCI (αφου το ειχα googlari και ειδα σε μερικους αυτη ειναι η λυση του προβληματος) αλλα τιποτα!

Επισης αλλαξα sata ports και τον συνδεσα στο πρωτο αλλα τιποτα και αυτο! Στο παρον φορματ που εχω τα W7 μπορω να δω και να χρησιμοποιησω τον δισκο κανονικα και εχει 100% υγεια , το προβλημα ειναι οτι δεν αναγνωριζεται οταν παω να κανω νεα εγκατασταση windows!  Εχω κανει φορματ στον δισκο , ειναι τελειως αδειος , Καμια ιδεα?

updated:  λοιπον ενας φιλος μου ειπε να παω στα device management εκανα δεξι click δισκο και επελεξα mark partition as active , μετα προσπαθησα να κανω εγκατασταση παλι w10 (usb flash) και τωρα μπορω να δω τον δισκο αλλα αλλα μολις τον επιλεγω βλεπω αυτο ¨' "windows can not be installed to this disk .Setup does not support configuratiuon of or installation to disk connected throgh USB or IEEF 1394 port..Καμια ιδεα

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ.

'Εχεις κανει active το CSM?

Δεν ξερω που και τι ειναι αυτο.. το μονο που εκανα ειναι αυτο που γραφω παραπανω και μετα απο αυτο  μπορω να δω τον δισκο αλλα μου βλαζει error ..Δοκιμασα να εχω μονο τον ssd συνδεδεμενο και ανεναν HDD αλλα τιποτα παλι error..

Δημοσ.

Το μήνυμα που σου δίνει είναι πολύ παράξενο. Εσύ έχεις συνδέσει τον samsung κανονικά σε θύρα SATA κι αυτό νομίζει ότι τον έχεις συνδέσει σε USB; Είσαι βέβαιος ότι δεν κάνεις λάθος στην επιλογή του μέσου εγκατάστασης;Επίσης: Δοκίμασες να εγκαταστήσεις τα windows 10 από DVD; 

Δημοσ.

Διέγραψε τα παρτιτιον του δίσκου και μετά επέλεξε το και πάτα συνέχεια για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Αν έχει κάνει τα παραπάνω τότε μάλλον το στικακι έχει θέμα. Είχα το ίδιο προβλημα σε μηχανικό δίσκο. Έβαλα τα win σε άλλο στικακι και ήταν κομπλέ. Δεν είναι πρόβλημα του δίσκου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...