Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δυνατότερο σύστημα κάνει και μικρότερο χρόνο.

Αλλά το δυνατότερο σύστημα έχει και περισσότερους πυρήνες.

Ψάχνω να δω αν το 2016 έχει καλύτερη εκεμετάλλευση των πολλών cores πέραν της ισχύος του κάθε πυρήνα, ώστε να πάρω και από εκεί αύξηση επισόδεων.

Αυτό δεν μπορώ να το δω συγκρίνοντας 2  pc τα οποία έχουν ταυτόχρονα και διαφορετική ισχύ ανά core και διαφορετικό αριθμό cores.

Θα προχωρήσω σε αλλαγή του 2007 με το 2016 και θα δω τι θα κάνω.

Θα κάνω και μια εγγραφή του screen για να μετρήσω χρόνο.

απλα η διαφορα σε χρονο ειναι μικρη οπως το βλεπεις τωρα ή ειναι αρκετα μεγαλη ?

ναι επισης ισως να παιζει και ρολο αν τα windows/office ειναι 64 bit Οποτε πρεπει να το εκλαβεις και αυτο σαν δοκιμη στα τεστ που κανεις.σωστα ξεχασα να αναφερω οτι ισως το νεο office να μπορει να εκμεταλευτει περισσοτερα χαρακτηριστικα του hardware οποτε ακομα και στο ιδιο συστημα να εχεις καλυτερη ταχυτητα λογω καλυτερης εκμεταλλευσης .αλλο τοσο αν εχεις και πιο νεο Hardware.

σκοπος ειναι να δεις ποση ειναι η διαφορα αναμεσα στο 2007 και στο 2016 και αν αξιζει αυτη η διαφορα χρονου οπως και τι διαφορα στο χρονο κανει το παλιο hardware απο το καινουριο ειτε με ιδια εκδοση ειτε με αλλη

Δημοσ.

και εγω ετσι θυμαμαι οτι μπορεις.οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να κανεις αναβαθμιση δηλαδη.οπως μπορεις να περασεις word απο μια εκδοση και excel απο αλλη εκδοση.και νομιζω το εχω δει.

Δημοσ.

Το 2007 που έχω είναι 32βιτ το 2016 64βιτ , οποτε δεν γίνεται.

Μου έβγαλε και ανάλογη αναφορά στην εκκίνηση εγκατάστασης του 2016.

Δημοσ.

Εμένα τα 2010/2013/2016(ειδικά το 2010)κάνουν πολλή ώρα να ανοίξουν ενώ το 2007 μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.

παίζει σημαντικό ρολο το hardware γιατι σε μενα απο το 10 κ μετα ανοίγουν αμεσα λες κ ανοιγω φάκελο.
Δημοσ.

Εμένα τα 2010/2013/2016(ειδικά το 2010)κάνουν πολλή ώρα να ανοίξουν ενώ το 2007 μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.

εχει να κανει με το Pc.σιγουρα οι πιο νεες εκδοσεις ειναι πιο βαριες αλλα με ενα νορμαλ pc ειδικα αμα εχει ssd παει ταπα.πχ 5-6 seconds θελω για το 2016 office (word) αλλα σε laptop με δισκο 5400 και cpu inter core duo

Δημοσ.

Πιθανον αν κατι κανει παρα πολυ να τρεξει σε vba θα ειχε νοημα να το ψαξεις με εναν προγραμματιστη αν καποια κομματια του κωδικα μπορεις να τα γραψεις ως add-in πχ σε c#. Δεν νομιζω διαφορετικα να ριξεις συνταρακτικα το χρονο απλα αλλαζοντας εκδοση του excel.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...