teo20net Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Είμαι στην αναζήτηση μικροφώνου, κυρίως για voiceovers σε κάποια βίντεο που φτιάχνω. Έχω κάνει την σχετική έρευνα αγοράς και έχω δεί περίπου ποια προϊόντα είναι τα πιο δημοφιλή καθώς και τις τιμές. Τα 2 μικρόφωνα που κοιτάζω περισσότερο είναι το Blue Yeti και το Razer Seiren. Το Yeti είναι νομίζω βασιλιάς στην κατηγορία των usb μικροφώνων ενώ απο όσα reviews έχω διαβάσει/ακούσει, το Seiren είναι στην ουσία ένα όμοιο με το Blue Yeti σε απόδοση μικρόφωνο αλλά με λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής και ομορφότερη/πιο επιβλητική εξωτερική σχεδίαση. Επειδή γίνεται γενικά ένας χαμός απο επιλογές και δεν είχα ξανά ποτέ μικρόφωνο αυτής της κατηγορίας/τιμής, ήθελα μια γνώμη αν υπάρχει κάτι άλλο με αντίστοιχη απόδοση με τα 2 ανωτέρω μικρόφωνα σε χαμηλότερη τιμή, με usb συνδεσιμότητα μιας και δεν έχω σκοπό να παίξω με XLR σύνδεση και εξωτερική πηγή τροφοδοσίας. Επίσης αν κάποιος έχει δοκιμάσει τα 2 παραπάνω On the fly και έχει εικόνα για το ποιο αξίζει περισσότερο, θα ήθελα επίσης μια γνώμη. Η απορία μου κυρίως είναι αν το Yeti αξίζει τα 150 ευρώ για όχι και τόσο επαγγελματική χρήση και αν το Seiren αξίζει τα παραπάνω 50 ευρώ απο το yeti. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2016 από teo20net
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα