komninos.komninos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα έχω ένα παλιό λαπτοπ μόνο πύρινο με 1.5gb Ράμ το οποίο θα το χρησιμοποιεί η γυναίκα για facebook άντε και κανένα βίντεο στο YouTube.Εχετε να μου προτείνετε καμία light έκδοση?
WalkerSW Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Οσο light και να ειναι ενα λειτουργικό, το ίντερνετ και ειδικότερα sites οπως το fb και το YouTube ειναι πλεον πολυ βαριά για τέτοιο μηχάνημα!
komninos.komninos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπάρχει ελπίδα δηλαδή ε?Καλυτερα να το βάλω στο πατάρι και να πάρω κανένα καινούριο.
jim_p Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μπορεις παντα να του βαλεις μια απλη διανομη με kodi, πχ libreelec, και να το κανεις media center. Ετσι εχω ενα dell mini που ο χρηστης του το εγκατελειψε. Για το libreelec συγκεκριμενα, απαραιτητη προϋποθεση ειναι να υποστηριζει 64αρι λειτουργικο ο επεξεργαστης του και να εχεις καρτα που να μπορει να κανει σοβαρο 3d acceleration με τον εκαστοτε driver. Τι αλλα specs εχει το λαπτοπ σου?
michsof Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Lubuntu με κλειστά μάτια ! Έχει ένα ίδιο netbook η σύζυγος και το μηχάνημα πετάει ! 2
nik0laus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Παρε ένα usb stick και άρχισε να δοκιμάζεις ... Antix , wattOS , Vector ,Lubuntu , Xubuntu ,LegacyOS , Bunsenlabs κλπ είναι ελαφριές διανομές Όποια κάτσει καλύτερα Καλό θα ήταν να μας πεις και ποιο είναι το μοντέλο του Η/Υ ακριβώς για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. 1
txcellas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 lubuntu. σε αντιχτοιχο μηχανημα περασα και εγω και παει ομορφα.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Απο εμενα Linux Mint 18 σε cinnamon ή xfce.Το περασα σε netbook με atom n270 και 1GB Ram.Ειναι αξιοπρεπες σαν εκδοση τα Mint.Παρολα αυτα μην βαλεις cinnamon οπως εκανα εγω,ειναι πιο βαρια απο τα xfce.32bit εκδοση βρες και θα εισαι μια χαρα.Vlc,libreoffice 5 προεγκατεστημενα εχει η διανομη,ελληνικα κανονικα η διανομη.Οσο για το κομματι Youtube.Firefox 480p χωρις τιποτα αλλο ανοιχτο για να εχεις οσο δυνατον λιγοτερα κολληματα.Αλλιως βαλε Minitube επανω ωστε να εχεις καθολου θεματα.Και ανοιγε και facebook στο firefox αμα θελεις.Στο δικο μου μηχανημα δουλευει,μια χαρα ειναι αμα δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις.
GeorgeAtmatsidis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Mint..Και μια αναβαθμιση την μνημη αν το δεχεται..πλεον για να λειτουργησουμε θελει >4 ΓΒ
Tsino Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Έβαλα σε P4 3.2, 1GB RAM με 40GB IDE σκληρό και GForce MX440 128MB κάρτα Lubuntu και το μηχάνημα πήρε νεα ζωή. Παίζει μέχρι και 1080p ταινίες. Εντυπωσιάστηκα !
jim_p Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Πως παιζει 1080p με μονοπυρηνο και καρτα που δεν εχει καν vdpau?? Pic or it did not happen 2
k_antoni Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Πως παιζει 1080p με μονοπυρηνο και καρτα που δεν εχει καν vdpau?? Pic or it did not happen Youtube or it did not happen ;-)
nik0laus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 1080p ? No way Jose Είμαστε χρεπολάτρες αλλά μέχρι ένα σημείο..... Υoutube it if you please
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα